Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Felsefe.NET ' e eklenmesini istediğiniz başlıklar

mavimor

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,456
3
38
46
Felsefe.NET'te olmasını istediğiniz başlıkları burada önerip tartışabiliriz.

efefel

Yeni Üye
13 Şub 2010
202
1
0
40
Uğraştıran,eylenceli mantık sorularının sorulabileceği bir başlık olabilirmi,kimi zaman ben ihtiyaç duyuyorum ve bunu başka sitelerde aramak istemiyorum.
saygılar...

rainbow64

Yeni Üye
6 Şub 2010
331
1
0
37
Merhabalar,
Benim bir isteğim olacak. Sosyal bilimler konu başlığı alrında diğer sosyal bilimler bölümüne Dil bilimlerinin de eklenmesini öneriyorum ki felsefeye gönül vermiş bir kesimin ortak paylaşım alanlarıdnan birinde dil bilimlerine ayrıca bir forum alt başlığı açmak çok yerinde olacaktır. Bu başlık altında dillerin tarihsel gelişimleri, ünlü dil bilimciler, dil aileleri, etimotojik köken soruları gibi konular açıklanıp paylaşım daha da geniş seviyeye çıkarılabilir .
İlgililere.

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Merhabalar,
Benim bir isteğim olacak. Sosyal bilimler konu başlığı alrında diğer sosyal bilimler bölümüne Dil bilimlerinin de eklenmesini öneriyorum ki felsefeye gönül vermiş bir kesimin ortak paylaşım alanlarıdnan birinde dil bilimlerine ayrıca bir forum alt başlığı açmak çok yerinde olacaktır. Bu başlık altında dillerin tarihsel gelişimleri, ünlü dil bilimciler, dil aileleri, etimotojik köken soruları gibi konular açıklanıp paylaşım daha da geniş seviyeye çıkarılabilir .
İlgililere.

Merhabalar. Isteginiz uzere dil bilimleri alt forumunu diger sosyal bilimler forumuna ekledim. Umarim elinizde materyaller vardir ve bizimle paylasirsiniz.

Turgut Saka

Yeni Üye
13 Eki 2009
498
0
16
42
mesela "din düşmalığı" diye bir forum açılsın ya da "islam düşmanlığı" ya da "inanç düşmanlığı" artık siz karar verin. açıkçası artık "genel tartışma alanı"na her girdiğimde (nasıl rahatsız olmuyorsunuz anlamıyorum) başlıklar midemi bulandırmaya başladı cevaplar da öyle (kendi cevaplarım bile) neyi savunuyoruz...

K

kuzeys

Ziyaretçi
foruma embed edilmiş şekilde nasıl video yükleyebiliriz. dailymotion veya youtue gibi..

fides

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,694
5
38
Kuzeys, öğrenmişsin zaten. Ama bilmeyenler için mesaj gönder panelindeki ikonlarda video logosu var "insert video" diye yazan yeri tıklayıp adresi oraya yapıştırdığın zaman gerekli paylaşım ekrana gömülecektir.(Buradaki site adlarına dikkat her siteyi kabul etmiyor.) Hadi rast gele...

efefel

Yeni Üye
13 Şub 2010
202
1
0
40
Zeka geliştirici soruların sorulabildiği bir başlık beni çok sevindirir

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular