Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Felsefe.net'e nasıl geldiniz?

Süreyya Önal

Yeni Üye
16 Nis 2010
469
0
0
50
Nasıl geldiğimi yazmışım da -öncelikle-neden geldiğimi yazmamışım : )

nedenim..
duyumsadığı/düşündüğünü,sorusunu;tartan,araştıran,okuyan,karşılaştıran,sorgulayan, ve -herhangibir-fikri; paylaşma olgunluğunda, asgari tartışma kültürüne sahip, bu türden bilgilenme alışveriş alanlarını arenalarla karıştırmayan, sevimsiz ittifaklara sığınmayan bu meyanda;farkında, kendini/bilgisini süzen/ortaya koyan kişiliklerle istişare etmek.

birçok arkadaş/fikir, tanıdım-faydalandım..tanıyor/faydalanıyorum, bu vesileyle bir kez daha teşekkürler katkıda bulunan tüm arkadaşlara

Saefin

Yeni Üye
25 Ağu 2010
3
0
0
38
Tanışma başlığında da belirttim , burdada söleyim , rastgele arattım , felsefe yazıp, gördüğüm ilk ciddi siteye de kaydoldum yani buraya . :)

SatanicMajesty

Yeni Üye
6 Eki 2010
65
0
0
34
Acele karar vermem ama hiçbirşey mükemmel değildir,burası da değil.Pek kalabalık değil -bütün felsefi siteler gibi- ;henüz egosunu tatmin etmek için yetki kullanan bir admine/moderatöre de rastlamadım.Yani gayet güzel görünüyor :) Dürüstlüğümü bağışlayın.

arifelsefe

Yeni Üye
24 Eki 2010
1
0
0
40
şu son felsefe ders kitaplarının sıkıntıları üzerine bilgisi olan arkadaşlar varsa, onları bulmaya geldim. tüm felsefe grubu kitaplarından bahsediyorum.

glsezinrs

Yeni Üye
12 Ara 2010
1,358
0
0
64
Felsefe yazınca ilk gelenlerden biriydi site.Göz attım.Seviyeli buldum.Öğrenecek çok şeyim olduğundan hemen üye oldum.Tanıştığımıza sevindim.

0Esinti0

Yeni Üye
30 Ara 2010
1
0
0
31
sokratesle ilgili bir ödev araçtırıyodum. felsefe yazdım noktasını koydum. alan adı olarakta net yazdım. şansıma çıktı :)

gamzeozan

Yeni Üye
18 Şub 2011
3
0
0
31
Felsefe ödevimden ve felsefeye ilgimden dolayı forum sitesi aradım ve karşıma ilk bu site çıktı.

kerem

Yeni Üye
7 Nis 2011
1
0
0
53
internetten pek anlamam arkadaşlarım felsefeyle ilgili bir site bulup üye olabileceğimi söylediler,aradım felsefe net ilk sıralardaydı,incelemeyble beceremedim ama zor da olsa üye olabildim...

durkheim

Yeni Üye
7 May 2011
8
0
0
45
Sadece baktım, şöylee bir baktım ve girdim, beyin bedava...Niye hamallık yapayim ki? :D

musAçık

Yeni Üye
14 May 2011
6
0
0
36
düşünmek istiyorum her şeyi ama herşeyi gülmek ağlamak duygulanmak vs vs istemiyorum bu sitede ... sadece hayran olmak istiyorum düşüncelere beyinlere... umarım umduğum olur... sevgilerle

sophia

Yeni Üye
29 May 2011
4
0
0
43
google arama motoruna sihirli kelimeyi yazdım: felsefe...
siz çıktınız.tamı tamına 17dakika önce...

yeni düşünlerde...

kim

Yeni Üye
25 Tem 2011
5
0
0
30
Tamamıyla rastlantı. Bugün can sıkıntısından google 'a nerdeyse her şeyi arattırdım o da bıkmış olacak ki artık 'uğraşabileceğim' bir yer verdi bana.Bilesiniz öğrenmekten tartışmaktan bıkmam ona göre :)

mavimor

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,456
3
38
46
Son dönemde oldukça üye kayıt oldu fakat pek yazılmadı bu başlığa.. Bizim için önemli bir başlık. Üye olan arkadaşlarımız nasıl geldiklerini yazarlarsa geribildirim açısından ona göre aksiyon alabiliriz.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular