Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

En nefret ettiğiniz şey?

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Hakir gören bakışlar..

beni veya bir başkasını hiç farketmiyor..

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
ıslak terlik! cekirdek citlerken içinin yere düşmesi! diş fırçasının üzerine özenle koyduğum diş macununun küçük bir hareket sonrası şappadanak lavobaya düşmesi ! askjh

kCkmkrOp

Yeni Üye
1 Nis 2015
151
3
0
Küçük dağları ben yarattım edasında gezenlerden, sinsi insanlardaaaan

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Yalancı insanlardan nefret etmiyorum ama hiç hoşlanmıyorum. Zaman kaybı oldukları için boş yere vaktimizi çalıyorlar. Kendi yalanları içinde boğulmaları dileğiyle...

Aze

Yeni Üye
29 Tem 2018
230
1
16
İlk aklıma gelen ısrar.Isrardan nefret ederim,ben istiyorsam yaparım bir şeyi biri beni zorlayınca başımda ötüp durunca ters teper yapasım varsa da yapmam.
Aklıma şey de geldi,bekletilmek. Herhangi bir sebeple bekletildiğim zamanlar oldu kalkıp gitmişimdir çoğunda,ben nasıl ki bir yere gideceğim zaman veya biriyle buluşacağım zaman zamanında gitmek için erkenden evden çıkıyorsam aynı hareketi karşı taraftan da beklerim biz de biliriz son dakika çıkmasını ama böyle küçük şeylerde değer verdiğimizi de gösteririz.
Bir ara bu konuya doldurayım nefret ettiğim durumları şimdi yorgunum.

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
evrenin hangi? amaçla yaratıldığının belirsiz olmasından.( ve bu konuda haklı olmaktan nefret ediyorum)

Son düzenleme:

ÜstünKişi

Yeni Üye
21 Ocak 2018
744
114
43
Zencilerden, gay ve benzerlerinden, hintlilerden, çinlilerden, araplardan, yobazlardan, radikal hayvanseverlerden, radikal veganlardan, çevreye zararlı sokak hayvanlarından, hırsızlardan, seri katillerden, tecavüzcülerden, pedofililerden, uyumak zorunda olmamdan, ölümsüz olamamamdan, beni etkileyecek şekilde çevreye zarar verenlerden, nefret ediyorum.

Yaklaşık olarak hepsinden aynı derece nefret ettiğim için tek bir şey yazma veya sıralama gereği duymadım.

Pamphilos

Yeni Üye
31 Ağu 2018
31
0
6
Her tür radikalliği, tutuculuğu, bağnazlığı ve de ayrımcı zihniyete sahip olanları sevmem, nefret daha keskin ve güçlü bir duygu, nefret ediyorum diyemem.​

T

Togepi

Ziyaretçi
Hiçbir şeyi nefret duygumu hak edecek kadar ciddiye almıyorum lakin, kaypaklara, , hayvanlara eziyet edenlere, kadına şiddet uygulayanlara, at gözlüğü takıp ortalıkta dolanan sözde “barışçıl” takılan insanlara tahammül yok.

Son düzenleme:

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
gerçeklerden korkmayanlardan , gerçeği reddedenlerden, aşka değer vermeyenlerden, aşkı basit bir
biyolojık unsurmuş gibi lanse edenlerden,yetim hakkı yiyenlerden ,adaletsizlikten, kapitalizmden,
mutlak hiçlikten, görecesizlikten, belirsizlikten,saygı duyulmamaktan,paradan, ünden, kariyerden,
umutsuzluktan,doganın katledilmesınden, beton ekonomisinden,mütaitlerden, siyasetçilerden,zengin fakir ayrımından,köleleşmekten, farklı algılardan.
ölümsüz aşka inanmıyanlardan,hayatın anlamını bulamıyanlardan,kalabalıktan, içi boş ve anlamsız
insanlardan,hissiz, duygusuz,kalpsiz insanlardan.

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular