Ulumak işi
"ictenlik" Kahin Onursal Üye Özel Üye 7 Ara 2013 6,615 504 113 29 Ocak 2022 #2 Kuşağımın isterik, çıplak, açlıktan geberen, en iyi beyinlerinin delilik tarafından yok edildiğini gördüm, Howl (Uluma) – Allen Ginsberg
Kuşağımın isterik, çıplak, açlıktan geberen, en iyi beyinlerinin delilik tarafından yok edildiğini gördüm, Howl (Uluma) – Allen Ginsberg
bağımsızkoala Yeni Üye 6 Ocak 2021 36 23 18 29 Ocak 2022 #3 5N1K' Alıntı: Ulumak işi Genişletmek için tıkla ... Uluma eylemi evet fakat ben konu başlığını okurken direkt ulama olarak okudum. Boşa gitmesin onunda tanımını yapayım. Ulama: Ünsüz ile biten bir kelimeyi ünlü ile başlayan bir kelime takip ettiğinde birinci kelimenin ikinci kelimeye bağlanarak söylenmesidir.
5N1K' Alıntı: Ulumak işi Genişletmek için tıkla ... Uluma eylemi evet fakat ben konu başlığını okurken direkt ulama olarak okudum. Boşa gitmesin onunda tanımını yapayım. Ulama: Ünsüz ile biten bir kelimeyi ünlü ile başlayan bir kelime takip ettiğinde birinci kelimenin ikinci kelimeye bağlanarak söylenmesidir.