Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

bilmeyenlere milliyetçilik ve faşizm arasındaki farklar

cemozen

Yeni Üye
18 Nis 2011
240
0
16
48
Okudum evladım. Hiçbirinde senin söylediğin gibi bir saçmalıklar yok.

Hiçbiryerde "demokrat olmak için milliyetçi olmak zorundayız" yada "milletperver olmak milliyetçi olmak gerekmez" gibi zırvalıklar yok.

Millete oku oku diye boyunu aşan fetvalar vereceğini önce ne ifade etmek istiyorsan belirli bir mantığa oturt sonra yazarsın ne yazacaksan yine.

Sen böyle "laf olsun torba dolsun, sırf laf yetiştireyim de ne olursa olsun" kafasıyla saçmaladıkça ne demek istediğin de anlaşılmıyor. Her cümlen diğerinden mantıksız oluyor.

Preatorian

Yeni Üye
14 Eyl 2010
296
0
0
45
Okudum evladım. Hiçbirinde senin söylediğin gibi bir saçmalıklar yok.

Hiçbiryerde "demokrat olmak için milliyetçi olmak zorundayız" yada "milletperver olmak milliyetçi olmak gerekmez" gibi zırvalıklar yok.

Millete oku oku diye boyunu aşan fetvalar vereceğini önce ne ifade etmek istiyorsan belirli bir mantığa oturt sonra yazarsın ne yazacaksan yine.

Sen böyle "laf olsun torba dolsun, sırf laf yetiştireyim de ne olursa olsun" kafasıyla saçmaladıkça ne demek istediğin de anlaşılmıyor. Her cümlen diğerinden mantıksız oluyor.

:) hala işine geldiği gibi anlıyorsun :) aferin teorik insan :)

seyduna

Yeni Üye
25 Ocak 2010
88
1
0
40
Verdiğin kaynakların arkasında duramıyorsun?Kaçak güreşiyorsun. Kaynak ver diyoruz Said Nursi dedemin yakınıydı falan diyorsun ne yapalım dedeni mi bulalım? Ben de Seyit Rıza'nın torunuyum dedemin ve halkımın katillerinin kim olduğunu dünya biliyor ben bunları kaynak olarak kaile almam!
Teorinin griliğinden pratiğin yeşilliği görülmez bilirsin.Teorikte belki anlaşamadık ama pratikte milliyetçiliğin ne olduğunu Dersim Katliamında pratik şekilde atılan bombalar gösterdi anlamlarını (!)

cemozen

Yeni Üye
18 Nis 2011
240
0
16
48
Kaynak ver diyoruz Said Nursi dedemin yakınıydı falan diyorsun ne yapalım dedeni mi bulalım?

Bu da güzelmiş. ;)

Harbiden ha...

Kaynak: Dedem.

Bayıldım buna. "Wikipedia'yı boncuk bulmuş gibi oku oku diye yırtınmam yemezse, dedem var kapı gibi". Süpermiş.

Tüm sayfalar yüklendi.