Evreni uzaylilar yaratti hipotez çalişmam.

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde gerçeği arıyan adam tarafından oluşturulan Evreni uzaylilar yaratti hipotez çalişmam. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,471 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Evreni uzaylilar yaratti hipotez çalişmam.
Konbuyu başlatan gerçeği arıyan adam
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan UpBot

gerçeği arıyan adam

Üye
Yeni Üye
Katılım
26 Ocak 2018
Mesajlar
101
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
47
Aa sen hakketen çocukmuşsun..

sizinde lefty ve senınde zekanız anca beni eleştirmeye yetiyor. icraata gelınce tık yok. ben ikinizi havada yutarım be.. zavallı şeyler.. sizlere acıdıgım için alltan alıyorum.
burası magazın programı değil felsefe tartışma ortamı dökün bilgilerinizide görelim 2 gündür lpg basıyorsunuz. bildiğin osuruk gazı. sizin aklınız ayetlerden baska birşeye calışmıyormu?
sosyolojı bilimi fen bilimi biyolojı bilimi madde bililmi. 3. boyut ve 4. boyut izdüşümü. gibi.
 

Liebert

Felsefe.net
Yeni Üye
Katılım
27 Ocak 2018
Mesajlar
40
Tepkime puanı
0
Puanları
0
sizinde lefty ve senınde zekanız anca beni eleştirmeye yetiyor. icraata gelınce tık yok. ben ikinizi havada yutarım be.. zavallı şeyler.. sizlere acıdıgım için alltan alıyorum.
burası magazın programı değil felsefe tartışma ortamı dökün bilgilerinizide görelim 2 gündür lpg basıyorsunuz. bildiğin osuruk gazı. sizin aklınız ayetlerden baska birşeye calışmıyormu?
sosyolojı bilimi fen bilimi biyolojı bilimi madde bililmi. 3. boyut ve 4. boyut izdüşümü. gibi.

Lefty ve benim zekam anca sana yetiyor neden biliyor musun? Çünkü hani sen dünyanın en zeki insanısın ya, biz senden birazcık daha zeki (yani dünyanın en zeki iki insanı) olarak sadece seni eleştirebiliyoruz diğerlerini sallamıyoruz bile. Senden daha zeki olduğumuz için bize kızmakta haklısın çocuğum :)
 

gerçeği arıyan adam

Üye
Yeni Üye
Katılım
26 Ocak 2018
Mesajlar
101
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
47
Lefty ve benim zekam anca sana yetiyor neden biliyor musun? Çünkü hani sen dünyanın en zeki insanısın ya, biz senden birazcık daha zeki (yani dünyanın en zeki iki insanı) olarak sadece seni eleştirebiliyoruz diğerlerini sallamıyoruz bile. Senden daha zeki olduğumuz için bize kızmakta haklısın çocuğum :)

hahahaha benmi? dünyanın en zeki insanıyım. :D bunu benmi? söylemişim? :D
ben zekaya karşıyım. aklı severim. D:
siz ikiniz değil. topunuz gelsin 1 milyar :D değişen birşey olmaz . siz ve ayetler olduğu sürece kaybetmeye mahkumsunuz. ayetsiz bir hiçsiniz bunu çok net gördük.
sizin aptallıgınıza kızıyorum kendınız begenmışlıgınize kızıyorum. bende daha zeki birini bulursam gerçek kağasitemide göstermiş olurum. ama bu forumda böylesine zekı biri çıkmadı henüz bakıyorumda herkes din ve edebiyat tasavvufu konularına bakıyor bilim ve biyolojı alanında sadece ben varım.. benım bildiğim zeki bir vardı. 5 yıl tartıstım onunla adı evrensel insandı öldü .

---------- Mesajlar Birleştirildi 03.02.18 at 00:08 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani 02.02.18 at 23:51 ----------

KARADELİKLERİN ASLİ GÖREVI TEORİ ANALİZİ:::::karadelıkleer öyle küçük işlerle uğraşmaz dünya gibi kaardelıkler büyük işlerle uğrasır herşeyi yutup içine çökmek gibi tüm karadelıkler birleşir ve evrenı yok eder evren içine çöker ve basladığı yere yanı tanrının aklına gerı döner. tabı bu yorumu islam göre yapmak akla ve mantıga ihanettır..karadelikler erin evrenı yok etmek içn tasarlanımış programlar olduğunu düşünüyorum yanı karşıt made gibi proton ve notronlerı çekerken ayn ızamanda da iter bu sebepten dolayı pronronlar ve notronlar paramparca olur ve ve enerjıye dönüşmeden yok olurlar.. karadelık o kadar büyüktürkı .. güneş sistemını aynı anda yutar .. ve emmeye baslar. çekım güçü o kadar güçlüdirkı .. aynı zamanda zaman ve mekan boyutu değişir. yanı zaman ve mekanıda yutar kaardelıkler. sankı evrenın dısında yaşıyan canlı bir evren yok edicisi gibidir.erdoganın unuttug birşey var kaardelıkler bir gezgenı :emmeye basladığında onun atomlarına kadar emerler bu yuzden ortada sankı hiç varolmamış gibi bir hıclık olur. yanı ortada ne ısık ne ısı nede bir enerjı kalmıştır sadece kutle çekımı vardır. ve giderek dahada büyür bu kutle cekımı ..dünyamız enerjiye dönüşmez.. çınku karadelıkler enerjıyıde yutucaktır dolayısıylede herşey yok olucaktır..enerjiyi yutması için önce enerjıye dönüşmersi gerekır ama dünya bir yıldız değildir ve enerjısıde cekırdektekı kütle cekımıne baglıdır. bu enerjı emilırse çekırdek yok olur ve maddde paramparca olucak sekılde karadelıgın içinde dööner durur.. yıldız ile gezegenı aynı mantıga oturtmAK AKLA VE MANTIGA İHANETTIR..yıldızların çekırdegınde kütle cekımı vardır ama yıldız sırf enerjıden olusur toprak ve madde yoktur ..bu yuzden yıldızlar emılerek yok edilrken bir az bırakamz ama dünya bir iz bırakıcaktır tüm gezgenlerde öyle ..çünku sadece enerj ıdeğil 4 elementıde barındırırlar.?

---------- Mesajlar Birleştirildi at 00:09 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 00:08 ----------

DURAGAN EVREN ANALIZI .::::::VE SANAL EVREN TEORISI KENDI ÇALIŞMAM::hubble teleskopunun gözlemlerle normalden kızıla kayması ispat olsaydı ben nobel ödülü almıştım. çünkü çok güçlü bir mükroskopla hücrenin yapısını inceledım endoplazmık redulkumda dahıl tüm görecelı detaylarını anazlı ettım ve çok net gördümki hucrede piksel aralıkları vardır. yani bizler birer programız.. benım teorım en güçlü teori iken hala ispat sayılmıyorken nasıl olurda bir teleskop koskoca evrenın sırlarını çözebilr. bana göre benım arastırmam ispattır.. çok net gözüküyor piksel aralıkları..normla sıradan teleskoplarla piksel aralıklarını göremezsın..aynı örnekle bagdastıralım ozaman hubble teleskopu evrenın sıralarını çözücek kadar güçlü bir telekskop degıldır belkı 50 yıl içinde kuantım teknolojısı devreye girerde ufakta olsa azıcık bilgi sahibi oluruz evren hakıında :)))

---------- Mesajlar Birleştirildi at 00:10 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 00:09 ----------

TESADÜFÜN GERÇEK ANLAMI NEDİR? KENDİ ÇALIŞMA ANALIZİM:::bakın tesaduf hiçte sizin düşündüğünüz gibi birşey değilmiş..yalnızca olasılıklara bağlı olduğu düşünülen olayların bağıl nedeni.yanı diyorkı olasılık varmı? var fakat ne zaman olucagını bilemzsın. yanı tesaduf demek kendı kendıne oluyor demek değildir.bir programcı yapay zeka yaratır .. be bekler bu bekleme süresi içinde her an gelışır ve insandan daha akıllı bir yapay beyın üretir biz buna tesaduf diyoruz. tesadufi size yanlış ögreten hocalarınıza kızın bence. .tesaduf demek bir programcının programladıgı evrenı sürekli gelıştiriyor demektır .. tesaduf kelımesı çok analmlı bir kelımedir. biilnmeyen bir gücün bilinmeyen bir programı zamansız kontrol etmesidir. tesaduf zamanı kullanmaz zamanı kullanan kaderdır zamanı kullanan dinlerdır ..çünku zaman yoktur .. sadece bir isimdır . yaslandıgımız içn ölmüyoruz zaten program bir amacı var bu amacı bittiginde ölüyor.eger programcıının bir amacı olmasaydı bizler varolmazdık. eger , programcı zaman denılen kavramı yaratmasaydı . bu evren sanal olmazdı gerçek bir evren olurdu. çünku sanal içnde sanal olur bir buna paralel evren diyoruz. aslında gerçek dısında gerçek olmaz bu imkansız biz buna programcı diyoruz sizde alalh diyorsunuz..siz isim koyuyorsunuz işte komık olansa bu . bizde isim koyuyoruz çünku koymak zorundayız ama sizler isim koyduğunuz ilaha tapıyorsunuz iannıyorsunuz. böyle birşey akla ve mantıga ihanettır. ..herhengı bir ispat yok olsaydı hep beraber tapardık. öyle değilmi? dünyada en aptal insan bile bu kadar aptal değildir. eğer gönulden inanıyorsanız ve tapıyorsanız saygı duyarım ama benım kaybedıce kbirşeyım yok dersenız . işte ozaman sahte inancınız deşifre olur..

---------- Mesajlar Birleştirildi at 00:12 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 00:10 ----------

TESADÜFÜN 2. KAVRAMI VE İLK SUYUN NASIL? OLUŞTUĞU ANALİZİ:bilmsel olarak ..Hidrojen ve oksijenin oluşumu. İki hidrojen ve bir oksijen atomundan oluşan su molekülü evrende en yaygın görülen ikinci maddedir. ... İlk yıldızlar meydana geldiğinde içerdikleri hidrojen tükeninceye kadar milyarlarca yıl boyunca yandılar.dünyada ise ozon tabası oluştuğu zaman hidrojen ve oksıjen dogal olarak su üretmeye basladı yanı ilk duman şeklınde oluşt udaha sonrada yıldırım ve şimsekler çarpıştı ve artı ve eksi kutuplar ile yıldırım soncunda yagmurlar yagdı .. ilk yagan yagmurar o kadar şiddetlıydıkı yıllarca surdu bu evrım milyonlarca yıl önce ozon tabası çok daha kalındı. zamanla inceldı ve şimdiki konumunu aldı. bu evrımleşme milyonlarca yıl sürdu..yıldıımlar tesaduf eserı bazen orman düşer .. bazende bir denize düşer .. eger bir düzen olsaydı. yıldrırımdan insanlar ölmezdı.. çünkü kuranda anlatılan allah insanalrı öldürmuyor . sadece yaslanıyor ve ecelıyle ölüyor. alalhın yaptıgı yıldırım insanı öldürüyorsa biz buna teasaduf deriz sizde alalhınızı ispatlıyana kadar biz herşeye tesaduf derız.gerçekten bir düzen olsaydı evrende karadelıkler olmazdı korkuınç birşey bu karadelıklerın tek bir amacı var güneş sistemlerını emerek yutmaktır. bizde güneş sistemınde olduğumuza göre her anbir karadelık bizi yutabilr. bu insanlıgın sonu olabilr. ama siz bunada kıyamet dersınız bizde tesaduf ve dengesızlık derız.ayrıca alalhınız ceylenı ve bazı hayvanları canlı canlı yenemsı için yaratmış eger bu alalhın merhametiyse biz buna tesadüf deriz sizde taktiri ılahı dersınız ...umarım gerçekten ateistlerin. ateist olduğum yıllardakı bilmsel calışmalarım vardır. arge calışmalarıda dahıl.. nelere tesaduf dedıgını anlamışsınızdır. özelliklede bu forumdaki en zeki!!! müslüman arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

---------- Mesajlar Birleştirildi at 00:15 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 00:12 ----------

Lefty ve benim zekam anca sana yetiyor neden biliyor musun? Çünkü hani sen dünyanın en zeki insanısın ya, biz senden birazcık daha zeki (yani dünyanın en zeki iki insanı) olarak sadece seni eleştirebiliyoruz diğerlerini sallamıyoruz bile. Senden daha zeki olduğumuz için bize kızmakta haklısın çocuğum :)

aborjınler tanrının huzuruna gelır tanrıda derkı eyyyyyy kullarım neden benım varlığımıı kabul etmıyorsunuz.. aborjınler derkıı kusura bakma abi . her kımsen biz senı tanıyamadık.. konuyu bilmiyoruz abı dın nedir? yenırmı? içilirmı? :)))) biz nerdeyız abı. burası neresı? tanr ıderkı burası cennet ve ceheme değil. burası tam ortası. ve sizler bana inamadığınız içn birazdan cehenneme gidiceksınız. aborjınlar derkı . abi orda ne var. ateş var yanmak var ruh işkencesı var der. pekı abı cenette ne var içkı var sarap var hurı var sex var. peki abe yanlış anlama sen diyorsunkı içkı ve zina haramdır. ama bunları yapmadan sana taparsak cenette bunlara neden? izin veriyorsun der aborjınlar tanrı bu soru karsısında çok sınırlenır. ulan size inat siz cenette koyucam. yaratırken sizemı? sordum şimdide sormuyorum hadi bakim hadı ben tanrıyım istedıgım yaparım :))))))
 

M3CSL

Meraklı Üye
Yeni Üye
Katılım
30 Ağu 2016
Mesajlar
258
Tepkime puanı
30
Puanları
28
Daha önce yazmıştım msglar genç birine benziyor diye.
Anlatabildiklerin, karşıdakinin anladığı kadardır.
 

UpBot

Kahin
Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2021
Mesajlar
1,017
Tepkime puanı
5
Puanları
38
Faydalı bir konu olmuş fikri olan var mı? :)
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç

Yeni Mesajlar

Üst