M
Mantıksız2022
Ziyaretçi
Bayram namazı böyle mi kılınıyor? Bilgi verebilecek var mı?(44.saniyeye dikkat! Adamın biri namazdan bağımsızlığını ilan etmiş.)
Videodan çıkarımın buysa İslam hakkında konuşmamanı tavsiye ederim. Ayrıca ben deistim.Muslumanlar islamda namaz yok siz ne yapıyorsunuz?
Hic anlamiyorum namazla ilgili bir tek ayet gosterin disimi kirarim;
İslam'da namaz var evet ama attığım video da gördüğün kadar var.Islamda;
1.namaz yok salati var ayettede salati olarak gecer tamamen farkli seylerdir.
Bende bayram ile cenaze namazlarını bilmiyorum.Yani koskoca komutanlar, bakanlar filan namaz kılmasını hiç bilmiyor
Keşke başlamadan önce şöyle bir 5-10 dk okusalarmış.Bende bayram ile cenaze namazlarını bilmiyorum.
Hatta normal vakit namazlarını bile bilmiyorum.![]()
Aslında senin İslam´ı bilmediğin belli, çünkü İslam sadece mălum kutsal kıtabın içeriklerinden ibaret değil.Muslumanlar islamda namaz yok siz ne yapıyorsunuz?
Hic anlamiyorum namazla ilgili bir tek ayet gosterin disimi kirarim;
Keşke başlamadan önce şöyle bir 5-10 dk okusalarmış.
Canlı yayında rezil olmuşlar.
Din üzerinden menfaat kazanmaya çalışırlarsa böyle olur.
Bu da her gün cuma kılan versiyonu.
Bayram namazlarına düzenli gidenler bilir...o gün gelenlerin bir kısmı sadece bayram vesilesi için gelenler. Daha doğrusu mahalle/aile baskısı yüzünden gitmek zorunda olanlar. Camilerin sadece bayramlara dolup taşmasının yegane sebebi budur aslında. Hal böyle olunca, görsel de olduğu gibi, millet birbirine baka baka bu ritüeli icra etmeye çalışır ve ortaya buna benzer şen şakrak manzaraların ortaya çıkması kaçınılmaz oluyor. Ne dua etmesini ne de namaz ritüelinin aşamalarını biliyorlar. Biliyormuş gibi yapıyorlar....Bayram namazı böyle mi kılınıyor? Bilgi verebilecek var mı?(44.saniyeye dikkat! Adamın biri namazdan bağımsızlığını ilan etmiş.)