Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Felsefe.NET Yeni Tema

fides

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,694
5
38
Yok yok fazla olmuyorsun telrunya. Renk konususunda "kadın üyelerimiz görüş bildirmesin "diye bir not düşmeliydi. :) Ben de açık mavi açık gri tonlarını merak ediyorum.

telrunya

Yeni Üye
18 Kas 2009
531
2
18
35
Yok yok fazla olmuyorsun telrunya. Renk konususunda "kadın üyelerimiz görüş bildirmesin "diye bir not düşmeliydi. :) Ben de açık mavi açık gri tonlarını merak ediyorum.

bir işe kadın eli değdi mi bu sonuç da kaçınılmaz değil mi :)) bence gri ve açık koyu tonları şık durur. görmek lazım.

fides

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,694
5
38
Gri2 fena değil ama chatbox ve son konular bölümü resmen boğulmuş. Hatta bazı cevaplama butonları da bozulmuş. Bu arada kaç hakkımız var? Biz böyle her şeye kulp bulacağız nasılsa. Bize kızıp eski haline dönderme ihtimali mevcut olabilir.

E

evrensel-insan

Ziyaretçi
Gri 2 guzel de, forumlar disinda kalan gri rengin uzerindeki yazilar okunmuyor. Eger o yazilar okunabilir hale getirilirse, bir "mucize" olur mu desem acaba?

fides

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,694
5
38
Evet içlerinde en tercih edilebilir gri3 ama ben gene de sormak istiyorum bu kadar mı? Diğerlerini görme şansımız var mı yoksa bunu başka tarihe mi erteleyelim?

mavimor

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,456
3
38
46
Diğerleri? Hepsini su anda yapıyorum zaten. Siz bir şey diyeceksiniz; şurası şu renk olsun, ya da bildiğin RGB kodunu söyeleceksin deneyeceğim.

Çok zamanımız yok. Eski tema bazı hatalar vermekte. Ve Facebook gibi girişleri desteklememekte. Bu yeni stille bir çok yenilik gelecek. Facebook hesabı ile erişim vs gibi..

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Ben de katiliyorum geri kalan eksiklikleri bu tema yani gri3 uzerinden yapabiliriz

fides

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,694
5
38
Evet şimdilik içlerinde en iyisi bu. Ama ben elinde mavinin güzel tonları var mı diye sormak istiyorum.Açık tonlar son hakkımı maviden kullanmak istiyorum. Olmadı buna döneriz gene.Nasılsa bize her yer Trabzon aman felsefe.NET :)

Turgut Saka

Yeni Üye
13 Eki 2009
498
0
16
42
sitenin yeni yüzü güzel olmuş, elinize sağlık.
bence kullanıcı resimlerini de çerçevelendirsek güzel olabilir.

Düzeltme: :) vazgeçtim resimlerin böyle küçültülmesi daha iyi olmuş... (yazmadan önce böyle değildi)

fides

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,694
5
38
Ayarlamalar yapılıyordur değişir daha sonra.Aslında ben de resimlerin bu kadar büyük olmasından şikayetçiydim. Phi'nin resmi/avatarı her tarafta billboard misali karşıma çıkıyor. Valla üye kaçıracağız böyle şeylere dikkat etmek gerekiyor:) Dua edin ben kendi resmimi yayınlamıyorum sinek avlar forum valla:) Birilerinin forumu düşünmesi gerekiyor değil mi? :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular