Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Biraz da Gülelim :)

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
Cevap: Birazda Gülelim :)

neresinde gülünecekti işaretleseydiniz bari..-)

F

faust

Ziyaretçi

:) Şahin Güdem'in yorumu ve Serkan Şekerci'nin devamını getirmesi

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38

Serkan Şekerci'nin yorumu kendi düşünce dünyasına göre oldukça mantıklı ama komik değil..diğerlerine gelince gülmek yerine hüzünle bakıyorum..

F

faust

Ziyaretçi

Moralim bozuktu ama sağolsun duyarlı vatandaşlarımız boş durmuyor ve caps alıyor :) ! elimde buna benzer çok paylaşım var ama saygı sınırını aşmayayım diye paylaşmıyorum ve gruplaşmaların önüne geçmek için dur diyorum kendime.

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38

Moralim bozuktu ama sağolsun duyarlı vatandaşlarımız boş durmuyor ve caps alıyor :) ! elimde buna benzer çok paylaşım var ama saygı sınırını aşmayayım diye paylaşmıyorum ve gruplaşmaların önüne geçmek için dur diyorum kendime.

bu tür alıntıları hoş karşılamıyorum ve etik bulmuyorum,zira bize komik gelen,bir başkasının tüm yaşam mücadelesidir..Daha geçen hafta on binlerce hindu nun tanrısını kurban ettik ve yedik değil mi.?ne gariptir ki iki inancın taptığı ve yıktığı varlık sadece bir inek..

istanbul

Yeni Üye
19 Ağu 2010
213
0
0
41

faust evlat , iyi hoş belli ki felsefe ile ilgilisin ya da o senin ile ilgilenmekte.
ancak hem belli konularda ve işine gelince insanlara burası felsefe sitesi diyorsun
ancak en fazla sen felsefeden uzak bir saldırı halinde konular açıyor ya da dahil oluyorsun.

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Kapitalizmin en güçlü kalelerine akın etmiş:) işbank yırtabilirmiş ama sabırla bekleyip onu da :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular