M
Mor ve Ötesi
Ziyaretçi
geldiğim gibi sessizce gidiyorum,
neydet ve okur-yazar dostlrım başta olmak üzere hepiniz hoşçakalın...
geldiğim gibi sessizce gidiyorum,
Gitmenize sebep nedir bunuda belirtirseniz yardimci olmaya calisiriz. Aksi takdirde size agabey diyen kullanicilarimiz varken cocukca bir tavirdan oteye gecmez bu davranis.
her insan içindeki güzel çocuğu hep var etmeli, aktif tutmalıdır; büyümek, büyümüş gibi olmak, olgunluk denilen olgular içinde o güzel insan var oldukça değer kazanacaklardır. çözüm üretmek yerine "çocuk"ça deyip küçümsemek niye? kişinin dileğini yerine getiremeyeceğinizi bildirebilir ve kesin tavır alabilirsiniz; bunu yapmak için sığıntılar aramak, küçümsemek hoş kaçmadı...
fides' Alıntı:Merhaba öncelikle foruma hoşgeldiniz. Yazı paylaşırken sadece siyahı kullanıyoruz.Başka renkleri kullanmazsanız forum uyumu açısından daha düzenli olur.
tavrın kişisel olduğunu ne söyledim, ne de düşündüm. sadece yaklaşımı eleştirdim. kurallar var ve olmalı tartışması bir kenara, eğer bu kurallar bir disiplin altında toplanmak isteniyorsa eşitlik sağlanmalı...hor değil hoş görmek temel düşüncem olsa da, bazı edimler/edimsizlikler vardır ki bir şekilde görmek mümkün değildir. yok saymak ile önemsememek ayrışır demiştim. her şeyi yok saymakla sorunlar çözümlenemiyor. ne demiş ana/atalarımız "değirmen taşıma su ile dönmez" ....
kişinin dileğini yerine getiremeyeceğinizi bildirebilir ve kesin tavır alabilirsiniz; bunu yapmak için sığıntılar aramak, küçümsemek hoş kaçmadı..