Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Evrim Teorisi'nE Ben Çok Farklı Bakıyorum.

ignostik üye

Filozof
Uzaklaştırılmış
1 Ocak 2021
969
131
43
58
tabiki herşey değişiyor hemde ışık hızıyla ama biz buna kanıtı olmuyan ortak ata yerine daha tutarlı olan melezleşme teorisi adını koymuyoruz hem bu tanımlama oldukça herkesin kabul edicegi bir realite olmaz mı?

ignostik üye

Filozof
Uzaklaştırılmış
1 Ocak 2021
969
131
43
58
Ayrıca yakın tarihte bulunan bu kanıt hem evrimi hemde ademle havvayı açıkça çürütüyor.
çok basit yahuuuu , bu çok ciddi bir kanıt hemde C14- nano karbon desteklı!!!

iştee kanıt diye ben buna derim..

ignostik üye

Filozof
Uzaklaştırılmış
1 Ocak 2021
969
131
43
58
300.000 yıllık bir fosil ama insan yine bildiğimiz modern kafatasına sahip bir insan ,
heeeeeee..

300.000 yıl bu evrim için çok fazla bir süre evrimcilere göre 40.000 yıl evrim içn yeterlidir.
(İNSANLAR ÖZGÜR OLARAK DOGMUYOR BU YÜZDEN ÇOGU KAPİTALİZME BAGLI OLARAK ÖLÜYOR

Homo floresiensis 40.000 YIL ÖNCE SOYLARIIN TÜKENDİĞİ ANLATILIYOR. HALBUKİ 300.000 YILLIK BU KANIT BU İDDİAYI ÇOK BASİT BİR BİÇİMDE ÇÜRÜTÜYOR.. AMA ANLIYANA.

M

Mantıksız2022

Ziyaretçi
Ben evrimin gerçek olduğunu düşünüyorum ama bilinçli olması şartıyla.
Evrim var ve onu kontrol eden bir güçte olmalıdır. Şahsi düşüncem midemizdeki bakteriler tarafından kontrol edildiğimizdir.
(Vücudumuzda bizden daha çok bakteri hücresi var.)
Son yıllarda bu bahsettiğim bakteriler hakkında çok bilimsel araştırma yapıldı ama birkaç ipucu dışında bir şey bulamadılar.
Photoshop oldugu nasılda belli oluyor, üstelik çok acemice bir şoplama.
Dostum o fotoların sahte olduğunu anlayamamak için 10 yaşında filan olman lazım.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Evrim bir köken sorgulamasıdır.
Varlıksal bir başlangıç bulunamayacağı için bir ilk köken sorgulaması da hatalı ya da çelişik olacaktır.
İlk köken olamayacağı için aslında nihai bir köken de yoktur.
Köken olan diğer herşey
Varolan her şey birbirinin kendi ve kökeni. Kökeni bölemezsiniz.
Evrim adında bir bilgisel sorgulamaya gerek yoktur.
Tekillik yanılgısından ne zaman kurtulacaksınız

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Evrim bir köken sorgulamasıdır.
Varlıksal bir başlangıç bulunamayacağı için bir ilk köken sorgulaması da hatalı ya da çelişik olacaktır.
İlk köken olamayacağı için aslında nihai bir köken de yoktur.
Köken olan diğer herşey
Varolan her şey birbirinin kendi ve kökeni. Kökeni bölemezsiniz.
Evrim adında bir bilgisel sorgulamaya gerek yoktur.
Tekillik yanılgısından ne zaman kurtulacaksınız

İnsan maymundan olsa bile maymun neden oldu?
Maymuna neden ola neden oldu?
Soruları iyi inceleyin. Neden köken arıyor ve bir ilk neden bulamazsınız ya da bu sorgulamalar sizi bir ilk/ana kökene götürmeyecektir (ilk ana kökene indirmez)
En son neden şudur.
Yoktan varolmamış varolanlar .
Bu maymunun da insanın da ve diğer herşeyin de sebebidir/kökenidir.
Bu bir ilk değildir ,o halde neden köken değildir.
İlksellik ve tekillik yanılgıdır. Köken tüm olanın kendi varlığı/birliği/içeçeliği ve aynılığıdır. Varoluşu bölümleyemezsiniz.

Son düzenleme:

odun

Filozof
FS - KT. Yöneticisi
12 Şub 2022
950
148
43
Evrim´i tek kelime ile izah edeceksek şayet...
Canlılardaki değişimin/dönüşümün ta kendisidir.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Evrim canlılığın kökeni hipotezine dayanır
Canlılığın 'bir' kökeni yoktur
İkincisi cansızlık nedir?
Evrim anticanlılık (cansızlık )canlılığın kökeni demektedir ve demektir (cansızlık canlılığa yol açmıştır. Kavram özünde bozuktur. Başlangıç ya da devime ilk hareket dayatıyor)
Felsefede bunu zıtlıkların birliği/aynılığı/beraberliği gibi bir tanımla çözümleriz
Canlılık cansızlık çatışıkısı basitçe 'var yok' antisi gibi.
Canlılık cansızılık gibi bir bölümlemeye ve birini diğerine öncelemeye gerek yoktur
Evrimi iyi incelerseniz cansızlık canlılık doğurmuştur der. Yoksa ve öyle değilse nedir?

evrenselbirey

Yeni Üye
5 Ağu 2020
108
27
28
Arkadaslar,

Evrimi anlayamamaniz evrimin sucu degil, sizin bilgi eksikliginizdendir. Bu konularda ne kadar arastirma yapabilme imkani buldunuz? Populer bilim kitaplarini degil de, akademik bilimsel yayinlari, veyahut Universite kaynaklarini okuyunuz. Ornegin Ingilizce bilenler icin sahane bir kitap onerisinde bulunayim. Lutfen ingilizcesi olanlar bulup okusun. Sizin sordugunuz sorularin hepsi, dahasi bilimsel olarak aciklaniyor.

Bakiniz Douglas J. Futuyma'nin Evolution adli kaynak kitabi vardir. Amerika'da universitelerde okutulur. Bende de bu kitap var, surekli acar bakarim ihtiyacim oldugunda. Siparis verip alma durumunuz kisitliysa internette ucretsiz PDF. seklinde de bulabilirsiniz. Bulamazsaniz bildirin, ben sizin icin bulurum.

416RezsA4XL._SX370_BO1,204,203,200_.jpg

Bu kitap 3. baski. Sahane bir kitaptir. Bende 2. baskisi da mevcuttur. Mumkunse 3. baskidan bulup [kitabi satin alarak, kutuphanelerden odunc alarak veyahut internette ucretsiz PDF'inden, ne sekilde olursa olsun] okumaya calisin. Biliyorum bazilarinizin Ingilizcesi gayet iyi. Biliyorsunuz devir bilgi devridir. Lutfen okuyup bilgilenin. Kendinize bu iyiligi yapin.

Simdilik hoscakalin.

ignostik üye

Filozof
Uzaklaştırılmış
1 Ocak 2021
969
131
43
58
Arkadaslar,

Evrimi anlayamamaniz evrimin sucu degil, sizin bilgi eksikliginizdendir. Bu konularda ne kadar arastirma yapabilme imkani buldunuz? Populer bilim kitaplarini degil de, akademik bilimsel yayinlari, veyahut Universite kaynaklarini okuyunuz. Ornegin Ingilizce bilenler icin sahane bir kitap onerisinde bulunayim. Lutfen ingilizcesi olanlar bulup okusun. Sizin sordugunuz sorularin hepsi, dahasi bilimsel olarak aciklaniyor.

Bakiniz Douglas J. Futuyma'nin Evolution adli kaynak kitabi vardir. Amerika'da universitelerde okutulur. Bende de bu kitap var, surekli acar bakarim ihtiyacim oldugunda. Siparis verip alma durumunuz kisitliysa internette ucretsiz PDF. seklinde de bulabilirsiniz. Bulamazsaniz bildirin, ben sizin icin bulurum.

416RezsA4XL._SX370_BO1,204,203,200_.jpg

Bu kitap 3. baski. Sahane bir kitaptir. Bende 2. baskisi da mevcuttur. Mumkunse 3. baskidan bulup [kitabi satin alarak, kutuphanelerden odunc alarak veyahut internette ucretsiz PDF'inden, ne sekilde olursa olsun] okumaya calisin. Biliyorum bazilarinizin Ingilizcesi gayet iyi. Biliyorsunuz devir bilgi devridir. Lutfen okuyup bilgilenin. Kendinize bu iyiligi yapin.

Simdilik hoscakalin.
Birak simdi ben deney ve gözlemler le ewrimi ortak ata olmadigini 30 yıldır kanitliyorum;

Ayrica zekanın genetik bilimi olarak ;

Derki;

Bir iskelet yapisi düşünün;
Hayali bir yapi;

Bunu ortak ata diye anlatmaya kalktiginizda;
1.ara geçişler neden hic anlatilmaz.
2..tek hucreliden cokluya ara gecis fosilleri.
3.cok hucreliden omurgaliya gecis ara fosilleri omurgaludan ortak ataya gecus surecleri. Neden anlatilmaz?
Once bunlari sorgulamak ve kanitlamak gerekir.
Yanlis anlama ama!
Ewrimi gercekten anliyan ve ciddi anlamda sorgulayan biri ilk once ewrimcileri sorgular ve hatalarini acikca kanitlar.
Ewrimi sadece ewrimci bilge diye takip eden biride ewrime inanir.
Ben ewrim yok demiyorum ki;
Cok basit anlamaya çalış;
Ortak ata ewrimi ewrime en buyuk hakarettir.
Diyorum.
Ne demek istedigimi 90 IQ olan biri rahatlikla anlar di hic suphen olmasin

evrenselbirey

Yeni Üye
5 Ağu 2020
108
27
28
Neden anlatilmaz?

Merhaba,

Anlatiliyor iste.

Verdigim kitabi acip okursan gorursun. Bak, senin icin demiyorum ama bu yaptigin cahil insanlarin, egitimsiz insanlarin ortak bir ozelligidir. Bilmeden biliyormus gibi konusmak, kesin bilme, bilgiye sahip olma, bilme iddiasinda bulunma, kesin konusma, kesin ifadelerde bulunma vs. ancak cahillikle aciklanir. Sana cahilsin diyerek kisisellesmesini istemiyorum. Seni de incitmek istemiyorum.

Fakat "anlatilmaz" dedigin hersey anlatiliyor iste. Kitap ismi verdim, acip okuan yeterli. Bu suna benziyor, " Biyolojide DNAdiye bir sey yoktur, DNA anlatilmaz." Sonra da sana bir biyoloji kitabi oneriliyor ve deniyor ki, "al bakalim, var mi yok mu, oku."

Bunda yanlis birsey yok. Sadece okuyarak bilgi alabilirsin. Zor bir sey degil. Yok dedigin seyler var, anlatilmaz dedigin seyler anlatilir.

Yukarida kaynak duruyor.

ignostik üye

Filozof
Uzaklaştırılmış
1 Ocak 2021
969
131
43
58
Merhaba,

Anlatiliyor iste.

Verdigim kitabi acip okursan gorursun. Bak, senin icin demiyorum ama bu yaptigin cahil insanlarin, egitimsiz insanlarin ortak bir ozelligidir. Bilmeden biliyormus gibi konusmak, kesin bilme, bilgiye sahip olma, bilme iddiasinda bulunma, kesin konusma, kesin ifadelerde bulunma vs. ancak cahillikle aciklanir. Sana cahilsin diyerek kisisellesmesini istemiyorum. Seni de incitmek istemiyorum.

Fakat "anlatilmaz" dedigin hersey anlatiliyor iste. Kitap ismi verdim, acip okuan yeterli. Bu suna benziyor, " Biyolojide DNAdiye bir sey yoktur, DNA anlatilmaz." Sonra da sana bir biyoloji kitabi oneriliyor ve deniyor ki, "al bakalim, var mi yok mu, oku."

Bunda yanlis birsey yok. Sadece okuyarak bilgi alabilirsin. Zor bir sey degil. Yok dedigin seyler var, anlatilmaz dedigin seyler anlatilir.

Yukarida kaynak duruyor.
Anlamiyorsun iste; anlatilmaz imkansiz;
Olmayan birsey anlatilmaz sadece kariyer
Adina hayali cizimler yapilir bende cs 4- 6. Uzmaniyim.
Sana hayali cizimler yapabilirim ama bu kanit olarak kullanilamaz bilime ve mantiga uymaz;

Sana sunu anlatmaya calisiyorum;

Biyolojide. Tarihsel dna anlatilir bunun icin kutle spekti kullanilir.
Aksi halde bilimsel kanit olmaz bilimsel kanitlar icin bilimsek cihazlar kullanilir.
Arkeoloji egitimi aldıysan ;
Bu cihazlari kullanabilirsin;

Ornegin covid- 19 virusu akcigere saldiriyor.
Bahsettikleri animasyon sahtekarligi;

Elektron mikroskobuyla bir tane kanit yoktur:
Hepsi program animasyon;
Asil problem senin birseyler bildigi iddia etmen ve ben surekki aksini kanitliyorum gormek anlamak bu kadar zor mu?
Evrim dendiginde;
1.Ara gecis fosil kanitlari olmak.
zorunda.
2..buda yetmez ara gecis dönemleri ve bu dönemlerin tarihleri .
3..adi ustunde evrim teorisi evrimciler bile adina teori demişler;

Yani kanit olarak gosterilmemis cunku iddia somut kanitlara dayanmiyor.
Felsefe egitimi alan biri teorinin bir iddia oldugunu rahatlikla anlar;

Evrim teorisini kanitliyamazsin ama aksi yonde bilimsel gozlemler evrimin neden sadece 19.yy.da kadigini ve yeni yy la uyum sagliyamadigini acikca kanitliyor.

Bunu en iyi evrimciler bilir; ortak ata
Evrimi dersen evrim icin basit gozlemler bile ortak atayi aninda çürütür.

Ortak ata al sana ortak eşeğin ortak atasi asuk olsun atin ortak atasi

Atunun atalariile olsun ne oldu asukun ortak atalari. Eslesti at ve esek denilen tur oldu.
Simdide st e esegi eslestirelim ne oldu katir oldu.
Iste babsedilen ortak ata evrimi bu oluyor deniyor.
Bu evrim olmaz ki;
Bu melezlesme olur.
Hic farketmez her hangi bir ortak dendiginde bu eslesme ile olusan yeni ture evrim deniyor
.bu imkansiz.
Bu evrim degil bu resmen melezlesme.

Ayrica gercek evrimin tanimida oldukca farklidir.
Evrim tamamen degisim anlamina gelir.
Ortak atalar evrim icin degil melezlesme icin kullanilir.
Evrime net bir kanit veriyorum sana sen hala bana kaynak gosteriyorsun.
Ipek bicegi 15 gunde kiza orer ve koza icinde ewrimlesir iste bilimsel kanit budur.
Bilimsel gozlemler kanittir.
Kelebek olunca tum dna ve kromozom yapisi tamamen degisti gordugun
Gibi ortak ataya ihtiyac duyulmadi.
Sen evrimi anladigina eminmisin?

Ortak ata nasil evrilir sorusunun mantik disi oldugunu goremiyor musun?

Bu kadar basit konuları anliyamiyor musun?

Son düzenleme:

evrenselbirey

Yeni Üye
5 Ağu 2020
108
27
28
Anlamiyorsun iste; anlatilmaz imkansiz;
Olmayan birsey anlatilmaz sadece kariyer
Adina hayali cizimler yapilir bende cs 4- 6. Uzmaniyim.
Sana hayali cizimler yapabilirim ama bu kanit olarak kullanilamaz bilime ve mantiga uymaz;

Sana sunu anlatmaya calisiyorum;

Biyolojide. Tarihsel dna anlatilir bunun icin kutle spekti kullanilir.
Aksi halde bilimsel kanit olmaz bilimsel kanitlar icin bilimsek cihazlar kullanilir.
Arkeoloji egitimi aldıysan ;
Bu cihazlari kullanabilirsin;

Ornegin covid- 19 virusu akcigere saldiriyor.
Bahsettikleri animasyon sahtekarligi;

Elektron mikroskobuyla bir tane kanit yoktur:
Hepsi program animasyon;
Asil problem senin birseyler bildigi iddia etmen ve ben surekki aksini kanitliyorum gormek anlamak bu kadar zor mu?
Evrim dendiginde;
1.Ara gecis fosil kanitlari olmak.
zorunda.
2..buda yetmez ara gecis dönemleri ve bu dönemlerin tarihleri .
3..adi ustunde evrim teorisi evrimciler bile adina teori demişler;

Yani kanit olarak gosterilmemis cunku iddia somut kanitlara dayanmiyor.
Felsefe egitimi alan biri teorinin bir iddia oldugunu rahatlikla anlar;

Evrim teorisini kanitliyamazsin ama aksi yonde bilimsel gozlemler evrimin neden sadece 19.yy.da kadigini ve yeni yy la uyum sagliyamadigini acikca kanitliyor.

Bunu en iyi evrimciler bilir; ortak ata
Evrimi dersen evrim icin basit gozlemler bile ortak atayi aninda çürütür.

Ortak ata al sana ortak eşeğin ortak atasi asuk olsun atin ortak atasi

Atunun atalariile olsun ne oldu asukun ortak atalari. Eslesti at ve esek denilen tur oldu.
Simdide st e esegi eslestirelim ne oldu katir oldu.
Iste babsedilen ortak ata evrimi bu oluyor deniyor.
Bu evrim olmaz ki;
Bu melezlesme olur.
Hic farketmez her hangi bir ortak dendiginde bu eslesme ile olusan yeni ture evrim deniyor
.bu imkansiz.
Bu evrim degil bu resmen melezlesme.

Ayrica gercek evrimin tanimida oldukca farklidir.
Evrim tamamen degisim anlamina gelir.
Ortak atalar evrim icin degil melezlesme icin kullanilir.
Evrime net bir kanit veriyorum sana sen hala bana kaynak gosteriyorsun.
Ipek bicegi 15 gunde kiza orer ve koza icinde ewrimlesir iste bilimsel kanit budur.
Bilimsel gozlemler kanittir.
Kelebek olunca tum dna ve kromozom yapisi tamamen degisti gordugun
Gibi ortak ataya ihtiyac duyulmadi.
Sen evrimi anladigina eminmisin?

Ortak ata nasil evrilir sorusunun mantik disi oldugunu goremiyor musun?

Bu kadar basit konuları anliyamiyor musun?

Yazinin ilk satirini gordukten sonra okumaya devam etmedim, cunku okumaya degmiyor. Sana kitap veriyoruz, OKU diyoruz. Okumuyorsun. Yani bir inanclisin. Inancli degil, bilgi sahibi ol ve OKU guzel kardesim. Oku ki ogrenesin. Kitapta cok sahane bir sekilde anlatiliyor diyorum, oku ve gozlerinle gor diyorum, sen kalkip "anlatilmaz" diyorsun :)

Okumayan adamla ne konusabilirsin. Sana bu konuda artik cevap yazmayacagim guzel kardesim. Basarilar dilerim. Bildigin yolda yurumeye devam et.

ignostik üye

Filozof
Uzaklaştırılmış
1 Ocak 2021
969
131
43
58
Yazinin ilk satirini gordukten sonra okumaya devam etmedim, cunku okumaya degmiyor. Sana kitap veriyoruz, OKU diyoruz. Okumuyorsun. Yani bir inanclisin. Inancli degil, bilgi sahibi ol ve OKU guzel kardesim. Oku ki ogrenesin. Kitapta cok sahane bir sekilde anlatiliyor diyorum, oku ve gozlerinle gor diyorum, sen kalkip "anlatilmaz" diyorsun :)

Okumayan adamla ne konusabilirsin. Sana bu konuda artik cevap yazmayacagim guzel kardesim. Basarilar dilerim. Bildigin yolda yurumeye devam et.
Bak ne diyor kendiliğinden olan, yani ortak ata diyemez bu durumda melezleşme olur,
evrim

ad
  1. 1.
    birdenbire olmayan, zaman içinde ve doğal biçimde, kendiliğinden ve sürekli olarak, evre evre olan gelişim, ağır ağır ve kendiliğinden olan niteliksel ve niceliksel değişme süreci.

2. 2.
    YAŞBİLİM (BİYOLOJİ) TERİMİ
    bir canlıyı ötekilerden ayrımlı duruma getiren biçimsel ve yapısal özelliklerin gelişmesi yolunda geçirilen bir dizi değişme olayı.
sana 1. kanıtı verdim şimdide 2. kanıtı veriyorum, kurbagalar dogumdan sonra yavrular adıda larvadır. buda evrimin 2. halkasıdır,

larvanın evrimsel süreclerini inceliyelim ve evrimcilerin yalanlarını bir kez daha kanıtlıyalım,

larva iri baş yani amfibiyene süreçleri zamanla kuyrugunu yok olması ön ve arka ayaklarının çıkması süreçleri gelişim değil evrimdir..

kısaca:
bir canlının dogumdan sonrakı süreçleri 2 ye ayrılır gelişim ve evrimsel süreçler.

insan embriyosunda organlar gelişmemiştir çogu evrimci bunu evrime baglar bu kesinlikle yanlıştır.
çünkü embriyo dogumdan öncekı sürecin kücük bir parçasıdır. bu yüzden evrimle bir bagı yoktur.

dogumdan sonrakı süreçler bir insan için evrim sel süreçler değil % 100 tıbbenden kanıtlanmış gelişim ve melezleşme süreçleridir.

ortak ata demelerinin asıl nedenini bile bilmiyorsun, bir evrimcide çok iyi bilir , ortak atayla evrimin imkansız oldugunu sadece tanrısızlıgı tanımlamak içn ve karizmalarını çizdirmemek için kullandıkları bir savunma kalkanıdır.

ben gerçek felsefe yapıyorum, felsefe neymiş bir bakalım mı?

Felsefe; varlık, bilgi, gerçek, adalet, güzellik, doğruluk, akıl ve dil gibi konularla ilgili özsel sorunlara ilişkin yapılan çalışmalardır. Felsefe düşünce sanatı olarak da bilinir. Buna göre, felsefe Yunanlar için, "bilgelik sevgisi" ya da "hikmet arayışı" anlamına gelmiştir.

peki teori nedir? bir bakalım mı?

teori veya kuram, bilimde bir olgunun, sürekli olarak doğrulanmış gözlem ve deneyler baz alınarak yapılan bir açıklamasıdır. Teori, herhangi bir olayı, vakayı, görüngüyü açıklamak için kullanılan düşünce sistemidir.

ne diyor biz astrofizikçiler evrenın tamamını gözlemledik ve hubble teleskobuyla su sonuca vardık,
evren genişliyor,

böyle bir sacmalık mumkun değil, neden mümkün değil, çünkü vikipedia bile sacmalamış,
teori aksine dogrulanmamış gözlemler demektir.

Üstelik kanıtınıda verimde belki anlarsın diye umut ediyorum,
ne diyor?

big beng teorisi evren 13. 8 milyar yıl yaşında,

birincisi bu teoriyi yaratılışcı assrofizikçiler bulmuşlar ,
ama ilginçtir ki ateist fizikçiler de kullanıyor.
asıl burası çok sacma!,

elinde bir teleskop var ve ne oldugu belli olmuyan bir yapı var,
ve sen bu yapıyı bir teleskopla hem genişlediğini hemde yaşını ölçüyorsun,

ben sana gerçek bir kanıt verim mi? madem meraklısın bunu herkese vermem,

evrenin genişlediğini kanıtlamanın tek bir bir bilİmsel yolu vardır. ODA ZAMAN MAKINASI..

TEORİ adı üstünde teori!

gözlemlenmiş diyor hemen çürütelim, evrenin tamamını teleskopla değil zaman makınasıyla gözlemlenir.
çünkü evren zaman içerisinde var olan bir yapı, kanıtlarıda var.
ölen güneşler yok olan yıldızlar ,

en net gözlemde sensin süreklı yaşlanıyorsun,

ben sana muhteşem bir kanıt veriyorum,

zaman makınasına bin 13ç 8 milyar yıl öncesine git ve gerçekleri gör,
bu sekılde evren sonsuzdur ve gözlemlenmesi sonsuza dek sürer.. bu durumda sonsuza dekte tüm mantık kurallarını ve prosedürlerini ihlal eder..
yaniii imkansız diyorsam bu bir kanıtttır..
ancak ve ancak bu sekilde 13. 8 milyon yıl öncekı insanların ne oldugunu (primat mı? yoksa melez mi? )oldugunu görebilirsin, karbon testiyle ve kütle spektiyle veya terilerilerle değil,

Balıklardan amfibiyenlere, amfibiyenlerden sürüngenlere, sürüngenlerden memelilere ya da kuşlara geçişi gösteren herhangi bir ara geçiş formu yoktur. Bu nedenle evrim geçersizdir; evrim kendi kendine olamaz, bu yüzden sana diyorum ki? bu tarz yerlerde hem zekanı hemde zamanını kaybediyorsun,
gerçekleri istiyorsan,

benim gibi yap ilk önce evrimi tama olarak anla sonrada evrimcilerle tartış inan bana işin oldukça kolay olucak hiç şüphen olmasın ,

çünkü evrimcilerin bahsettikleri ortak ata 19.yy da kalmış 20 .y yda ise tamamen çürütülmüş bir
efsanedir..

Kiiiii;
ben dinciler gibi olaya dinsel yaklaşmıyorum tamamen bilimsel kanıtlar veriyorum,
anlamak artık senin IQ İLE ORANTILIDIR.
dinciler evrim yoktur diyor ben ise aksini sürekli kanıtlıyorum hemde bilimsel kanıtlıyorum,

ORTAK ATA dediğin zaman herhangi bir şempanzeyi bir insan ile eşleştirmek başlı basına zaten,
ortak atanın net bir tanımı olur., buyrun deneyin bakalım şempanze=24...insan =46.. eşleştirin ve yeni bir tür ortaya çıkarın işte bahsettikleri evrim bu..
bunu bile anlamıyorsan , üzgünüm ama, sen felsefe yapamazsın..

Son düzenleme:

ignostik üye

Filozof
Uzaklaştırılmış
1 Ocak 2021
969
131
43
58
Evet var yalan söyleme konusunda oldukça kötüyümdür, ama asıl uzmanlık alanım yalanlarını sezinleme konusunda:
oldukça iyiyimdir.
Bir yalanı ne kadar güçlü olursa olsun en kısa sürede çürütürüm, istersen deneyebilirsin..
;)
:sneaky:

ignostik üye

Filozof
Uzaklaştırılmış
1 Ocak 2021
969
131
43
58
AYRICA:
bir konuyu daha netleştirelim evrimciler artık son evrimin modern kafatası oldugunu iddia ediyor,
bu iddia zaten baslı basına ortak atayı çürüten en güçlü kanıttır!

ortak ata evrimi sonsuzdur..
nasıl milyarlarca yıl sürdüğü iddia edilmiş ise günümüzde halen devam etmesi , ortak atanın bir zorunlu kuralıdır.,, ,,

ayrıca:

başka bir hata daha buldum,
bu çok ciddi bir hata!

biyolojık zekayı kromozom ve dna yapısı belirler bu durumda dna ve kromozom uyumu en yakın olan tüm ortak atanın torunları olan şempanzeler günümüzde tıpkı insanlar gibi hatta daha zeki olmaları gerekirdi.,
buyrun buyrun işte bir kanıt daha , dediğim gibi evrimi anlamandan yorum yapmayın işin sonunda re4zil olmakta var.

er yada geç biri gelir size birşeyleri kanıtlar anlamak için uzun yıllarınızı ortaya koymalısınız,
aksi halde işte böyle oldugu gibi kaynakların gerçek oldugunu sanar ve subjektif olursunuz objektif olmayı becermekte bir realitedir.

ortak ata gerçek olsaydı:

1: şempanzeler(tüm primat türleri) düşünür ve konuşurdu.

2: evrim 40.000 yıl önce durmazdı halen devam ederdi.
örnegin,
modern kafatasından sonra,
farklı insan türleri ortaya çıkardı belkidei yarı insan yari farklı türler yasar ve tıpkı insanlar gibi konusur ve düşünürdü.
evrim sadece ortak ata ile değil aynı zamanda zeka ile baglantılıdır. sadece insan türünün zekı olması baslı basına evrimi zaten anında çürütür. ama verdiğim örnekler bilmsel olarakta cürütür son nokta..

M

Mantıksız2022

Ziyaretçi
ortak ata gerçek olsaydı:

1: şempanzeler(tüm primat türleri) düşünür ve konuşurdu.
Evrimden hiçbir şey anlamamışsınız. Çok ciddi zihinsel problemleriniz var gibi.
Bu dediğimi hakaret sayabilirsin.
evrim 40.000 yıl önce durmazdı halen devam ederdi.
Evrim nasıl durabilir ki? Siz evrimi cübbeli ahmetten mi okudunuz. Yani öyle düşünesim var ama cübbeli bile evrimi daha iyi anlamıştır her halde.
farklı insan türleri ortaya çıkardı belkidei yarı insan yari farklı türler yasar ve tıpkı insanlar gibi konusur ve düşünürdü.
Evrimi anlayamadan nasıl çürütebiliyorsunuz? Yarı insan nedir?

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular