Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Yazık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mor ve Ötesi

Boş Üye
Yeni Üye
4 Ocak 2022
22
1
3
On yıl önce bu forumda iyi kötü "düşünce kırıntıları" vardı,
On yıl sonra bu forumda düşüncenin kırıntıları bile kalmamış...
Geri geldiğime pişman oldum ve bir yöneticiden üyeliğimi silmesini rica ediyorum...

ignostik üye

Filozof
Uzaklaştırılmış
1 Ocak 2021
969
131
43
58
10 yil once adminler musluman idi;
Sakin senin su serzelenme bundan olmasin sakin.
Ne oldu isine gelmedi degil mi?
Aci gercekler.
Diger uyeleri bilmem ama ben daha yeni ısınmaya baslamistim.
Boyle kacarak sen kaybedersin halbuki kalsaydın;
Belki yeni gercekler ogrenebilirdin.
Felsefe.net"te.

Bu forumda hersey surprizlere aciktir.
Iyi yada kotu birseylere inaniyorsan form da kalmalisin.
En azindan canin sikildiginda;
Icini dokebilecegin durust insanlar bulucaksin hic suphen olmasinm

Mor ve Ötesi

Boş Üye
Yeni Üye
4 Ocak 2022
22
1
3
10 yil once adminler musluman idi;
Sakin senin su serzelenme bundan olmasin sakin.
Ne oldu isine gelmedi degil mi?
Aci gercekler.
Diger uyeleri bilmem ama ben daha yeni ısınmaya baslamistim.
Boyle kacarak sen kaybedersin halbuki kalsaydın;
Belki yeni gercekler ogrenebilirdin.
Felsefe.net"te.

Bu forumda hersey surprizlere aciktir.
Iyi yada kotu birseylere inaniyorsan form da kalmalisin.
En azindan canin sikildiginda;
Icini dokebilecegin durust insanlar bulucaksin hic suphen olmasinm
BURADA KALIRSAM SENİN GİBİ SALAKLARI MUHATAP ALARAK ZAMAN KAYBI YAŞAMAK ZORUNDA KALACAĞIM...

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Geri geldiğime pişman oldum ve bir yöneticiden üyeliğimi silmesini rica ediyorum...

Kalın ve kendiniz(i) katın, derim
ve kırıntılarını katanların çoğalması umuduyla

Ü

Üye silindi 3937

Ziyaretçi
10 yıl önceki beyninizdeki düşünceler ile şimdi ki aynı mı? her şey değişebilir. Bunu en iyi biz biliriz değil mi? bu değişikliğe ayak uydurmaya çalışırız, eğer ki uyduramıyorsanız siz ve beyniniz arasındaki problemdir.

Üyelik Silme işlemi uygulanmıyor ama bu yüzsüzlük ile tekrar girmezseniz, teşekkür ederim. Aksine tekrar girerseniz süresiz uzaklaştırmak zorunda kalacağım. Felsefe forumu sizin gibi, insanlara ihtiyacı yok.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
BURADA KALIRSAM SENİN GİBİ .. MUHATAP ALARAK ZAMAN KAYBI YAŞAMAK ZORUNDA KALACAĞIM...

kimse kimseyi ya da istemediğini muhatap almak zorunda değil

Yaşar Kemal'in deyişi gibi ortama aldırıp herkes çekip giderse kim kalacak?

Siteye on yıldır aralıklarla sizinle aynı eleştiriyi veriyorum

Kendim burada varolarak/kalarak belki muhatap alma denen gibi bir sorun yaşama üzerine kendimde uygun bir yazım tavrı oluşturamadım onun da özleştirisini verebilirim ama gelen gidiyor

Forumların az katılanı kaldı, sosyal medya paylaşılıyor ancak aralıklarla buradayız

Son düzenleme:

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Eski forum ve yazışma kültürü ,bu sadece bu foruma özgü değil tüm sosyal medya da bozuldu. Bu bir toplumsal değişim işaretliyor. Bu siyasi dini trollük başta mevcut iktidar güçlerinin geliştirdiği yeni bir toplumsallık
Yani heryer herkes sağa sola ve dinli dinsize vs iki ayrıldı kutuplaştırıldı, toplumsal kaynaşma olan heryer parçalandı. buna tanık olduk. Onlarca alanda. Kapanan forumlar gördük en son birbirine küfür eden insanlar kalmıştı..

Yine de forumlar tartışma dışında da belli bir düşünceyi bir başlıkla açıp kategorize edip arşivleyebildiğin bir yerdir. Facebook duvarında sunarsın geçmişte kalır, tweetter da bir kaçyüz karakterle yazamazsın

Sadece ay da bir uğrayıp şiir ve hikaye paylaşan geçmiş üyelerimiz var, aynı kırgınlıkları taşıyor ya da yaşıyor ve yansıtıyorlar

Bu forumu bir kaç üye yazar temsil etmiyor. Kim benimserse bura onun değil mi?

Son düzenleme:
Ü

Üye silindi 3937

Ziyaretçi
Eski forum ve yazışma kültürü ,bu sadece bu foruma özgür değil tüm sosyal medya da bozuldu. Bu bir toplumsal değişim işaretliyor. Bu siyasi dini trollük başta mevcut iktidar güçlerinin geliştirdiği yeni bir toplumsallık
Yani heryer herkes sağa sola ve dinli dinsize vs iki ayrıldı kutuplaştırıldı, toplumsal kaynaşma olan heryer parçalandı. buna tanık olduk. Onlarca alanda. Kapanan forumlar gördük en son birbirine küfür eden insanlar kalmıştı..

Yine de forumlar tartışma dışında da belli bir düşünceyi bir başlıkla açıp kategorize edip arşivleyebildiğin bir yerdir. Facebook duvarında sunarsın geçmişte kalır, tweetter da bir kaçyüz karakterle yazamazsın

Sadece ay da bir uğrayıp şiir ve hikaye paylaşan geçmiş üyelerimiz var, aynı kırgınlıkları taşıyor ya da yaşıyor ve yansıtıyorlar

Bu forumu bir kaç üye yazar temsil etmiyor. Kim benimserse bura onun değil mi?
boş ver, daha karşısındakine karşı nasıl konuşulacağı konusunda en ufak bir düşüncesi olmayanın bu forumda işi yok.

Süresiz uzaklaştırıldı. En sevmediğim şey kullanıcıları hor görme. Dingonun ahırı değil burası. Edebinde takıl takılmıyorsan GİRME.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
boş ver, daha karşısındakine karşı nasıl konuşulacağı konusunda en ufak bir düşüncesi olmayanın bu forumda işi yok.

Süresiz uzaklaştırıldı. En sevmediğim şey kullanıcıları hor görme. Dingonun ahırı değil burası. Edebinde takıl takılmıyorsan GİRME.

Kişiyi okumadım profili yeterince incelemedim ama bence kızgınlığı ignostik e değil
Ayrıca ignostik'in çıkışı uygun değil
Site yönetimi eskiden dinci şimdi değil diye eleştirilmedi
İlk mesajı siteye, ortama, tartışma kültürüne, üye yapısına ya da eskiyi bulamamaya doğal normal içten bir serzeniş olarak aldım bana herhangi bir olumsuzluk yansıtmadı
Bence üye arkadaş kalmak isterse bunu seçerse bir cümlesi telafi edilebilir modere edilip düzenlenebilir ya da taraflar iletişimle sorunu çözebilir dengeleyebilirdi

Sizler bilirsiniz

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Diyojen ataraksiyasını (başkaldırısını/kendiliğini ya da kinikliğini) tek başına tüm kentin göbeğinde diğerlerine aldırmadan tek başına yaşadı

Herkes sus derken Sokrates susmadı, karısı kafasına su döktüğünde aldırmadı, baldıranı yutarken neşeliydi/bilinçliydi

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Düşünce kırıntıları deneni insanlar taşıyor yani insanlar düşüncelerin ve kırıntıların taşıyıcısı

Azınlık çoğunluk oluşa diğerlerine aldırmayış kendi oluş/kalış mümkün

Bu mümkünlüğü artıranlar buna inananlar kırıntıyı çoğaltır

Parmenides'in diğer herkesi tek başına susturduğu söylenir ve deli deliyi görünce çomağını saklarmış

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Özgürlük özgürlüktür renkli ve eğlencelidir

Arayış arayış buluş buluştur

Beklenti beklentidir

ignostik üye

Filozof
Uzaklaştırılmış
1 Ocak 2021
969
131
43
58
Ben herhangi bir cikista bulunmadım"ki
Senin algida problem oldugunu düşünüyorum

Bir onceki bayan admin musluman idi.
Pm de yillarca konustuk ve tartistik.
Sirf imansizim diye benim gitmemi istiyordu.

Asil yanlis ve ayıp olansa "ictenligin"
Beğendiği iletidir.

Bana resmen salak diyen iletiyi sende begeniyorsun;
Cok ayip bir admin yardimcisina ve ozelliklede senin seviyende" ki
Birine hiç yakistiramadim dogrusu.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113

Beğendiği iletidir.

Kişinin yorumlarını okusana müslümanlıkla ne ilgisi var?
Senin çıkışın kişini yorumlarını okumamak ya da profilini incelememekle ilgili olmasın?

Benim içtenliğim bu siteyi seven bulunmak isteyen düşünce alışverişi yapan yapmak isteyen özellikle eskiyi arayan arzulayan dönen felsefe hakkında bilinci fikri paylaşımı katkısı olan paylaşımcı
üye arkadaşların buraya doluşması temennisi ,hepsi bu
Bunu yıllardır ifade etmiyor muyum?
Gelen küstürülüp giderse ne olacak? Kim olursa olsun ne olursa olsun

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Bana resmen diyen iletiyi sende begeniyorsun;

O ilk mesajı beğenmek isterken karışmış olmalı

O ifadeyi asla savunmadım
Bence bir yanlış anlaşılma oldu dedim

İletişim bunu çözerdi demek istedim

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113

Beğendiği iletidir.

Bana resmen ... diyen iletiyi sende begeniyorsun;

ignostik epoche bu siteden gitti Naturalizm üzerine kitap hazırlıyordu
Niye?

Ben bu siteden gittim epoche beni kişisel blogumda buldu geri çağırdı

Farklı şeylerden sözediyoruz

Benim de eleştirilerim var

Özellikle felsefe okuryazarı geldiğinde bir gönderi astığında altına daha ilk yorumda ilginç şeyler yazıldığında kaçıyor
Bunu yaşadık

Ben niye buradayım

Kişinin yazımlarının önceki adminle felan ilgisi yok

Buradaki geçmiş üye profili ve sohbet kültürüne atıfta bulundu bunu ben görebiliyorum çünkü aynı şeyi hissediyor deneyimliyorum. 15 sene önceki forum kültürünü arıyorum
Ben de arıyorum

epoche yazar olaydı
Başka üyeler

Ben de arıyorum

Ü

Üye silindi 3937

Ziyaretçi
Kişiyi okumadım profili yeterince incelemedim ama bence kızgınlığı ignostik e değil
Ayrıca ignostik'in çıkışı uygun değil
Site yönetimi eskiden dinci şimdi değil diye eleştirilmedi
İlk mesajı siteye, ortama, tartışma kültürüne, üye yapısına ya da eskiyi bulamamaya doğal normal içten bir serzeniş olarak aldım bana herhangi bir olumsuzluk yansıtmadı
Bence üye arkadaş kalmak isterse bunu seçerse bir cümlesi telafi edilebilir modere edilip düzenlenebilir ya da taraflar iletişimle sorunu çözebilir dengeleyebilirdi

Sizler bilirsiniz

Kişinin yazdıklarını ben bakmasam ona bu cezai işlemi uygulamam. Burada herkes özgürdür ama? karşısındakine karşı saygılı OLMAK ZORUNDA ZORUNDA ZORUNDASINIZ. Herkes karşısındakine saygı duymak zorunda ha o kendi kendine bileceği iş ama bunu buraya yansıtırsa? işte o zaman devreye yetkilerimi sokar gerekli cezai işlemi uygularım. Ben her kullanıcıya saygılıyımdır. Ekibimizdeki yönetici arkadaşlara'da aynı şekilde. Onların 1 fikri benim için çok önemlidir. yani diyeceğim o ki :) kimse kimseden üstün değildir.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113

Beğendiği iletidir.

Bana resmen diyen iletiyi sende begeniyorsun;

ignostik ateistforumda yazdın mı?
sanırım yazdın
Sanırım ateist forum agnostik forum var diyelim ve takıldın
On sene sonra ara verdin ya bizim eski forum vardı bir bakayım dedin ve oraya gittin ve burada din müslümanlık konuşuluyor ve üyelerin %70 i müslüman olsun. İçeriklerin ne ateizmle ne agnostisizmle ilgili de olmasın.

Ne hisseder yazardın?

Buradaki durum bu. Yanlış bir empati yaptığımı sanmıyorum.

Kişiye ilk yorumda katılımcı olunması herkes giderse kimin kalacağı söylenmeli ya da başka bir yorum
En basiti saygı sevgiler güle güle senin fikrin dersin
İyi ki geldin iyi ki gidiyorsun dersin

Yani sana ya da yönetimi söylenmiş bir şey değil. Eskiye özlem aradığını/umduğunu bulamama ve genel içerik dizinine bir serzeniş.

Raphael

Yeni Üye
4 Ocak 2022
189
39
28
Ateist forum ateizmin çok iyi anlatıldığı bir forumdu. Birçok ateist bu şekilde islama geri kazandırıldı. Forumun katılımcıları da ölünce 7'inci göğe çıkacak kadar değerli kişiler.

Bir de arşiv yapmışlar. Çok güzel olmuş. Ben gidip gelip okuyorum. Hatta orayı okumaktan kitap okumayı bıraktım diyebilirim.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni Konular