Varoluşsal Bunalım

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Felsefe kategorisinde Ajora tarafından oluşturulan Varoluşsal Bunalım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,617 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Felsefe
Konu Başlığı Varoluşsal Bunalım
Konbuyu başlatan Ajora
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan elbisss

Burakm

Felsefe.net
Yeni Üye
Katılım
9 Eyl 2017
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Ayricalikli bir insan oldugumu düsünmüyorum. Ama maalesef etrafimda ki bütün insanlar KOYUN. Cogunluk zehiri hepsini etkisi haline almis bulunuyor. Yanliz oldugumu söyleyemem; Kitaplarim; agaclar; yagmurun damlaciklari; bunlardan hic birisi olmasa bile, sbah dogan bir günesim var. Biraz detaylara girebilirsin istersen. Mesela nasil bir insan oldugundan baslayabilirsin.
 

Çağrı

Yeni üye
Yeni Üye
Katılım
16 Eyl 2013
Mesajlar
52
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Ajora sen ne güzel bir insanmışsın.
Tekrar yolun buraya düşerse mesajını bekliyorum.
 

fikir_hammalı

Felsefe.net
Yeni Üye
Katılım
19 Ağu 2019
Mesajlar
35
Tepkime puanı
15
Puanları
8
Çokta uzun uzadıya anlatmaya kasmaya falan gerek yok! Ne yaşarsan yaşa pişman öleceksin
 

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
1,322
Tepkime puanı
266
Puanları
83
Hayalleri gerçekleştirmenin en iyi yolu rüyalarınızdan uyanmaktır Rüyadan uyanmak sadece başlı başına yeterli olan değildir insanın kendini tanıyabilmesi ve anlayabilmesi gerekir..

Her insanın kendine göre bir çok hayali var ama karamsar olmamak gerekir birşeyi ne kadar istediğiniz değil o istediğiniz şey için ne kadar mücadele verebildiğiniz önemlidir..

Yaşamsal faaliyetlerimiz içerisinde bir çok isteklerimiz olacak ama sadece bir kaçını kazanabileceğiz aslında kazandıklarımız bizim zaferimiz olacak zaferler hemen değil yavaş gelir o yüzden şükretmek ve hayata pozitif bakabilmek çok önemli neticesinde hayat öyle yada böyle devam ediyor hayata mutlu yandan bakmak gerekiyor..

tamda

Böyle :)
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç
Üst