Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

İçini dök!

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
biraz şans istiyorum..kendime şans diliyorum..

ÜstünKişi

Yeni Üye
21 Ocak 2018
744
114
43
Sifon sesi gibi bir şey.
İçimde pek güzel şeyler olmadığı kesin (üstün olmayanlara göre) ama içimdekilerin hiçbirisinin üstüne gitmesi için su dökmem. Sadece içimdeki üstünlük karışımını benim gibi üstün olanlar görebilsin diye buradaki soyut kaba birazını döktüm.

T

Togepi

Ziyaretçi
İçimde pek güzel şeyler olmadığı kesin (üstün olmayanlara göre) ama içimdekilerin hiçbirisinin üstüne gitmesi için su dökmem. Sadece içimdeki üstünlük karışımını benim gibi üstün olanlar görebilsin diye buradaki soyut kaba birazını döktüm.

Peki,bir bardak soğuk su da mı içmezsiniz?

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Rüyamda kadından hırsız yakalıyordum.( Kadın kılığına girmiş de olabilir ) ahsjsjsjs. Anlamına baktım arkamdan iş çeviren sinsi, yilan biri varmış.:/

Son düzenleme:

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Rüyalar tersine cıkar iyi olacaksın iyi cin gibisin masallah

Başka biri olmayayim da! (deli gibi, Dj gibi) ne kadar iyi biriyim ya! bak açıklama bile yapıyorum skdjhf

[MENTION=6623]Togepi[/MENTION], bemce [MENTION=6625]Lawliet[/MENTION] bu postunda utanmadan subliminal message vermiş değil mi? aksjh

Son düzenleme:

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18
Dolar'ın tuvalet kağıdı kadar değere sahip olmadığını şuraya iliştireyim de iki sene sonra lazım olacak sağ kalırsak. Demedi deme İbrahim !

T

Togepi

Ziyaretçi
Bazen insanları anlamakta çok başarısız olabiliyorum. Ve başarısızlık beni acıktırıyor. Bir şeyler yiyeyim en iyisi.

Xinsert

X
Yeni Üye
30 Tem 2018
26
0
1
Youtube'tan 1 Nisan 1989 tarihli ana haber bültenini izledim. Reklamlara baktım ve şimdi de Levent Kırca'dan Olacak O Kadar'ı izlemeye başladım.

hayvan

Yeni Üye
8 Ağu 2018
1
0
0
Niye hep bişeyler yapmaya başlayıpda yarıda bırakıyorum?
Kendimi anlayamıyorum her şey çok sıkıcı.

T

Togepi

Ziyaretçi
Ben yokken biri bilgisayarıma oturup, erkek arkadaşına boxer alışverişi yapmış sanıyorum. Bu nedir arkadaş her yer erkek donu! Bütün reklamlarda erkek uzuvu var!

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18
Ben yokken biri bilgisayarıma oturup, erkek arkadaşına boxer alışverişi yapmış sanıyorum. Bu nedir arkadaş her yer erkek donu! Bütün reklamlarda erkek uzuvu var!

Bizim uzvumuz yok Hanımefendi. Uzuv yaratılmamışken de yoktu öyle değil mi [MENTION=4929]Ocean[/MENTION] beyefendi? ( Bu arada Adem ile havva'nın uzuvları yoktu)

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular