Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok yok fazla olmuyorsun telrunya. Renk konususunda "kadın üyelerimiz görüş bildirmesin "diye bir not düşmeliydi. Ben de açık mavi açık gri tonlarını merak ediyorum.
Yok yok fazla olmuyorsun telrunya. Renk konususunda "kadın üyelerimiz görüş bildirmesin "diye bir not düşmeliydi. Ben de açık mavi açık gri tonlarını merak ediyorum.
Gri2 fena değil ama chatbox ve son konular bölümü resmen boğulmuş. Hatta bazı cevaplama butonları da bozulmuş. Bu arada kaç hakkımız var? Biz böyle her şeye kulp bulacağız nasılsa. Bize kızıp eski haline dönderme ihtimali mevcut olabilir.
Gri 2 guzel de, forumlar disinda kalan gri rengin uzerindeki yazilar okunmuyor. Eger o yazilar okunabilir hale getirilirse, bir "mucize" olur mu desem acaba?
Evet içlerinde en tercih edilebilir gri3 ama ben gene de sormak istiyorum bu kadar mı? Diğerlerini görme şansımız var mı yoksa bunu başka tarihe mi erteleyelim?
Diğerleri? Hepsini su anda yapıyorum zaten. Siz bir şey diyeceksiniz; şurası şu renk olsun, ya da bildiğin RGB kodunu söyeleceksin deneyeceğim.
Çok zamanımız yok. Eski tema bazı hatalar vermekte. Ve Facebook gibi girişleri desteklememekte. Bu yeni stille bir çok yenilik gelecek. Facebook hesabı ile erişim vs gibi..
Evet şimdilik içlerinde en iyisi bu. Ama ben elinde mavinin güzel tonları var mı diye sormak istiyorum.Açık tonlar son hakkımı maviden kullanmak istiyorum. Olmadı buna döneriz gene.Nasılsa bize her yer Trabzon aman felsefe.NET
Ayarlamalar yapılıyordur değişir daha sonra.Aslında ben de resimlerin bu kadar büyük olmasından şikayetçiydim. Phi'nin resmi/avatarı her tarafta billboard misali karşıma çıkıyor. Valla üye kaçıracağız böyle şeylere dikkat etmek gerekiyor Dua edin ben kendi resmimi yayınlamıyorum sinek avlar forum valla Birilerinin forumu düşünmesi gerekiyor değil mi?