Hayat Tarzından Dolayı Baskı Gören Müftü Yaşamına Son Verdi

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel ve Son Dakika Haberler kategorisinde dragon tarafından oluşturulan Hayat Tarzından Dolayı Baskı Gören Müftü Yaşamına Son Verdi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 496 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel ve Son Dakika Haberler
Konu Başlığı Hayat Tarzından Dolayı Baskı Gören Müftü Yaşamına Son Verdi
Konbuyu başlatan dragon
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dragon

dragon

Sorgucu Üye
Yeni Üye
Katılım
14 Eki 2022
Mesajlar
441
Tepkime puanı
27
Puanları
28
Konum
dünya
Üniversite Bölümü
Sosyoloji
Ünvan
dünyalı

Hayat tarzından dolayı baskı gören müftü yaşamına son verdi​

Dün 18:40



1690960876707.png

Hayat tarzından dolayı baskı gören müftü yaşamına son verdi© T24
Balıkesir İl Müftülüğü’nde vaiz olarak görev yapan müftü Mehmet Deniz, hayat tarzı üzerinden mobbing'e uğramasının ardından dün yaşamına son verdi. Müftü Deniz'in bisiklete binmesi, motosikletle işe gitmesi ve cübbe giymemesi nedeniyle hakkında Diyanet İşler Başkanlığı tarafından soruşturma başlatılmıştı. Eşi Zeynep Deniz, "Ali Erbaş’a sesleniyorum. Bu işte parmağınızın olabileceğini inkar mı edeceksiniz?'' dedi.
Duvar'dan Ferhat Yaşar'ın göre; Deniz’in bisiklet ve motosiklet kullanması ve giyimi nedeniyle hakkında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından soruşturma açılmıştı. Soruşturmanın ardından müftülükten atıldı. Mehmet Deniz bunun üzerine mahkemeye başvurdu. Balıkesir İdare Mahkemesi, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kınama cezasını ve müftülükten atılma kararını bozarak göreve iade kararı verdi. Ancak Diyanet İşleri Başkanlığı bu kararı işleme koymadı. Müftü Mehmet Deniz bunun üzerine durumu Anayasa Mahkemesi’ne taşıdı.

 

dragon

Sorgucu Üye
Yeni Üye
Katılım
14 Eki 2022
Mesajlar
441
Tepkime puanı
27
Puanları
28
Konum
dünya
Üniversite Bölümü
Sosyoloji
Ünvan
dünyalı
Bugün malzeme bol!.

Ülke değil saçmalıklar diyarı. İmamlık/din para kazanma aracı olarak kullanılır hale nasıl gelebilir ki, laik anayasalı bir ülkede?

Dinden para kazanılması bir kere başlı başına uyumsuz, tıpkı sözde müftünün eşi ve istekleri gibi... İmam, hemide müftü dininin yasaklamasına rağmen inasıl ntihar edebilir ki?

Bu dini ilk tatbik edenler imamlık, kadılıktan, hatta devlet yönetmekten, siyasliklten paramı almışlar ki siz kalkmış bidatla kendi kafanıza bunu memurluğa döküp halkın sırtıntan maaşa bağlanmışsınız? RTE dahil aldığınız astronamik maaşların kitapda yeri meri yok. Böyle bir sözde müslimanlık şekli yok. Lüks merceddesli baş sözdemüftü Erbaş' ı dirilse gören Ömer' i düşünemiyorum. Aynı zamanda karşılaşsalar elinde kılıç Ömer, Erbaş' ı ne yapardı sizce? :)

Ülkede doktor sayısını iki katı imam memurlara var. Hadi caminizin parasını ödedik. Namaz kıldırma memuru da neyin nesi oluyor? Böyle bir şey kuran/hadis v.s. kaynakların neresinde var? Aksine Ömer bekçilik yapıyor maaş alıyor. İmamlık memurluğu/mesleği diye bir iş olamaz.Her müsliman zaten bir imam'dır(namaz kılabiliyorsa kıldırabiliyordur da zaten) aynı zamanda. Camiye gelen kişilerden birisi geçsin kıldırsın. Para mara istemesin. Olursa işte böyle ballı iş -maaş için münafık, islamcı görünen kişiler bu kadrolara doluşur. Hem laik hem müslim olunmaz. RTE.
 
Son düzenleme:

dragon

Sorgucu Üye
Yeni Üye
Katılım
14 Eki 2022
Mesajlar
441
Tepkime puanı
27
Puanları
28
Konum
dünya
Üniversite Bölümü
Sosyoloji
Ünvan
dünyalı
Lüks merceddesli baş sözdemüftü Erbaş' ı dirilse gören Ömer' i düşünemiyorum. Aynı zamanda karşılaşsalar elinde kılıç Ömer, Erbaş' ı ne yapardı sizce? :)
Kafirle savaşmayı bırakıp, direk cihatsız/ yangelip yatıcı Erbaş'ın kelleyi gövdeden ayırırdı. Bunlardan(mersolu bidatçılardan) sıra kafirlere gelmezdi emin olun. Bize nakledilen Ömer figürün den başka sonuç çıksın hiç sanmıyorum. Şimdilik Erbaş' la yetinin. Gerisini söylememe gerek bile yok sanırım. Bu din başta bu sözde dincilerin işine gelmez aslında. Meydan boş nasılsa kendi kafalarına yorumlayıp, farklı ambalajla pazarlayıp duruyorlar.
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç

Yeni Mesajlar

Üst