Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Astroloji Nedir.?

Mert.A

Yeni Üye
21 Ağu 2021
68
51
18
images.jpeg

Astroloji, göksel cisimlerin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir..

Mert.A

Yeni Üye
21 Ağu 2021
68
51
18
Bir yandan inanmıyorum. Ama bir yandan kova burcu olup da biraz ortalamanın üstünde zekaya sahip olmayan birine de rastlamadım.
Burçlar gerçek. Ama yazılanlar gerçek dışı. Hep aynı şeyler. Burçların gerçek kitabı var. İnsan doğasıyla uyuşuyor.

Raphael

Yeni Üye
4 Ocak 2022
189
39
28
- O kadar da anlamıyorum. İşin açıkçası.

Hatta geçmişte en ünlü astronomi bilginlerinden Nostradamus'un kehanetlerinin bile bilimsel açıdan açıklanabilir olduğuna dair belgeseller izlemiştim.

/ Ama büyük bir önyargım da yok. Çünkü mesela Hint Astrolojisinde de bazı öngürüler var ve bu öngörülerin bir kısmı gerçek ile örtüşüyor.

Mert.A

Yeni Üye
21 Ağu 2021
68
51
18
- O kadar da anlamıyorum. İşin açıkçası.

Hatta geçmişte en ünlü astronomi bilginlerinden Nostradamus'un kehanetlerinin bile bilimsel açıdan açıklanabilir olduğuna dair belgeseller izlemiştim.

/ Ama büyük bir önyargım da yok. Çünkü mesela Hint Astrolojisinde de bazı öngürüler var ve bu öngörülerin bir kısmı gerçek ile örtüşüyor.
Kızlar burçlarla daha çok ilgileniyorlar. Ayrıntıyı seviyor onlar. 🤭

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular