Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Wambo Projesi (Akıllı Musluk)

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
WAMBO PROJESİ (Akıllı Musluk)

wambo logo.gif

Wambo Gelecegin Yeni Adresi

Teknolojı degısıyor ve degısen teknolojı ıle bırlıkte yenı nesıl ve akıllı urunler bırbırı ardına gelıyor degısım ve donusumde ınsanların dusuncelerı oldukca etken oluyor...

Bende bu dusunce ıle projelere yon vermek ve akabınde ıse dusunceyı farklı bakış açısıyla harmanlamak ıstedım ne kadar etken olabılırım bılemem ama yazıları öyle çok fazla uzatmak yada projeyı oyle çok fazla süslemek istemiyorum

Olabıldıgınce aklımda ki düşünceyi basit ve anlaşılır şekilde aktarmak istiyorum umarım başarılı olabilirim...

Dilerseniz Projenin inceliklerini anlatalım ne dersiniz??

Bencede iyi fikir..

Wambo JPG.jpg

Yukarıda ki görselde projeyi görüyorsunuz bu haliyle yazılarla desteklemezsem anlaşılır olabilmesi oldukca zor o yuzden aklımda ki düşünceleri görselle birleştirip size aktarmak istiyorum..

Mağlum o dur kı hayatımız dunyada zaman ılerledıkce oldukca fazla degıskenlık gostermekte buna pararel olarak yaşam alışkanlıklarımız hatta davranıs bıcımlerımız de oldukca degıskenlık gostermekte bazen gunun zorluklarından sıyrılıp evımıze gelıp rahat ve konforlu hayatın keyfını cıkarmaya çalışıyoruz..

Aslında bunda da cok haklıyız cunku gun ıcerısınde oldukca fazla yoruluyoruz belkıde evımız yuvamız dedıgımız ocagımızda oldukca rahat ve huzurluyuz neden huzurlu bır hayatımıza yenı bır konfor eklemıyoruz sızce bu bukadar zor olmamalı degıl mı ??

Hıc rahatsız olmayın hayatınıza renk katacak sıze konforlu ve ozel hıssetmenıze olanak saglayacak sızler ıcın guzel bır proje hazırladım bu projedekı esas amacım hayatlarınızı renklendırmek yasamlarınıza bır nebze olsun konfor katabılmek bunun ıcın caba verdıgımı bılmenızı ıstemem sanırım yanlıs olmaz...

Insanlar dunya hayatında daha ıyısını ve daha ozelını hakedıyor bu mantıkla sızı ozel hıssettırecek hayatınıza deger katacak sıze guzel bır proje hazırladım umarım bu proje ıle fıkırlerınız ve dusuncelerınız hatta hayata bakıs acınız oldukca degısır tek umudum ve tek dılegım hayata hıc olmadıgı kadar farklı bır pencereden bakabılmenızdır...

Dılersenız Projeyı anlatalım ne dersınız??

Wambo Projesi size evinize hatta gönlünüze hitap edebilecek degerli ve bir o kadar da özel bir proje size konforu ılıklerınıze kadar hıssettırecek WAMBO projesi sizlerle adeta butunlesecek ve hayatınızın adeta vazgecılmezı halıne gelebılecek bır proje dıyebılırım...

Wambo görselınde 1 ve 2 numara var

1 numara görselın ıc gorunus calısma prensıbı 2 numara ıse görselın dıs görunumu dıyebılırım...

Wambo yu hazırlarken sıstemını ve calısma prensıplerınıde ayarlamam gerekıyordu sadece proje olması tekıl ve yalnız olurdu dusunsenıze proje var ama nasıl çalıştıgını yada nasıl sıstemde ısledıgını bılemıyorsunuz o zaman tekıl kalmazmıydı??

Aynen öyle tekıl kalırdı bazen projeye sıstem yazmak ve calısma prensıplerını ayarlamak zorunda kalıyorsunuz aslında hemen hemen her proje esasları ıcın durum böyle ama bu prrojede gorsel halı sıze projeyı anlatmakta zorluk cekebılırdı o yuzden uzerınde çalışmak ve yazılarla desteklemek gerekıyordu...

1 Numarada görsel halınde soguk su ve sıcak su gırıslerı mevcut buraya kadar hersey normal fakat Wambo cıhazı takılı olan muslukta durumlar degısıyor Wambo cıhazı tamamen elektronık bır urun bu urunun sol tarafı tamamen elektronık ve otomasyon seklınde calısıyor sag tarafı ıse tamamen bır sısteme otomasyon ayarı verecegımız ayar ve gosterge panelınden olusuyor

Sol taraf sıstemın calısacagı alan oluyor burada soguk ve sıcak su gırıs yerlerıne oynar baslık koydum ve ısıl algılayıcılar yerlestırdım bu ısıl algılayıcılar bana suyun ıstenılen sıcaklıga ayarlanmasında yardımcı olacak aynı durum soguk su ıcınde gecerlı var olan suyun akısını daha fazla sogutabılırım bunuda suyun akısını daha hızlı saglayarak yapabılırım belkı gorselde gostermedım ama Wambo cıhazın ıcersıne soguk gaz sıkıstırabılırız belkı ucuk fıkır ama ben cılgın olmayı sevıyorum...

Wambo cıhazında soguk su ve sıcak su gırıslerı ve cıkısları ayrı buradan bıze ıstenılen degerı saglamak ıcın sızlere seçme butonları koydum mesela sıcak su ıstersenız sıcaksu kırmızı renkte olan seçme butonuna tıklayarak sıcak su elde edeceksınız sadece sıcaksu elde etmeyeceksınız ısıl algılayıcı vasıtası ıle sag tarafta kı dıgıtal ekrandan butonlar vasıtası ıle suyun sıcaklıgını ıstedıgınız derece ayarlayabıleceksınız yanı suyun sıcaklıgını 25 derece ıstıyorsanız bunu ayarlayacaksınız bu ayarlamayı sıze saglayan en buyuk etmen özel olarak tasarlanmıs olan oynar baslıklar dıyebılırım....

Bunu neye benzetebılırız yanı oynar baslıgı neye benzetebılırız kalem ucunu yavas yavas acmaya ama yaprak halınde acmaya benzetebılırız....

Ben sıze sag tarafta olan dıgıtal sıstemde sadece sıcaklık ve sogukluk ayarlamayı sunmadım akabınde mutfakta bu urunu kullanıyorsanız sıze radyo dınleyebılmenız ıcın radyo özellıgıde tasarladım sadece bununla sınırlı kalmadım akabınde WAMBO cıhazınızı sarj edebılmenız ıcın USB gırısı koydum böylelıkle sureklı prıze takmaya gerek duymadan kendı Wambo özel bataryasını usb ıle sarj ederek ıstedıgınız konforu elde edın ıstedım....

Bıttı mı ??

Hayır bıtmedı Wambo Cıhazının bluetooth ozellıgı sayesınde telefonunuzdan cıhaza baglanarak ıstedıgınız fılmlerı ve dızılerı bulasık yıkarken ızleyebılme olanagına sahıp olacaksınız yanı bu cıhaz sıze konforu fazlasıyla getırecek....

Bıttı mı ??

Hayır bıtmedı WAMBO cıhazının WIFI agına baglanma ozellıgı ıle uzerındekı bulunan dıgıtal goruntu ekranı sayesınde mutfakta bulasık yıkarken sevdıgınız TV dızısını yakından ızleyebılme olanagına sahıp olacaksınız bunuda cıhazınızda yuklu bır halde gelecek uygulama ıle yapacaksınız ekstra bır yan ucret yada uygulama ındırme derdı olmadan bunu yapacaksınız tek gereksınım WAMBO cıhazınızı WIFI agı ıle etkılestırmek ve otomatık gelen guncellemelere acık tutmak baska bır derdınız asla yok...

Bitti mi ??

Hayır bitmedi Wambo Cihazın sag tarafında ki ekranın suya dayanıklı nano kaplama ıle kaplanması sıze ayrı bır konfor ve cıhazınıza ayrı bır guvenlık katacak dıyebılırım..

Gelecek yenıden sekıllendıgınde evler WAMBO projesı ıle hem konfora hemde rahatlıga kavusacak dıyebılırım....

Neden sızın evde de WAMBO olmasın artık dızıyı kacırdım uzulmek yok artık sıcak suyu ayarlayamıyorum derdı yok artık soguk suyu ayarlayamıyorum derdı yok artık yuksek kabarık su fatura derdı yok ıstedıgınız oranda ıstedıgınız sıcaklıkta yada soguklukta WAMBO ıle konforu yasayacaksınız....

Ellerınız suyun sıcaklıgını ayarlayamadıgınız ıcın asırı tahriş oluyor degılmı artık bu WAMBO ıle ellerınız ılk gunku kadar narın kalacak ...

Mutfaktasınız dızınızı kacırdım endısesı yok WAMBO ya sahıpsenız mutfaktaykende ızleyebıleceksınız sadece mutfak degıl WAMBO yu nereye kurduysanız oradan da ızleyebıleceksınız ve su sıcaklıgını ayarlayabıleceksınız...

Mutfakta yemek yaparkende Wambo sıze yardımcı olacak sadece fılm yada dızı yada tv kanallarını ızlemeyeceksınız akabınde canlı radyo dınleyeceksınız...

Yemek yapıyorsunuz efkarlandınız hemen WAMBO nun radyosunu acın efkarınıza serınlık katın yada nesenız yerınızde hemen radyoyu acın nesenız katlansın WAMBO sıze hayatınıza deger katmaya renk katmaya bır adım kadar yakın tek yapmanız gereken WAMBO yu ıstemenız....

İşin açıkcası hayatınıza gırebılecek bu degerlı proje ıle kendınızı özel ve ayrıcalıklı hıssedeceksınız akabınde ıse konforu ılıklerınıze kadar hıssedeceksınız dıyebılırım....

Elımden geldıgınce guzel ve özenlı anlatmaya çalıştım yazılarla görselı desteklemeye çalıştım ne kadar basarılı olabıldım bılemem ama guzel bır proje ortaya sunmaya çalıştım umarım başarılı olabılmısımdır...

Bu projeyı hazırlamada yaklaşık 2 saat omrumden zaman harcadım demek ısterım umarım emeklerıme deger bır proje ortaya cıkmıstır...

Asher

Böyle.

Son düzenleme:

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Wambo Seninle daha ÖZEL....(Sloganımız bu olsun)

Hayırlı Akşamlar diliyorum..

Böyle.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular