Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Bilimin kurban bayramları

Turgut Saka

Yeni Üye
13 Eki 2009
498
0
16
42
aklıma geldi, fikirlerinizi almak istedim...
deney için kullanılan hayvanlar, insanlar da bir çeşit kurban olabilirler mi? sakat bırakılanları da dahil olmak üzre...

leprechaun

Yeni Üye
15 Ocak 2012
150
0
0
42
Cevap: bilimin kurban bayramları

deney için kullanılan hayvanlar, insanlar da bir çeşit kurban olabilirler mi? sakat bırakılanları da dahil olmak üzre...
bu deneyler ile kurtulan insan hayatlarını da hesaba katacak mıyız? hayır bağcıya gıcıklık varsa bilelim. :)

E

evrensel-insan

Ziyaretçi

Bilirsin bir zamanlar insan celladi bir frenkestayn vardi.

Kobay zihniyeti zihinsel olarak yasatmak degil; oldurmek zihniyetidir.

Ya da daha bir insancil soylem ile amaca yonelik kurban etmek. Bu amac bir din, inanc, tore, etik deger, izm savasi, bilimsel bir deney v.s. olabilir.

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63

Bir soz aklima geldi insan once agaci kesip ondan kagit yapip o kagit ustune agaclari koruyalim yazan canlidir diye. Bilimde insanlari once hasta ediyor sonrada o hastaligin ilacini buldum deyip piyasaya mi suruyor ne ) domuz gribi kus gribi )))))))))) ne guldum ya

E

evrensel-insan

Ziyaretçi

Bir soz aklima geldi insan once agaci kesip ondan kagit yapip o kagit ustune agaclari koruyalim yazan canlidir diye. Bilimde insanlari once hasta ediyor sonrada o hastaligin ilacini buldum deyip piyasaya mi suruyor ne ) domuz gribi kus gribi )))))))))) ne guldum ya

Bunun tarihteki en gozlemsel ornegi, atom bombasinin etkisinin insanoglu uzerinde politik amacin cikari ugruna denenmesidir. Uzantisi hala insanogluna fenomenal saglik sorunlari getiriyor.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular