Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

"Ben İran'dAn Kaçtım Buraya Geldim. Burası Da Tam İran Gibi Oldu. Hiç Fark Yok, Aynı Gibi Oldu Maalesef"

dragon

Yeni Üye
14 Eki 2022
441
27
28

"İran'dan kaçtım buraya geldim" diyen kadının Türkiye'yle ilgili söyledikleri olay oldu​

1 Ağustos 2023 22:29

Bir sokak röportajında İran'dan geldiğini belirten bir kadın, "Ben İran'dan kaçtım buraya geldim. Burası da tam İran gibi oldu. Hiç fark yok, aynı gibi oldu maalesef" dedi. Bu sözler sosyal medyada tartışma yarattı. Bazı kullanıcılar genç kadını desteklerken, bazıları ise "O zaman ülkene dön" diyerek eleştirilerde bulundu.

Bir sokak röportajında konuşan İranlı bir kadının sözleri sosyal medyada yankı uyandırdı. 'daki şartlardan ötürü Türkiye'ye geldiğini belirten şahıs, "Ben 'dan kaçtım buraya geldim. Burası da tam İran gibi oldu. Hiç fark yok, aynı gibi oldu maalesef. Ben iki senedir buradayım. Berbat" şeklinde konuştu.

SÖZLERİ TARTIŞMA YARATTI​

Bu sözler sosyal medyada tartışma yarattı. Bazı kullanıcılar genç kadını desteklerken, bazıları ise "O zaman ülkene dön" diyerek eleştirilerde bulundu.

dragon

Yeni Üye
14 Eki 2022
441
27
28
İran ne ki bizim ülkemizin yanında? İran' dan kaçıp bizim gibi ülkelere gelenler biraz burada yaşayınca gerçeği görüyorlar. Özgürlük için Türkiye' ye göçmek. 🤣 Rotayı arap ülkelerine- ortadoğuya kırsaymış daha isabetli olurmuş.

Alkol içmeyi özgürlük sananlar için durum farklı olabilir tabi ki.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular