Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

asil

Yeni Üye
9 Nis 2015
522
0
0
11128840_854892591248762_8973557256133920571_n.jpg

Bu başlığı yayınladın da, neden aşağıdakini yayınlamadın?

İşte senin nesnellikten uzak, öznel ve dayatıcı tarzın hep bu.

Oysa evrensel insan zihniyeti tarafsızlık ve dürüstlük ilkelerine dayanır.

Bilip bilmeden, doğru olup olmadığından bihaber olduğun asparagas haberleri peşi sıra yayınlayarak değil evrensel insan, evrensel insanın tırnağı bile olamazsın.

Hadi diyelim gaflete düşüyor ve bu hatayı sık sık yapıyorsun, hiç değilse gerektiğinde düzelt de, bir parça dürüst ol.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Bu başlığı yayınladın da, neden aşağıdakini yayınlamadın?

İşte senin nesnellikten uzak, öznel ve dayatıcı tarzın hep bu.

Oysa evrensel insan zihniyeti tarafsızlık ve dürüstlük ilkelerine dayanır.

Bilip bilmeden, doğru olup olmadığından bihaber olduğun asparagas haberleri peşi sıra yayınlayarak değil evrensel insan, evrensel insanın tırnağı bile olamazsın.

Hadi diyelim gaflete düşüyor ve bu hatayı sık sık yapıyorsun, hiç değilse gerektiğinde düzelt de, bir parça dürüst ol.

Bu ayetle neyi yalanlamis olur, yani "ben bu ayete gore boyle diyemem" mi demek istemis?

Ayrica o verdigi fetvada ne demis?

Durustluk pek sizlerin agziniza yakismiyor. Cunku bunca iftira ve yalandan sonar sizing durustlugunuz gecmez.

asil

Yeni Üye
9 Nis 2015
522
0
0
Senin ,olduğunu iddia ettiğin benimse varlığına asla inanmadığım aklınla anlaman mümkün değil.

X

FAdmin
Onursal Üye
25 Kas 2013
693
2
18
Evrensel-insan dogrulugu kanitlanmamis haberleri burada paylasmayin lutfen.

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
Neden yorumsuz anlamıyorum,ergen saldırganlığıyla lanetleyip,slogan atmakla toparlanmayacak biliyorum.Ama dünyanın heryerinde var olan yurtsuz bırakılmış insanlara yapılabilecek ferdi çözümler mutlaka var.Bir insanı sevmekle başlayacak herşey diyenler dediklerini farketmeden mi söylüyorlar.Suriyeli ıraklı şuralı buralı herhangi bir ailenin eğitimini üstlenmek,kardeş aile saymak mesela çok mu zor.Ben romantik bakmıyorum,vah vah deyip geçenlere kızıyorum.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Neden yorumsuz anlamıyorum,ergen saldırganlığıyla lanetleyip,slogan atmakla toparlanmayacak biliyorum.Ama dünyanın heryerinde var olan yurtsuz bırakılmış insanlara yapılabilecek ferdi çözümler mutlaka var.Bir insanı sevmekle başlayacak herşey diyenler dediklerini farketmeden mi söylüyorlar.Suriyeli ıraklı şuralı buralı herhangi bir ailenin eğitimini üstlenmek,kardeş aile saymak mesela çok mu zor.Ben romantik bakmıyorum,vah vah deyip geçenlere kızıyorum.

Çok zor değil aslında bir değil bin aileye bakabilecek güçte insanlar var fakat nedense yapmıyorlar, başımıza bela olur mantığı ile hareket ediyorlar. Şu küçük çocuğun ölümünden ve diğer tüm trajik çocuk ölümlerinden hepimiz sorumluyuz...

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
Nerde ''Kenarı diclede bir kurt bir kuzuyu kapsa Ömer den sorulur''u bilenler.
Öyle çağrışım yaptı işte.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular