Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Yorumunuzu bekliyorum

Halimeedip

Yeni Üye
1 Eki 2017
4
0
0
Bir yerden duydum eski yazarlar yani fuzuli nedim yunus emre gibi yazarlar asla sevgililerine kavuşamamıştır ve bu yüzdende zaten böyle eserler sunmuşlardir sizce ne kadar dogru ne kadar yanlış ve sizde de aynı bu şekilde demi yoksa ben aşkımada kavuştum yazımıda aşkın her türlü yüzünüde yazabilirim diyormusunuz yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum saygılarımla...

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
Bir yerden duydum eski yazarlar yani fuzuli nedim yunus emre gibi yazarlar asla sevgililerine kavuşamamıştır ve bu yüzdende zaten böyle eserler sunmuşlardir sizce ne kadar dogru ne kadar yanlış ve sizde de aynı bu şekilde demi yoksa ben aşkımada kavuştum yazımıda aşkın her türlü yüzünüde yazabilirim diyormusunuz yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum saygılarımla...

şu sabırsızlıkla bekliyorum sonu olmasaydı,yaşa oku öğren anla derdim sayın halimedip,
fekat mevzunun gözden kaçan noktası ilk olarak duyma eylemindeki kaynak ve gerçeklik sorunu.ikinci büyük hususta,bu düşünürlerin aynı zamanda mutasavvıf olmaları yani aşkın öznesinin esasta bir insan olmayışı.İnsan suretinde başlamış olabilir ama öyle bitmedi.Dolayısıyla ulaşmaları mümkündışında duran'a olan aşkı, her zerresinde hisseden, bu pervaneler ölümsüz dizelerin sahibi olmuşlardır.Nasip.
Günübirlik tutuk tutkularını aşk zanneden çoğunluk ..evet şiir de yazar,edebiyatta parçalar...fakat yazma eylemi bambaşka bir enerjinin işi bence.

tazmanyayahnisi

Yeni Üye
20 Eyl 2017
148
1
0
Valla ben hiç bir sevgilime kavuşamadım ama ne şair oldum ne de yazar o da bendeki kıt-fikirlilik üretme kabızlığı ne olsun...

X

FAdmin
Onursal Üye
25 Kas 2013
693
2
18
Mevla’yı bulan neylesin Leyla’yi dostum. :)

Zerohour

Yeni Üye
13 Ara 2017
4
0
1
Umarsız bir sevdaydı benimkisi
Delice sevmiştim ama ne yazar?
Kendi burada aklı başka yerde ki
Hep benim yanımda olsa ne yazar?

Sadece bana açtı dertlerini
Kendi derdim bildim her birini
Amma hep anlatır eski sevgili
Seviyorum seni dese ne yazar?

Nasıl bir ad konur böyle sevgiye
Kaderin verdiği çıkmaz hediye
Düşünsem şimdi sevenim var diye
Onu da kaybettim, artık ne yazar?

Şimdi evliyim. Artık iki satırı bir araya getirip birşeyler karalayamıyorum :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular