Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Yeni Yönetim Tebrik

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Anladığım kadarı ile yönetim değişikliği olmuş, site el değiştirdi galiba, bu vesile ile yeni gelen arkadaşları tebrik ederim. Görevi bırakan arkadaşlara da emekleri için ayrıca teşekkür etmek isterim.

@Mara

İmzanızdan anladığım kadarı ile felsefi bir bilgi birikiminiz var, sevindim. Site için, sizler için ve her şeyden önemlisi "Felsefe" adına hayırlı olmasını dilerim.

X

FAdmin
Onursal Üye
25 Kas 2013
693
2
18
Merhaba Lefty,

Site el degistirmedi, yonetime yeni arkadaslarimiz geldi, biliyorsun ben tek basima part time yoneticilik yapiyordum! Gelen arkadaslarimiz benim ve Alper’in uzun zamandir tanidigi dost diyebilecegimiz insanlar. Kendileri gereken aciklamayi yapacaktır diye dusunuyorum :)

Mara

Yeni Üye
18 Ocak 2016
219
2
18
Biz biraz daha düzenlemeleri hazırlıkları bitirelim öyle güzelce selamlaşalım tanışalım hasbihal edelim diye düşünmüştük :) Kısmetse bir haftaya toparlayıp çalışmalarımızı daha sık görüşeceğiz gerekli açıklamaları yapacağız.

Nezaketiniz için size sevgili [MENTION=6517]Lefty[/MENTION];
Güvenleri ve yardımları için de sevgili @X ve @Alper’e teşekkür ederiz şimdiden.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Merhaba Lefty,

Site el degistirmedi, yonetime yeni arkadaslarimiz geldi, biliyorsun ben tek basima part time yoneticilik yapiyordum! Gelen arkadaslarimiz benim ve Alper’in uzun zamandir tanidigi dost diyebilecegimiz insanlar. Kendileri gereken aciklamayi yapacaktır diye dusunuyorum :)

Anlıyorum, iş yoğunluğu olduğu zaman siteye zaman ayırmak çok zor oluyor. Dostların desteği önemlidir, dilerim hepiniz istediğiniz sonucu alırsınız, kolaylıklar diliyorum.

Biz biraz daha düzenlemeleri hazırlıkları bitirelim öyle güzelce selamlaşalım tanışalım hasbihal edelim diye düşünmüştük :) Kısmetse bir haftaya toparlayıp çalışmalarımızı daha sık görüşeceğiz gerekli açıklamaları yapacağız.

Nezaketiniz için size sevgili [MENTION=6517]Lefty[/MENTION];
Güvenleri ve yardımları için de sevgili @X ve @Alper’e teşekkür ederiz şimdiden.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim, hepinize kolay gelsin. Zamanla herkes birbirini tanıyacaktır zaten, görüşmek üzere...

T

Togepi

Ziyaretçi
Kokusunu şimdiden alıyorum ; güzel şeyler olacak : )

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Bir önceki değişimde de böyle olmuştu. önce bir coşku şaşa vu vuu felan

sonra...

taşıma su ile değirmen dönmez demiş atalar :p

Alper

fadminfon
Onursal Üye
3 Kas 2014
204
1
16
Bir önceki değişimde de böyle olmuştu. önce bir coşku şaşa vu vuu felan

sonra...

taşıma su ile değirmen dönmez demiş atalar :p

Uzun zamandır bu sitedesiniz, öncesi sonrası hep aynı idi ve öylede devam etti. Ön yargılı olmak yerine ayak uydurmaya çalışabilirsiniz dilerseniz. Düzenlemeler devam ediyor felsefe'den vazgeçilmiş değil. Eklentiler ile dilediginiz kategorileri kapatıp açabileceksiniz umarım bunca zamandır ilginizi çeken konulara daha fazla katılım saglarsınız.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular