- Bana kızma içtenlik ben sadece sizlere Türklüğün gerçek özünü ve islamiyeti anlatmaya çalışıyorum. Yani Allah ne derse onu yapıyorum. O yüzden beni yargılama.
Uzaylılar sümerlere veya baska bir topluma gelseydi heykel kabartma resimlerinde gösterirdi bu yerliler gibi.
baska bir topluma
Aşağıdaki kaynaklar daha güvenilir mi?Eğer özgürlük olsaydı akademilerin gösterirdi , keşfederdi ve kağıtlara yazardı yolunu dave sizde öğrenirdiniz
??
Eger gelselerdi Kuran yazardı, din alimleri söylerdi
Gelip gelmediklerini Kuranda arardık
Baktık yok gelmediler
Bilimin benim gözümde üç kuruşluk değeri kalmıştı sizi tanıdıktan sonra o da kalmadı
Daha hiç bir iyiniyet aramayacağım
Aşağıdaki kaynaklar daha güvenilir mi?
İnsanlık şu an da bilim sultası altında tutuluyor.
Bu çok önemli olduğu için bundan başlıyorum. Böyle bir şey kesinlikle yok. Bilimin değerini bile ölçemeyiz, değil ki ona bir suçlama yöneltmek. Bilim elimizdeki yegane değer biçilemeyecek insanlık erdemimizdir. Tüm insanlık ülkümüz, idealimiz, geleceğimiz, her şeyimiz bilimdir. Bilim yoluna her şey feda. Her şeyimizden vaz geçebiliriz, bilimden asla.
Bilim dini çıksa ve bilime tapılsa şaşırmam. Bu olabilir ve doğaldır. Garipsemem.
Diğer yandan Yehud dininin de kökeni Mısır firavunu Akhenaton'a dayanır ve Sümer, hatta belki Hint destanları ile karıştırılarak Yehud dini yaratılmıştır. Çok sert bir şeriatı olan çok katı bir dindir. Katılığı ve sertliği zamanla fazla bulunarak Hrist dini yaratılmıştır. Bu da çok yumuşak oldu deyip ikisinin ortası İslam yaratılmıştır.
Bu çok önemli olduğu için bundan başlıyorum. Böyle bir şey kesinlikle yok. Bilimin değerini bile ölçemeyiz, değil ki ona bir suçlama yöneltmek. Bilim elimizdeki yegane değer biçilemeyecek insanlık erdemimizdir. Tüm insanlık ülkümüz, idealimiz, geleceğimiz, her şeyimiz bilimdir. Bilim yoluna her şey feda. Her şeyimizden vaz geçebiliriz, bilimden asla.
Bilim dini çıksa ve bilime tapılsa şaşırmam. Bu olabilir ve doğaldır. Garipsemem.
Diğer yandan Yehud dininin de kökeni Mısır firavunu Akhenaton'a dayanır ve Sümer, hatta belki Hint destanları ile karıştırılarak Yehud dini yaratılmıştır. Çok sert bir şeriatı olan çok katı bir dindir. Katılığı ve sertliği zamanla fazla bulunarak Hrist dini yaratılmıştır. Bu da çok yumuşak oldu deyip ikisinin ortası İslam yaratılmıştır.
Tüm dinler insanları otorite altına alıp emirlere boyun eğdirme amaçlı yaratılmışlardır.
Ben bir insan niye bilim düşmanı olur anlamam ve herhalde hastadır der kendi haline bırakırım.
Hiç anlamıyorum. Din ve ırk faşizmi örnekleri çok da, bilim faşizmi diye bir şey uydurulduğunu ilk kez duyuyorum. Olsa olsa bilimi Naziler gibi kötü amaçlı kullanmak olur. O da bilimin sorunu değildir. Ateş yemek pişirecekti ama evimi yaktı kahrolsun ateş diye bir şey olmaz.
Suçlu bilim diye bir hayal kuran biri olsa olsa hayal dünyasında yaşıyordur.
Hiç anlamıyorum. Din ve ırk faşizmi örnekleri çok da, bilim faşizmi diye bir şey uydurulduğunu ilk kez duyuyorum. Olsa olsa bilimi Naziler gibi kötü amaçlı kullanmak olur. O da bilimin sorunu değildir. Ateş yemek pişirecekti ama evimi yaktı kahrolsun ateş diye bir şey olmaz.
Suçlu bilim diye bir hayal kuran biri olsa olsa hayal dünyasında yaşıyordur.
Kısmne dersek katılırız ama politikDiğeri tamamen akıl, mantık, gerçekler.
Ama hiç anlamıyor ve anlam yükleyemiyorum.
anlamadım ve anlamaya çalışmak da istemiyorum.
Ben hiç bir şey anlamadım ve anlamaya çalışmak da istemiyorum. Bilime düşman olmak için akli dengeyi bozmak gerekiyor.