Yıpratıcı bir ilişkinin ayrılık aşaması

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forum Oyunları kategorisinde Ambrosia tarafından oluşturulan Yıpratıcı bir ilişkinin ayrılık aşaması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 589 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forum Oyunları
Konu Başlığı Yıpratıcı bir ilişkinin ayrılık aşaması
Konbuyu başlatan Ambrosia
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serçe

Ambrosia

Felsefe.net
Yeni Üye
Katılım
20 Nis 2020
Mesajlar
1
Tepkime puanı
1
Puanları
3
Konum
İSTANBUL
Üniversite Bölümü
Arkeoloji Bilimi
Depresyonun ilk perdesi: Una Noche Mas.mp3

Odamda tek başına oturuyorum. Konuşacak kimsem yok. Neşem yok. Herkesle aram bozuk. Buna sebep olan insanla da... Pencereden duyulan bir arabanın egzoz sesinin eşliğinde bir de kuş cıvıltısı duyuyorum, uzak bir yerlerde baharın geldiğine seviniyor olmalı. Yemek saati çoktan geçti. Yapmam gereken işler de var. Galiba mutfağa gitmek için insanlığın ortadan kalkmasını falan bekleyeceğim. Sonra belki uyurum yine. Hava kapalı, şansım varsa yağmur da yağar. Sessizlikten boğuluyorum fakat konuşmakta gelmiyor içimden. "Hem artık konuşsam ne olacak ki" umursamazlığında yüzüyorum, bir yandan da çıkmayan sesime lanetler savuruyorum. Uzaklaştım herkesten, en çok da kendimden.Çok savaştım, yenik düştüm. Şimdi uyuyacağım ve insanlıktan kurtulacağım.




Bir saat önceki psikolojimdir. Yıpratıcı bağımlı ilişkiden nasıl kurtulunur. Mantık ve kalp arasında nasıl denge kurulur?
 
  • Beğen
Tepkiler: ls2

ls2

Kahin
Onursal Üye
Katılım
1 Kas 2012
Mesajlar
2,737
Tepkime puanı
180
Puanları
63
bu sureci yasicaksin yapacak fazla bisi yok. etkili tek sey var onunla tum iletisimi kes.. gozden irak gönülden irak..bende sadece bu ise yaradi..
 

Nejdet Evren

Kahin
Yeni Üye
Katılım
19 Ağu 2008
Mesajlar
3,589
Tepkime puanı
179
Puanları
63
Yaş
60
sizi yok sayanı yok saymaz iseniz bu tek yönlü olarak size acı/elem verecektir; duygulara gem vurulmaz ve fakat karşılık bulmayan duyguların melankolik yaşanması gerek ki diğerine gereksinim duyulmaz. kendinizden kaçamazsınız, kendinizle yapacağınız içsel sohbet, konuşma, çatışma en nihayetinde barışık olmakla sonuçlandığında, kaldığınız yerden ve yeniden farklı bir yol haritasında ilerlediğinizi görecek ve rahatlayacaksınız...
 

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Katılım
23 Ara 2012
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
319
Puanları
83
Kararlı olmak ve ilişkinin olumsuz taraflarına odaklanıp beyninizin bahane yaratmasına fırsat vermemek gerekiyor. İlk başta çok zor gelebilir ancak birkaç hafta içinde etkisi azalacak ve olmamasının çok daha doğru olduğunu, beyin yavaş yavaş kabullenmeye başlayacaktır.

Karşı tarafa öfke duymak ya da kin beslemek, doğru bir yaklaşım değildir. İki insanın anlaşamaması, mutlaka taraflardan birinin kötü olduğu anlamına gelmez. Konuyu zihninizde sonlandırmayı başaramadığınız sürece de aynı noktada döner durursunuz.
 

Serçe

Üye
Yeni Üye
Katılım
14 Eyl 2021
Mesajlar
136
Tepkime puanı
30
Puanları
28
Konum
Araf
Muhtemelen kurtuldun ama kurtulmadı isen 1 2 saat hiç kimseyi gözünde büyütmemen gerektiği hakkında oturup düşünmelisin, gitmek isteyene kal demeyeceğini bilmelisin. Kal demezsen geri geliyor ama seni bulabilir mi bilmem..)
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç
Üst