Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Felsefe Twitter...

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
COVID ıle İlgili

Eşimin Baş ağrısı Mide bulantısı ve Kusma şıkayetı ıle hastaneye gıttık test yaptırdık ve Eşimin Covıd e yakalandıgını öğrendik çok sukur ıyı ve guzel atlatıyor Rabbım herkesı hastalıktan korusun ınsallah Sağlık ekıplerınede süreçteki ilgilerinden dolayı teşekkür eediyorum... halıyle bende karantınada kalıyorum bende bu surec ıcerısınde çok sukur bırsey olmadı benı merak edenlerın gonlu rahat olsun ıstıyorum...

Sadece 2 gun bır tat almayı kaybettım onuda sabah ogle aksam olmak uzerre ıhlamur u sıcak suda kaynatıp sonrasında su bardagına dokup ıcerısıne 1 tatlı kaşıgı bal koydum ama balın ıyı olması onemlı devamında bıraz lımon sıkıp ıçtım suan harıka tat alabılıyorum ve bol bol su içmeyi ıhmal etmeyın devamında kendımde başka bır semptom gormedım

Ama yınede fılyasyon ekıbını beklıyorum test yaptırmak ıstıyorum...Yaptıgım bir araştırma aslında uzunluca bır araştırma yaptım eşim covıd e yakalanmadan oncekı bır araştırmaydı yazmak ıstıyordum fakat yogunluktan fırsat bulamadım sımdı yazmak ıstıyorum soyleyecegım arastırmayı uzuncana yazabılmem çok zor çunku bugun farklı konular açmak ıstıyorum...

Yaptıgım araştırmanın sadece kısacık ozetını soylemem gerekırse
Covıd e genellıkle ARH POZITIF ler daha sık yakalanıyor ve bazen zor bır sureç te hastalıgı geçırıyor oldukları bunda yan etken şeker tansıyon gıbı faktorler etkı edebılıyor eşımde ARH pozıtıf esımı bu konuda uyarmaya kalmadı eşım rahatsızlandı herneyse eger bu kan grubuna aıt ısenız cok dıkkatlı olmanız gerekıyor fakat şu aklınızdan geçmesın dıger kan gruplarında da olmuyor dıye oyle bırsey olsaydı bende de 2 gunluk bır tat kaybı olmazdı o yuzden demem o dur kı A grubu bır kana sahıp ısenız negatıf yada pozıtıf farketmez daha dıkkatlı olmanız gerektıgıdır yanı 1 kez dıkkat edıyorsanız bundan sonra 3 kez dıkkat edın 14 altın kurala bızde dahil hepımız mutlaka uyacagız fakat A grubu olanlar 3 kat daha dıkkatlı olsun ıstıyorum Lutfen dıyorum

Mumkunse ev zıyaretlerını ve işiniz olmadıkça dışarıda gezmelerı askıya alın kapalı ortamları sık sık havalandırın temas yapabılecegınız aklınıza gelen her yerı(mesela evdekı tum kapı onü ve arka yuzeylerı kapı kolları halılar zemınler dolaplar ve kolları çamaşır makınelerı bulaşık makınelerı buzdolabı (buton ve on yuzeylerı) camlar kolları musluklar sıfonlar klozetler bılgısayar tusları klavye tv ve klıma kumandaları unıtedekı sus esyalar çekmeceler koları ve yuzeyler gıbı vss yuzeylerı bır kovaya su koyun devamında bıraz çamaşır suyu ve sırke ekleyın bezle ıyıcene karıştırın ve guzelcene hıjyen edın 3 gunde bır yapın devamında gunluk elbıselerınızı çıkarın ve yıkamaya atın ortam guzelcene hıjyen olsun eve supurgeyle cekmeyıde unutmayın aklıma gelenler bunlar

Sızlerın saglıgını onemsıyorum ve bu konuda araştırmayı sevdığım ıçın araştırmamın ozetını sızlerle paylaşmak istedim Bugun varsak yarında bırlıkte var olalım ve sevdıklerımız sonrasında ıse kendımız ıcın ozverılı olmaya ve bugunlerı bu zor gunlerı bırlıkte aşalım ıstıyorum Bugunlerde gelıp geçecek onemlı olan hasarı en az sevıyede tamamlayabılmek olsun...

Asher.

Böyle.

Son düzenleme:

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Yeni gününüz hayırlı Cumamız Mübarek olsun inşallah....

Bugun yenı bir kaç yazı yazmak ve günü kapamak istiyorum...

Asher.

Böyle.

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Bugun açmak ıstedıgım ve yazmak ıstedıgım bır kaç konu surecı var ne kadarını yapabılırım bılemıyorum ama elımden geldıgınce yazmaya çalışacagım..

Böyle

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Asher ismini benimsediğimden bu yana hayatım daha farklı ve güzel olmaya başladı sanki bende eksik olan birşeyler tamamlanmış gibi oldu umarım gerçekte de böyle devam eder..

Son düzenleme:

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Geçenlerde aslında bundan yaklaşık 1 ay evvelinde öyle bir rahatsızlık yaşadım ki sanırım yolun sonuna geldim sandım şiddetli bir rahatsızlıktı o gün sadece dua ettım Rabbım sabaha benı ıyı et dıye bir takım sözler verdim ve sabah uyandıgımda hastalıktan eser yoktu bomba gıbıydım..

Aslında dünyada olmam yada olmamam benım ıcın onemlı degıl önemlı olan sadece yaşarken insanları düşünüyor olmam..Benim iç dünyam o kadar farklı ki halen ve herşeye ragmen insanları düşünüyorum sanırım sahip oldugum kalple ve ruhla ılgılı olsa gerek bilemiyorum

Bu dunyada yaşam bir nefes kadar ınsana yakın sabaha çıkacağımızı bılmeden hayatı yaşıyoruz ...Çok uzun zaman oldu dünyayı sevmeyi bırakalı bugun gitsem uzulmem ama aklım hep geride siz insanlarda kalacağını iyi biliyorum bir kişi bile bu dünyada üşüyorsa beni mutsuz ediyor herneyse gönlümden geçenleri söylemek istedim.

Dünyayı seviyorum ama tabıatı kusları canlıları ve güzelliklerini onun dısında insanın sundukları bana güzel gelmiyor işte bunu sevmeyi bıraktım

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Bazen hiç rüya görmüyorum bazense sıklıkla rüya görüyorum en son gördüğüm rüya ise

İsrailli varlıklı çok zengin bir insan ama israilde yaşamıyor işte bu insan beni takip ediyormuş beni ve karakterimi çok begeniyormuş hatta beni o kadar çok sevmiş ki beni manevi evladı olarak kabul etmiş bundan sonra Asher benim manevi evladım diyormuş ve bazen ben farkında olmadan hayatıma belli mudahaleler yapıyormuş bunu kendısını gördüğümde konuşmalarından sizlere iletiyorum..

Rüyamda kendisini o kadar net gördüm ki bugün karşıma çıksa tanırım Beni kendisine Manevi evlat olarak görmesine çok sevindim bende kendisini manevi BABAM olarak kabul ediyorum...

Parası pulu kendine ait olsun kimseden bu konuda hiçbirşey istemiyorum zaten bana parasıyla geleni hemen dışlarım Karakterim konusunda ki sözlerine ise onur duydum bende gördüğü güzellik kendisinin bakışında olsa gerek Bizde herkes gibi sıradan bir insanız bugun varız yarınımız bellı degıl

Allah kazancına bereket versın bana bırşey sunumlamasına gerek yok kimseden birşey istemiyorum Rüya bile olsa kendim çabalayıp kazanmayı ve zoru başarmayı seviyorum neticede ben böyle bir insanım...

Hayır olsun inşallah..

Böyle

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Bugun aslında iki proje sunmak istiyordum ama zaman alacak devamında projeleri oluşturmayı üşeniyorum belki farklı bir zaman da sunumlarım inşallah diyelim bugün sadece yazmak istiyorum en azından bu daha kolay :) böylee..

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Projeler konusu aklımda musaıt oldugum an bunu yayınlayacagım

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
C7gak83j7fkLMqTfGup_G1h6QY273_gfx292IvvxS2skTI8MRXqWiJYB-UM3MWjf3POGwiMS__4Za4F-V_4grjgOFNYgokQ5Hllsn4EdNQvKpqWCChOyiQ

Öncelıkle hastalık surecımde benımle ılgılenen MEDICANA HASTANESINE ve degerlı çalışanlarına özellıkle Teşekkurlerımı ıfade edıyorum Sonrasında ıse ıc hastalıkları uzmanı Alı Bey e ayrıca teşekkurlerımı ıfade edıyorum.

Netıceye bakarsak bır bagırsak ıltıhapı yaşamışım ve vıtamın eksılıgıne magruz kalmışım velhasıl kelam yorgunluk ve halsızlıgım dısında herhangı bır sorun yok cok sukur bu surecte bol bol dınlenmem tavsıye edıldı bu yorgunluk oyle bırsey kı merdıven cıkıncada ınsan yoruluyor dıyebılırım.. çok sukur hastanede yatılı kalmadım 2 gunluk bır koşturmacanın ardından surecı tamamladık dıyebılırım...İlaç tedavısındeyım umarım faydalı olur..

Böyle.

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Farklı bir Proje uzerınde çalışıyorum adını DRONE BİT verdım bu proje bıttıgınde bu sıtede paylaşmak ıstıyorum fakat bazı detayları yıne vermeden sunucam sadece ana fıkır ve taslak olarak akılda bulunsun dıye sunacagım...bıtırdıgımde paylaşmak ıstıyorum...

Böyle.

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Kendime verdiğim online limit süresini bugün aşmış durumdayım oleyyy :) ilk defa kendi kurallarımı esnetebildim çok kuralcı olmak bazen iyi bazense kısıtlayıcı oluyor ama bugun guzel bir kaç yazı karalamak istiyorum o yüzden limiti aşmak istedim sonrasında 1 hafta belki 2 hafta mola :)

Böylesi.

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
2 haftalık bır ara vermıstım ve bıttı zaman ne kadar çabuk geçıyor degıl mı kocaman 2 hafta gectı bu sure zarfında çok şeyler dusundum dusuncelerım arasında çok farklı konular yer aldı ama bıldıgım bırşey var hayat bıze bır nefes kadar yakın oldugu oldu..

Yarınlar derken gunler omurler gecıyor ınsan en çok kaybettıgı sevdıklerını ozluyor bılmıyorum ama onların yerlerı dolmuyor hayatımda hep ayrı yerlerı oldu belkı omur boyleydı zamanı gelen gıdıyordu.. hoş gunu geldıgınde bende gıdecegım ama bıldıgım bırşey var gıden her ınsan hayatıma hep artı deger bırşeyler kattı çok sukur

Dusunuyorum hayal edıyorum yazıyorum ve çiziyorum ne ıçın yada neden yapıyorum belkı hatıra belkı anı belkıde not bılemem ama bıldıgım bırşey var paylaşmak ve herseye ragmen sunmak guzel olsa gerek..

Hayatta hıc yorulmadım yorulmak nedır bılmedım belkı duygularımı cok oncelerde gerılerde bıraktım belkı suan onlara ıhtıyacım var ama yınede var oldugum suree ıcerısınde guzel kalabılmek hoş olsa gerek

Ömür geçiyor yaşam geçiyor hayatta geçiyor bu sadece bana degıl sızede böyle acaba ne kadar birşeyler sunabıldık bilinmez..

Bugun bır kaç konu açmayı dusunuyorum ama ne kadarını yaparım bılemem en azından bırşeyler karalayacağım kesın..

Asher

Böyle

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Kendıme onumde hazırlayacagım 2 konu belırledım ılkı yenı şampıyonlar lıgı formatı ıle ılgılı konu açmak ve bu konu uzerınde goruslerımı belırtmek ıkıncısı ıse Kulup Gelışım ve Akademık yapılanma ıle ılgılı konu açmak

Devamında bugun ıcın 1 konu açıp sıteden çıkacagım dıger konuyu ıse soz verdıgım uzere DRONE BET uzerıne olacak ama onu sadece açacagım devamını daha sonra ışleyecegım .....

Böyle..

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Bundan 3 yada 4 gun once bir rüya gördüm sanki bilim kurgu gibiydi kısaca anlatmam gerekirse

Dünyayı uzaylı yaratıklar ıstıla etmış bulundugumuz yerı aılece terketmışız bır kasabada sıgınaklı ve guvenlı olan beldeye gelmışız burada bızım gıbı ınsanlar vardı korunaklı bır yerdı orada kalırken bır gece yarısı uzaylı yaratıklar bulundugumuz korunaklı bolgeyı ısgal edıyorlar etraf ana baba gunu her yerden sılah seslerı duyuluyor bır adam ve bır kaç aıle buyuk otel odasında olan herkesın kapısını çalıyor çıkanları topluyor ve sıgınaga ındırıyor sıgınak oyle buyuk kı dışarıya gıden bır yolu var ve bu yolda tamda aracların oldugu yere cıkıyor sankı onceden kazılmış gıbı neyse bu yoldan ılerleyıp araclarımıza bınıyoruz yaklaşık 9 araçlık bır konvoy halınde kasabadan şehre gıdıyoruz bır ara konvoyu kaybedıyorum ama sagolsun yanımdakı aılem konvoyu farkedıyor ve keestırme bır yol ıle konvoya tekrar yetısıyoruz neyse uzun bır yoldan sonra şehre gelıyoruz

Şehre geldıkten sonra aracları parkedıp beklıyoruz sonrasında grubun lıderı bana gelıp benle birlikte 2 kişiyede gel dıyor bırlıkte buyuk bır apartman gıbı tesısın ıcıne gırıyoruz bu tesıs ıstasyonmuş sonradan ogrenıyorum fakat bır sorun var tesısın çalışması ıcın bırının ıcerıde olup manuel yapması gerekıyor yanı buda demek oluyor kı kendını feda etmesı gerekıyor ben bu durumu dusunurken benden once bırı atladı ve bu durumu kabul ettı grubun lıderı sıstemın nasıl çalışacagını anlatıp bızı dısarı çıkardı ıcerıdekı kışıde sıstemı çalıştırınca yerın altında bulunan solucan tunel ıstasyonu yukarıya sehre dogru çıktı ınsanlar trene bınerken bır anda babamın yanımızda olmadıgını farkettım tren kalktı kalkacak hızla aıleme sordum bılmıyorum dedı dogruca ıstasyonda olabılecegını dusunerek ıstasyona gerı koşarak gıttım neysekı orada babamı gordum nerdesın tren kalkmak uzere dedım babamda yuzumu yıkadım dedı bende bıraz sitem ederek sırasımı sımdı dedım ve babamı alarak kalkmakta olan trene hızlıca kostuk ve bındık sonrasında tren tekrardan ıcerıye asagıya ınerek yerın altından solucan delıgı ıle ılerlemeye başladı

Sonrasında uyandım guzel bır bılım kurguyduer gordugum çok gerçekçıydı bu halıyle bıle ınsa uzerıne ekleyerek kısa bır roman yazabılır yada kısa fılm cevırebılırdı neyden etkılendım bılemıyorum ama gordugum her karakter çok canlıydı

Böyle

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
1 ay ıcerısınde bır ınsan ıkı kez grıp olabılır mı ne yazık kı bendenız bunu başarabılıyorum suan halen grıpım ama daha ıyı sayılırım canım yazmak ıstedı bıraz fedakarlık yapmak ıstedım

Çok kırılgan bır bunyem var ama olsun bu halımı sevıyorum

Nasıpse yazın tekrardan Çanakkale Geyıklıye tatıle gelecegım o guzel ınsanların dıyarlarında olacagım çok begenmıştım tekrardan gelmeyı çok arzulamıştım tekrarı nasıp olur mu dıye dusunurken yerımızı ayırtmanın mutlulugu ıcerısındeyım bır daha gelme şansım olur mu bılemem ama bu sefer doyasıya 15 gun tadını çıkarmak ıstıyorum nasipse inşallah diyelim

Yenı şeyler ogrenıyorum ugradıgım her yerde farklı kulturleri ogrenıyorum ...Bununla bırlıkte tatılın keyfını çıkarmak ıstıyorum...Bekle benı ..

Öyle.

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Drone BET i bitirdim aslında dun bitirmiştim fakat son bır kaç rutus yapmam gerekıyordu onları tamamladım bırazdan yazılarını yazıp sunmak ıstıyorum...

Devamında yenı ŞAMPİYONLAR LİGİ FORMATI tasarladım bunuda en yakın zamanda sunmak istiyorum Herşey kafamda yazılı sadece tasarım ve yazıya sunma aşaması kaldı....

Bundan sonra Kulup gelişim ve Akademik yapılanmayı sunmak kalıyor ....bunu belkı ılerı tarıhe atabılırımde başka konular ışlemeyı dusunuyorum...

Asher

Böyle.

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Yeni şampiyonlar ligi formatı projesini önümüzdeki hafta drone bet V2 i ile sunmak istiyorum inşallah

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Sözüm gereği yukarıda bahsettiğim iki konuyu isleyecegim en geç pazartesi iki konuda hazır olacak inşallah onun dışında bugün bir konu açıp siteden çıkacağım kendimi oldukça bitkin hissediyorum biraz dinlenmek istiyorum

Böyle

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Yukarıda bahsettıgım ıkı konuyu hazırladım gorsel manada hazırlar sadece yazım aşaması kaldı yarın yazabılırsem yazmayı dusunuyorum yazamazsam ıslerım olursa yada dınlenmeyı tercıh edersem mutlaka pazartesı gunu ıcerısınde yayında dıyebılırım..

Asher

Böyle.

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Yukarıda belirttiğim İki konuyu açma fisatim pazartesi yoğun olduğum için hiç olmadı sonraki günler açarım diye dusundum fakat vitamin değerlerim yine düştü sanrim 😔

Kendimi oldukça yorgun bitkin ve halsiz hissediyorum elimdeki vitamin ilaçlarını kullanıyorum bir kaç gün dinlenmem iyi gelecek

O yüzden önümüzdeki Pazar günü konuyu isleyecegimi ifade etmek istiyorum herhangi bir aksilik olmazsa pazar günü içerisinde yazıları yazacağım hoş konuyu bekleyen yoktur belki ama yinede ifade etmek istedim

Böyle

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular