- 26 Ara 2013
- 16
- 0
- 0
- 27
Atatürk ile ilgili çirkin şeyler söyleyenler lütfen bu filmi izlesinler...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
suçları isyan çıkartıp insanları TBMMye karşı kışkırtmaktı! Hiçkimse dini yüzünden idam edilmedi eğer öyle olsaydı Türkiye nüfusunun yarısı yokolmuştu..
Ben olmasaydı olmazdık demiyorum zaten olmasaydıda olurduk ama insan gibimi yaşardık bilemem
Ozaman bizde bir hata var demektir.Kendimizi geliştirmemiz gerekiyor zaten Atatürkünde istediği buydu.Türkiye Cumhuriyetinde bir hata arama hata Türk milletinde var.Bilgiye ulaşmıyor yiyip içip yatıyorlar.Oysa bilgi elimizin altında.Senin nedemek istediğini anladım ama bunun hatalısı bizizyahu şu bir kaç mesaj öncesinde saydığın;o olmasaydı fransız italyan bilmem ne filan diyorsun ya..keşke diyorum keşke.. o olmasaydı da onlar kadar medeni olabilseydik,yazık ki medeniyetten anladığımız sadece kılık kıyafet olmuş ama asla medeni olamamışız..bak daha tartışmayı bile beceremiyoruz..
Bu arada fransızların ve ingilizlerin denizaşırı topraklarındaki yaşam standartlarını görsen iyiki Türkiye gibi bir ülkem var iyiki sömürülmüyorum dersin.Sömürücü devletler sadece kendi bölgeleri için diğer toprakları sömürürler sömürdükleri topraktaki insanlara önem vermezler.
ben ülkemden de geçmişimden gurur duyuyorum ve bu söyleşiyi halil inalcık'ın şu sözüyle bitirmek istiyorum;
''bana osmanlı arşivlerini verin,size oradan bir kültür imparatorluğu kurayım''..