Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Hayat

hacker

Yeni Üye
26 Kas 2008
40
0
0
34
Hayat herşeyi doyasıya yaşayacak kadar uzun mu yoksa hiç bir şeyi kafaya takmayacak kadar kısa mı? ??? ???

alpine

Yeni Üye
11 Nis 2009
480
0
0
45
Ynt: Hayat

Ilk yarisinda herşeyi doyasıya yaşayacak kadar uzun sonraki yarisinda hiç bir şeyi kafaya takmayacak kadar kısa sanirsam.

Süreyya Önal

Yeni Üye
16 Nis 2010
469
0
0
50
hayata zoom yapmak

donmuş!
çocuk bakışlarda...

ve bir ağıt gibi...
çalmak !

-zamandan-

[video=dailymotion;x6arnu]http://www.dailymotion.com/video/x6arnu_farid-farjad_music[/video]

Eğmeç

Yeni Üye
31 Ara 2011
23
0
0
36
Eğer acı çekiyorsan hayat fazla uzun. (O zaman hiçbir şeyi kafaya takmamak mümkün değil.)

Mutluysan huzurluysan fazla kısa. (Doyasıya yaşayamama korkusu mu olur o zaman, bilmiyorum.)

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
Hayat; yazılmış bir senaryonun sahnelenmesidir.Yalnız bu oyunun bir şanslı yanı var sa o da,yazarın oyuncuları oyunun herhangi bir yerinde rolünü değiştirme imkanı vermesidir.Çoğu zaman oyuncuların hiçbirinin bu şanstan haberleri yoktur hatta bir yüzde verecek olsak belkide %0,0000000001 ihtimal bile değildir.İşte bu yüzden çoğu oyuncu sadece senaryoya bağlı kalarak bu hayattan nasiplenir gider.Bu zor ihtimal ise ancak gerçek manada kul olmakla yakalanabilir..

P

Pyramos

Ziyaretçi
Hayat herşeyi doyasıya yaşayacak kadar uzun mu yoksa hiç bir şeyi kafaya takmayacak kadar kısa mı? ??? ???

Herşeyi doyasıya yaşamak ! hiç birşeyi kafaya takmamak !!

Hayat/Hayatım hakkında akılsal,duygusal ve sezgisel çatışmalarım ve şüphelerim var. sanki sürekli olarak bir şeylere müdahale ediliyor. ne yapılırsa yapılsın nasıl bir çaba gösterilirse gösterilsin aşılmaz şeyler var sanki. bunu hissedebiliyorum ancak akılsal olarak anlayamadığım ve açıklayamadığım için saçma geliyor ve fazla itibar edemiyorum. tam anlatamadım belki ama herşeyi doyasıya yaşamak ya da hiç birşeyi kafaya takmamak gibi şeylerin ve benzerlerinin mümkün olabileceğine inanmıyorum. böyle bir şeyler yok !! bu yüzden hayat ne kısa nede uzun. hayat garip birşey. birgün anlarsam anlatırım:)

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular