Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Caglayan Adliyesindeki Olay Hakkinda

X

FAdmin
Onursal Üye
25 Kas 2013
693
2
18
Arkadaslar merhaba ;

Felsefe.net deki ilk tartismayi baslatalim bakalim..

Gectigimiz gunlerde Caglayan Adliyesinde maalesef elim bir hadise vuku buldu ve Savcimiz sehit edildi.

Bu olay hakkindaki gorusleriniz nelerdir? Bazi kesimlerin dillendirdigi gibi komplo mu? yoksa ihmal mi?

Twitter fenomeni fuatavninin DHKPC yeniden hortlatilacak diye bir tezi vardi ? Bu bilgi ona Cumhurbaskanligindanmi yoksa orgutun bizzat kendisi tarafindanmi geldi?

Simdiden yorumlar icin tesekkurler...

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
dhkpc nin içinde militandan çok polis veya mitçi olduğu uzun zamandır konuşulmakta aynı bütün sol örgütler gibi. yani bitmiş bir örgüt. sabancı cinayeti ile artık örgütün taşeron bir misyonu üstlendiği yani halka değil güç ve çıkar odaklarına hizmet ettiği konuşulmaktadır. ikinci eylem yani emniyete saldırı düzenleyen elif sultan kalseni ben bile biliyorum. yanlış hatırlamıyorsam 4-5 ay önce gerçekleşen kocası işidli bir kadının canlı bomba eylemini hatırlarsınız orada bombacı elif sultan kalsen denmişti. hatta dhkpc önce eylemi üstlenip sonra özür dileyip rezil olmuştu.ki örgütün halini gösterir bir durumdur bu. şimdi aynı kadın elinde uzun namlulu ve bombalarla emniyete geliyor ve polis ve mit uyuyor !? olacak iş mi?? yorum sizlerin. kısacası iki olayda dhkpc taşerondur birilerine hizmet etmiştir. davaya inanmış samimi 2 genç adama ve savcıya yazık olmuştur..

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
[video=youtube;msbkdEnMsUY]https://www.youtube.com/watch?v=msbkdEnMsUY[/video]

dünyada ve ülkemde neler döndüğünü anlamıyorum. ancak ne olursa olsun bu memleket bizim,bu devlet bizim. halk olarak birbirimizden başka dostumuz da yok. din adına,etnik köken adına ideoloji adına bu halk asla birbirine düşmemeli savcıda bizim terörist ilan edilen davaya inanmış inandırılmış insanlarda bizim..

yukardaki video 3 bölümde güzel özetliyor bazı şeyleri vaktiniz olduğunda izlemenizi tavsiye ederim..

Emre

Yeni Üye
20 Ocak 2010
17
0
0
36
İçerisinde bulunduğumuz " çözüm süreci " günlerinden iktidarın bir şekilde halkın gözünde ki pkk ile dhkp-c'yi yer değiştirmek için bu tarz bir organizasyonda olması ihtimali, çok büyük bir komplo teorisi olmaz diye düşünüyorum.
Bugüne kadar pek yanıldığını görmediğimi " fuatavni " de MİT'in üst düzey yetkililerinin dhkp-c'ye bağlı bazı üyelerle yüz yüze görüşmeler yaptığını yazmıştı. Birazda bu bilgi beni bu şekilde düşünmeye itti açıkçası.

X

FAdmin
Onursal Üye
25 Kas 2013
693
2
18
Elimden geldigince yazili, gorsel, sosyal medyayi takip etmeye calisiyorum. Bunu iki tarafli degerlendirmek lazim. Isin insani boyutuna bakiyorum hakikatten kahredici bir durum var. Genc adi hicbir menfi olaya karismamis temiz bir savci arkasinda biraktigi ailesi, kucuk cocugu.. Simdi birtakim yorumlari okuyorum bkz : Kardesim kan uzerinden siyaset yapmayin, birlik olalim, toplu olarak kiniyalim olayi siyasallastirmayalim vs vs.. Insani yonden eyvallahta Istanbul'un gobeginde, hemde Adalet Sarayi'nda boyle bir olay olacak, vatandas olarak bunun hesabini biz kime soracagiz arkadas? kimdir muhattap? Barolar birligimi? Yargitay mi? Polis teskilatimi? kusura bakmayinda bunun hesabini verecek tedbiri alacak, gerekli yasayi cikaracak, DEVLET gorevlisini koruyacak olan devletin ta kendisidir.

Bu ulkede boyle olaylar ilk degil, sonda olmaz ben inancimi kaybettim, umitvar olamiyorum maalesef.

Bora

Yeni Üye
3 Nis 2015
16
1
3
40
Facebook hesabımda dostlarım ve arkadaşlarımdan bazılarının Şehit değildir yazılarına üzüldüm.
Ölen T.C Savcısı idi. Öyle veya böyle Teröre maruz kaldı ve öldürüldü. Bu ülkede sadece askerler şehit düşmüyor. Elçiler, Doktorlar, Öğrenmenler, Savcılar, Hakimler, Aselsan mühendislerimiz de şehit düşüyor Devlet görevlerini ifa ederken. Memleketin bir ucunda veya Ülkenin bir ucunda görevlerini ifa ederken. Savcımıza Allahtan rahmet diliyorum. Kederli Ailesine baş sağlığı diliyorum. Ülkemizin ve Yargı Camiasının başı sağolsun.

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18

Hocam o zaman polislerin de uykusu gelecekti ama

Murat ülker'e kitlediğin tablodan bile daha boş bir kafan var bedri ya.

Möheheh!

Deep

Felsefe.net
Onursal Üye
Yeni Üye
1 Nis 2015
41
1
8
eğer savcı direk hedef ise neden 8 saat beklendi? bir çok terör örgütünün içinde istihbarat ve polis olduğu bilinen birşey, onların içlerine karışarak ve onların kendilerine göre haklı davalarının beyin yıkanarak empoze edilmesine maruz kalıp asimilize oluyorlar. sonrada bu tür sonuçlar ortaya çıkıyor. öyle 2 kişinin kafasına göre yapacağı şeyler değil bunlar.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Katledilen savcinin bedeninden on kursun cikmis.

Sadece iki teroristten biri silahli idi ve silahinda da toplam 10 kursun vardi.

Ayrica savcinin vucudundan cikan kursunlar, arkali onlu.

Varinm gerisini siz dusunun.

Surasi acikki bu olayda kimsenin sag kalmamasi saglandi.

Cunku sag kalan konusabilirdi.

Rehin alanlarin gecmisi de belli.

Yeni cikmislar.

Bir kisi hapisten bir anlasma yapilmadan cikarilabilir mi?

Bu olaylarda iki amac var.

Birincisi, "guvenlik" paketini "hakli ve gerekli kilmak"

Ikincisi secimlerdeki AKP fiyaskosunu onlemek.

Zaten tarihe bir bakin, Iktidar baslari cumhurbaskani olan partiler siliniyor.

ANAP ve AP buna en guzel ornektir.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular