Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

arkadaşlar gerçekten mutlumusunuz?

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
sevgili arkadaşlar, genel olarak herkese soruyorum, evli yada bekar ,bir hayatınız var kimilerinin çocukları var, kimileri hiç evlenmemiş kimileri? zengin kimileri fakir,
peki? yaşamdan beklediğiniz nedir? olması gerektiği yerdemisiniz?
doğru insanı buldunuz ve evlendinizmi? yoksa evliliğe ekonomık nedenlerden
mecburmu? kaldınız, hayalinizdeki yaşam nasıl olmalı?
admin arkadaşlarada soruyorum, 10 milyar dolarınız olsaydı yinede? bu forumu
açarmıydınız?
veya herhangi? bir üye bana mutluluğun resmini çizebilirmi?

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
sizce gerçek mutluluk nedir? elbette günümüz şartlarında para mutluluk getirebilir,buna itirazım yok
fakat bu mutluluk dışında içinizde eksik ne hissediyorsunuz? içinizdeki duygular eksik olduğunu düşünüyorum, ve frekansınıza girmeye çalışıyorum, hissediyorum, aramızda oldukça mutsuz ve hayal kırıklığına uğramış ,hayatın acımasız tokadını yemiş ama içi çok temiz insanlar var hepiniz çok
iyisiniz bunu hissedebiliyorum, ayrıca aramızda aşırı duygusal bayanlar var görüyorum. içinizdeki kiii enerjisinin hissedebiliyorum, özelliklede admin bir arkadaşım hayal kırıklığı ile yaşıyor fakat bunu anlatmak istemiyor, onun için hatırlaması bile
acı veren anılarla dolu oldugunu düşünüyorum. forumdaki özelliklede bayanların umutsuz ve
içindeki duygularını ve acılarını paylaşmasını istiyorum lütfen beni bir aileniz olarak düşünün en yakınınız olarak düşünün anne ve babanız olarak düşünün hayatta en güvendiğiniz biri olarak düşünün içinizdeki herşeyi lütfen benimle paylaşın çünkü hayat paylaştıkça anlamlı hale gelir.
forumda herkesin farklı problemleri oldugunu düşünüyorum lütfen içinizdekileri paylaşın
sanalda olsakta gerçekten yan yana oturduğumuzu düşünün ve bir aile oldugumuzu düşünerek anılarınız paylaşın neden? umutsuz oldugunuzu anlatın hayalinizi ve
amaçlarınızı anlatın. bende neden? böyle oldugunu anlatmaya çalışım.

Son düzenleme:

savaşcı

Yeni Üye
1 Ağu 2018
70
2
8
Mutsuzum sanki içimde bir boşluk var. Sanki birşeyler eksik hayatımda ama bir türlü tamamlayamıyorum. Buda beni bir arayış içine sokuyor gerçi ne aradığımıda bilmiyorum boş ver kısacası mutsuzum

Mara

Yeni Üye
18 Ocak 2016
219
2
18
Mutluluk süregelen, en azından mutsuzluk kadar uzun seyreden bir duygu değil zannımca, daha anlık bir duygu. Şu çağda, insan böyleyken kimsenin gerçekten mutlu olduğunu düşünmüyorum. Ben değilim şahsen.

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
Mutsuzum sanki içimde bir boşluk var. Sanki birşeyler eksik hayatımda ama bir türlü tamamlayamıyorum. Buda beni bir arayış içine sokuyor gerçi ne aradığımıda bilmiyorum boş ver kısacası mutsuzum

mümkünse ne aradığınızı? öğrenebilirmiyim? :) içnizdeki boşluğun tanımı nedir?
neden? mutlu değilsiniz bunu en iyi siz bilirsiniz. :)
aradığınız şeyin net! bir tanımını yapabilirseniz, sanırım sağlıklı sonuçlar elde edebiliriz.

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
Mutluluk süregelen, en azından mutsuzluk kadar uzun seyreden bir duygu değil zannımca, daha anlık bir duygu. Şu çağda, insan böyleyken kimsenin gerçekten mutlu olduğunu düşünmüyorum. Ben değilim şahsen.

sevgili mara neden? mutlu değilsin, gerçi mutlu olmadığını profil resminden
anlamıştım,oldukça derin hislerin var, acı çektiğini düşünüyorum, evrende hiç kimsenin anlıyamadığı acıların var bunu anlıyabiliyorum benimle paylaşmak istermisin?
:) anlık hislerle yaşıyorsun, sadakat ve güven arzuluyorsun, çok özel biri olmak istiyorsun
ve bugüne kadar içindeki duyguları hiç kimseyle paylaşmadın, ama bu sefer bir ilk olsun ,sevgili mara benimle hislerini ve acılarını tam olarak paylaşırmısın? :)

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
[MENTION=6633]kahin[/MENTION] bey, benim profil resmimi de yorumlar misiniz?

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
[MENTION=6633]kahin[/MENTION] bey, benim profil resmimi de yorumlar misiniz?

profil resminiz diyorki, içinizde fırtınalar kopuyor, içi boş bir yaşam olduğunu düşünüyorsunuz. :) size göre zamanında anlamlı olan herşey artık çok anlamsız
karamsar ve umutsuzca yaşıyorsunuz.
bir hayaliniz var ama bu hayaliniz o kadar güzelki bu dünyada değilde evrenin herhangi bir yerinde olmalı.
kendinizi yalnız hissediyorsunuz, yaşamdan korkuyorsunuz, haklı olduğunuzu çok iyi
biliyorsunuz fakat hayaliniz o kadar büyükki! bu yaşamla bağdaşmıyor.

Son düzenleme:
T

Togepi

Ziyaretçi
Mevsimsel etkileri göz ardı ederek ; ben mutluyum. Ama şu an kendimi mutsuz edecek bir sürü sebep bulabilirim. Bulmuyorum. Neden mutlu olacağım 3-5 sebep var iken kendimi karmaşık ve depresif bir ruh haline sokmak için bir sürü sebep çıkartayım su yüzüne? Manyak mıyım? Sahip olduğum birkaç parça şey bana yetiyor. İnanılmaz olumluyum bugün ya sdhg muhteşem.

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
Mevsimsel etkileri göz ardı ederek ; ben mutluyum. Ama şu an kendimi mutsuz edecek bir sürü sebep bulabilirim. Bulmuyorum. Neden mutlu olacağım 3-5 sebep var iken kendimi karmaşık ve depresif bir ruh haline sokmak için bir sürü sebep çıkartayım su yüzüne? Manyak mıyım? Sahip olduğum birkaç parça şey bana yetiyor. İnanılmaz olumluyum bugün ya sdhg muhteşem.

bana göre mutsuzluğun kaynagı gerçek aşkını ve beyaz atlı prensinin bulamadığınla
ilgilidir. eğer bulmuş olsaydın ve evlenmiş olsaydın, bu forumda olmazdın bile,
gerçeklere devam edelimmi? hadi edelim. :)

tek bir temel neden? kaynak olduğu için bu temel sorunun çözümü halinde diğer nedenlerde anlamsızlaşıcağı için sen artık nedensiz bir hayat yaşıyacaktın, fakat
bu nedenlerin kadermi? yoksa özgür irademi? olduğu belli değildir.
eğer özgür iradenle bir yaşam belirlediysen kafanda bu kader değil özgür iradedir.
eğer her türlü fedakarlığı yapmana ragmen hala sonuç alamıysan ve mutlu değilsen
bu gerçek kaderdir.

T

Togepi

Ziyaretçi
bana göre mutsuzluğun kaynagı gerçek aşkını ve beyaz atlı prensinin bulamadığınla
ilgilidir. eğer bulmuş olsaydın ve evlenmiş olsaydın, bu forumda olmazdın bile,
gerçeklere devam edelimmi? hadi edelim. :)

tek bir temel neden? kaynak olduğu için bu temel sorunun çözümü halinde diğer nedenlerde anlamsızlaşıcağı için sen artık nedensiz bir hayat yaşıyacaktın, fakat
bu nedenlerin kadermi? yoksa özgür irademi? olduğu belli değildir.
eğer özgür iradenle bir yaşam belirlediysen kafanda bu kader değil özgür iradedir.
eğer her türlü fedakarlığı yapmana ragmen hala sonuç alamıysan ve mutlu değilsen
bu gerçek kaderdir.

Mutluyum yazmama rağmen mutsuz olduğum konusunda kararlı olmanız beni yine güldürdü kahin bey. Ne tuhaf düşüncelere sahipsiniz. Böyle yaşamak size fazlasıyla ağır geliyor olmalı. Sizin gibi platonik bir aşk yaşayıp, üzülüp kendimi ''Tanrı gerçekten var ise nerede?'' diye konular açarak ya da kadınlara, insanların değerlerine forum üzerinde sabahın 7'sinde iğneleyici, saçma sapan konular açarak bir hayat mı yaşamamı bekliyorsunuz yoksa. Bekarım çünkü ; bu benim tercihim. Bekarım çünkü ; evde kaldım. Bekarım ama böyle mutluyum. Bekarım çünkü ; size ne! : )
bknz. : gerçekler. djvfdf

Son düzenleme:

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
Mutluyum yazmama rağmen mutsuz olduğum konusunda kararlı olmanız beni yine güldürdü kahin bey. Ne tuhaf düşüncelere sahipsiniz. Böyle yaşamak size fazlasıyla ağır geliyor olmalı. Sizin gibi platonik bir aşk yaşayıp, üzülüp kendimi ''Tanrı gerçekten var ise nerede?'' diye konular açıp, kadınlara, insanların değerlerine forum üzerinde sabahın 7'sinde iğneleyici, saçma sapan konular açarak bir hayat mı yaşamamı bekliyorsunuz yoksa. Bekarım çünkü ; bu benim tercihim. Bekarım çünkü ; evde kaldım. Bekarım ama böyle mutluyum. Bekarım çünkü ; size ne! : )

hahahaha nedense hiç inanasım gelmedi sevgili togepi bugün çok komiksin. :D
benim hissetiklerim gerçek olmasaydı, benim için anlamsızca olmazmıydı? :D
anlamsız bir şey bana birşey hissettirmez haksızmıyım? :D
dünyada hiç bir erkek veya kadın , yalnız yaşamak istemez mutlaka bir nedeni vardır.
sen evde kalmadın aradığın aşkı bulamadın belkide çok fazla aradın umut ettin
hayal ettin ama bir türlü olmadı. hayatın anlamı bu üremek ve aşık olmak .aşık olmuyabilrsin anlarım , herkes aşık olmak zorunda değil, ama herkes üremek zorunda
yoksa bir sonraki neslin tükenir ve bir sonraki yylılda seni hiç kimse hatırlamaz.
mutsuz olmanda kararlı olmam % 100 emin olmamdan kaynaklanmaktadır.
saygılar bizden sevgili togepi umarım yalnızlık sana yaşlanınca itici gelmez. :)

Son düzenleme:
T

Togepi

Ziyaretçi
hahahaha nedense hiç inanasım gelmedi sevgili togepi bugün çok komiksin. :D
benim hissetiklerim gerçek olmasaydı, benim için anlamsızca olmazmıydı? :D
anlamsız bir şey bana birşey hissettirmez haksızmıyım? :D
dünyada hiç bir erkek veya kadın , yalnız yaşamak istemez mutlaka bir nedeni vardır.
sen evde kalmadın aradığın aşkı bulamadın belkide çok fazla aradın umut ettin
hayal ettin ama bir türlü olmadı. hayatın anlamı bu üremek ve aşık olmak .aşık olmuyabilrsin anlarım , herkes aşık olmak zorunda değil, ama herkes üremek zorunda
yoksa bir sonraki neslin tükenir ve bir sonraki yylılda seni hiç kimse hatırlamaz.
mutsuz olmanda kararlı olmam % 100 emin olmamdan kaynaklanmaktadır.
saygılar bizden sevgili togepi umarım yalnızlık sana yaşlanınca itici gelmez. :)

Ben her daim komik bir insanımdır. Sanırım şahsım adına şu zamana kadar vardığınız en doğru hüküm fakat yine algınızda bir tıkanma söz konusu kahin bey. Yalnızım diye bir cümle kurmadım size. Bekarım. Yani daha net olsun istiyorsanız medeni halim bekar. Ve bu durum benim ürememe ya da aşık olmama engel değil sanıyorum. sdgdsf

ihaveanidea

Yeni Üye
25 Ocak 2017
848
8
18
Mutluyum yazmama rağmen mutsuz olduğum konusunda kararlı olmanız beni yine güldürdü kahin bey. Ne tuhaf düşüncelere sahipsiniz. Böyle yaşamak size fazlasıyla ağır geliyor olmalı. Sizin gibi platonik bir aşk yaşayıp, üzülüp kendimi ''Tanrı gerçekten var ise nerede?'' diye konular açarak ya da kadınlara, insanların değerlerine forum üzerinde sabahın 7'sinde iğneleyici, saçma sapan konular açarak bir hayat mı yaşamamı bekliyorsunuz yoksa. Bekarım çünkü ; bu benim tercihim. Bekarım çünkü ; evde kaldım. Bekarım ama böyle mutluyum. Bekarım çünkü ; size ne! : )

Sen bir aysın,ben kara gece !

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
Ben her daim komik bir insanımdır. Sanırım şahsım adına şu zamana kadar vardığınız en doğru hüküm fakat yine algınızda bir tıkanma söz konusu kahin bey. Yalnızım diye bir cümle kurmadım size. Bekarım. Yani daha net olsun istiyorsanız medeni halim bekar. Ve bu durum benim ürememe ya da aşık olmama engel değil sanıyorum. sdgdsf

bende şimdi demedim zaten :D 60 yaşından sorun teşkil edebilir,yoksa sen ölümsüzmüsün? :D bu kadar rahat olduğuna göre..bekar olduğunuza göre
mantıken yatagınız boştur :D :D hehe
1: (boş yatak mecazi yalnızlık):D
2: (60 yaşından sonra üremek) :D
her zaman böyle komık ol saygılar. ;):rolleyes::cool::p

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular