Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Fenerbahce Futbol Kafilesine Saldiri

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Dunku katledilen savcidan sonar, Teroir olaylari planli bir sekilde uygulaniyor.

Bugun Fenerbahce futbolkafilesi Rize macindan donerken, Trabzon yoresinde silahlisaldiriya ugradi ve otobusun kontrolu ve durdurulmasi gerceklesmeseydi, otobusun ucuruma yuvarlanmasi isten degildi.

Evet ulkede dugmeye basilmikstir.

Bu olayin terror disinda ne Fenerbahce, ne futbol ne Trabzon ile de bir ilgisi yoktur.

Amac cikarilan ic guvenlikpaketinin gerekli oldugunu topluma terror girisuimleri ile kanitlamaktir.

Ayrica her gecen gun oylari giderek eriyen ve iki basliligi her acidan gun yuzune cikan AKP'nin bu terror olaylarindaki gorunen amaci, ulkeyi secime sokmamak ve ulkenin her beldesinde OHAL ve sikiyonetim ilan etmektir.

Dun daha kukla basbakan "kimse izinsiz disari cikamayacak" demistir.

Ulke ve toplumu tarighinde gorulmemis bir terror olaylarina hem de hayatin her alaninda suruklenmekte vebu olaylara cesitli cikar Adina alet olanlar kullanilarak devam edilmektedir.

Ulke ve toplumu once 7 nisan daha sonrada 7 haziran'a kadar; cok buyuk terrorist olaylara gebedir.

Mehmet

Yeni Üye
4 Nis 2015
88
0
0
Bu tarz olayların yaşanmasi derinden etkilemekte ve derin izler birakmakta.Sevinebileceğimiz tek durum ise can kaybi olmamasi.Her seçim öncesi bu tarz olay/olayların gün yüzüne çikmasi da muamma.

Alper

fadminfon
Onursal Üye
3 Kas 2014
204
1
16
ülkede ciddi anlamda bir kaos ortamı var! Dün savcı aynı gün tüm ülkenin elektiriklerinin gitmesi,bugun futbol takımına saldırı! Daha bunlar gibi daha niceleri yaşanıyor belki de ama biz sadece bu kadarını görebiliyoruz! malum haber kaynaklarımız belgesel yayınlamaktan ileri gidemiyorlar. Hiç iyi degil bu gidişat hiç!

Deep

Felsefe.net
Onursal Üye
Yeni Üye
1 Nis 2015
41
1
8
Bir ülkeyi yönetebilmek ve halkı avcunun içinde tutmak için kaos ortamı ve terör olaylarını artırmak hiç şaşırtıcı değil. Bu durum @X'in de dediği gibi bana hiç yabancı gelmiyor.

Devletin yaratmış olduğu bu örgütler ile, örgütlerin nemalanıp başa çıkılmaz hal alması da aşikar olduğumuz bir durum. Doğu bitti şimdide karadeniz bölgesi mi hedef alındı?

Savcıyı öldüren teroristler, bugünki olan saldırı... bakalım daha neler göreceğiz...

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Bir ülkeyi yönetebilmek ve halkı avcunun içinde tutmak için kaos ortamı ve terör olaylarını artırmak hiç şaşırtıcı değil. Bu durum @X'in de dediği gibi bana hiç yabancı gelmiyor.

Devletin yaratmış olduğu bu örgütler ile, örgütlerin nemalanıp başa çıkılmaz hal alması da aşikar olduğumuz bir durum. Doğu bitti şimdide karadeniz bölgesi mi hedef alındı?

Savcıyı öldüren teroristler, bugünki olan saldırı... bakalım daha neler göreceğiz...

Bir zamanlar Ciller ne demisti "Kursunu atanda, kursunu yiyende devlet icin; ikisi de bizim evladimiz."

İnci Birinci

Yeni Üye
24 Haz 2014
636
5
18
Bazıları ya çok çok genç ya da çok çok cahil. Okumaları yok, yazmaları var, yazımları da yazım olsa. İnsanın fikrine bakarım, ama fikir de yok ki. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak sakıncalıdır ve kanımca da tüm kaoslardan fikir fukaraları sorumlu! Olan ülkeme ve aklı selim vatandaşıma oluyor. Yazıktır !!!

Emre

Yeni Üye
20 Ocak 2010
17
0
0
36
Komplo senaryoları yazmadan evvel olayı bir de basit pencereden incelemekte fayda var. Yani konuyu ne iç güvenlik paketine ne Karadeniz halkına ne de Trabzonspor kulübüne mâl etmemek gerek diye düşünüyorum. Zira olayın sorumluları belki alkolü abartmış , başka bir madde kullanmış 3-5 kendini bilmez insan da olabilir. Bunun da bir ihtimal olarak göz önünde tutulması gerek bence.

Not: Fenerbahçe taraftarıyım.

OnLy

Yeni Üye
1 Nis 2015
36
0
0
Bu olay ile birlikte Türk futboluda büyük bir yara almıştır !

İnci Birinci

Yeni Üye
24 Haz 2014
636
5
18
Bu olay ile birlikte Türk futboluda büyük bir yara almıştır !
Uzun zamandır süregelen bu kargaşa bir yandan gençliği spordon soğuturken, diğer yandan Türkiye' nin imajını fazlasıyla zedelemektedir. Böyle şeyler kimlerin işine gelir? objektif ve analitik düşünelim lütfen!

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18
Dunku katledilen savcidan sonar, Teroir olaylari planli bir sekilde uygulaniyor.

Bugun Fenerbahce futbolkafilesi Rize macindan donerken, Trabzon yoresinde silahlisaldiriya ugradi ve otobusun kontrolu ve durdurulmasi gerceklesmeseydi, otobusun ucuruma yuvarlanmasi isten degildi.

Evet ulkede dugmeye basilmikstir.

Bu olayin terror disinda ne Fenerbahce, ne futbol ne Trabzon ile de bir ilgisi yoktur.

Amac cikarilan ic guvenlikpaketinin gerekli oldugunu topluma terror girisuimleri ile kanitlamaktir.

Ayrica her gecen gun oylari giderek eriyen ve iki basliligi her acidan gun yuzune cikan AKP'nin bu terror olaylarindaki gorunen amaci, ulkeyi secime sokmamak ve ulkenin her beldesinde OHAL ve sikiyonetim ilan etmektir.

Dun daha kukla basbakan "kimse izinsiz disari cikamayacak" demistir.

Ulke ve toplumu tarighinde gorulmemis bir terror olaylarina hem de hayatin her alaninda suruklenmekte vebu olaylara cesitli cikar Adina alet olanlar kullanilarak devam edilmektedir.

Ulke ve toplumu once 7 nisan daha sonrada 7 haziran'a kadar; cok buyuk terrorist olaylara gebedir.

Bak burada da olayı politize etmişsin. Neresini düzelteyim bunun şimdi ? Suçladığın AKP iktidarı 85-86'dan 2005 li yıllara kadar devam eden OHAL'i kaldırdı. Girdiği her seçimde oylarını artırarak kazanan bir parti neden seçimleri iptal ettirmek için terörize etsin sandığı? Bu olayları okuyabilmek için siyaset bilimci olmaya gerek yok. Sadece Objektif olarak bakmak bile yeterli olur.

( AKP li olduğum çok belli oldu değil mi )

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Bak burada da olayı politize etmişsin. Neresini düzelteyim bunun şimdi ? Suçladığın AKP iktidarı 85-86'dan 2005 li yıllara kadar devam eden OHAL'i kaldırdı. Girdiği her seçimde oylarını artırarak kazanan bir parti neden seçimleri iptal ettirmek için terörize etsin sandığı? Bu olayları okuyabilmek için siyaset bilimci olmaya gerek yok. Sadece Objektif olarak bakmak bile yeterli olur.

( AKP li olduğum çok belli oldu değil mi )

Neden ve neyi duzeltme ihtiyaci hissediyorsun?

Benim kendi bireysel tecrube ve algilarim; bunu boyle degerlendiriyor.

Sen de duzeltirsen kendine gore duzelteceksin.

Ayrica senin duzeltmenin sadece sana gore bir duzeltme olmasi ve sadece seni baglamasi da caba.

Ben AKP'li degilim.

Demekki sana gore ulkede "ileri demokrasi" var, bana gore ise "ileri diktatorluk" var ne olacak simdi?

Iste bu fark ikimizin beyin farkidir.

Yani ikimizin demokrasi ve diktatorluk kavramlarina farkli bakis acisidir.

Sen kendinin objektif oldugunu mu zannediyorsun.

Tarafi olan ancak subjektif olur.

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18
Azizim ocu bucu meselesi değil , mesele realite söylemek istediğim bu sadece . Yoksa sen benim gibi düşünmüyorsun değil.
Anladın mı? Hayır.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Azizim ocu bucu meselesi değil , mesele realite söylemek istediğim bu sadece . Yoksa sen benim gibi düşünmüyorsun değil.
Anladın mı? Hayır.

Su realite den ne anladigini bir aciklarsan, cumlenden ne vermek istedigini algilamama yardimci olur.

Kimse kimse gibi dusunemez. Zihniyetler ayni olsa degerler ayni olsa bile; hewr beynin dogumdan itibaren aldigi her turlu bilgisi inanci ideolojisi algisi ve de her turlu deger ve degerlendirmesi farklidir.

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18
Su realite den ne anladigini bir aciklarsan, cumlenden ne vermek istedigini algilamama yardimci olur.

Kimse kimse gibi dusunemez. Zihniyetler ayni olsa degerler ayni olsa bile; hewr beynin dogumdan itibaren aldigi her turlu bilgisi inanci ideolojisi algisi ve de her turlu deger ve degerlendirmesi farklidir.

Herkesin beyaz gördüğü ve beyaz olana , hayır o siyah ben böyle düşünüyorum özgürüm demektir şu dediğin.Herkes Roden gibi düşünsün demiyorum Bunu sana bir akşam yemeğinde anlatabilirim Azizim .

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Herkesin beyaz gördüğü ve beyaz olana , hayır o siyah ben böyle düşünüyorum özgürüm demektir şu dediğin.Herkes Roden gibi düşünsün demiyorum Bunu sana bir akşam yemeğinde anlatabilirim Azizim .

Iste burda bilimin tartismasiz fenomeninden ve gozleminden bahsediyorsun.

Bilimde olgular tartismasiz gecerlidir ve ancak gozlem ile yanlislanasbilir.

Aklin ortaya attigi ve gozlemi sadece ortaya atanca olanlar ise yanlislanamazlar ve tartismalidir.

Bu iki farki algilayabiliyor musun?

Eger algilayabiliyorsan, tartismasiz ve tartismali kavramlara birer ornek verebilirsin.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular