Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Türkiyede Kadın Olmak...

E

evrensel-insan

Ziyaretçi

Tesekkurler. Yalniz basliklarin anlam ve iceriginden disari cikmama adina bu tip sorulari lakabima yonelik degil de; dusunce yazi olarak dile getirirsen ve ilgili basliklarda getirirsen, memnun olurum.

Aksi basliklarin iceriginden uzaklasmak oluyor.

Umarim yazilanlar "yanlis" algilanmaz.

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
Bunu yapmaya çalışacağım.daha öncede söyledimmi bilmiyorum ben şu çetleşme denilen şeyi ve karşılıklı yazışmayı ilk defa bu sitede kullanmaya başladım.aslında teknolojik her türlü aletten nefret ediyorum ama iletişim için bir zorunluluk.öğrenmeye çalışacağım.

E

evrensel-insan

Ziyaretçi
Bunu yapmaya çalışacağım.daha öncede söyledimmi bilmiyorum ben şu çetleşme denilen şeyi ve karşılıklı yazışmayı ilk defa bu sitede kullanmaya başladım.aslında teknolojik her türlü aletten nefret ediyorum ama iletişim için bir zorunluluk.öğrenmeye çalışacağım.

Iste burada ogrenilecek olan fark;

Cetlesmede, sohbette-karsilikli ve de konu basliksiz yazisma

Forumda-kitle ile, farkli lakaplarla ve belirli bir konu ve/veya kavram uzerinde yazisma.

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
Eğer uykunuz yoksa bir konu başlığında yazışmak istermisiniz,yoksa ben ayrılıyorum..

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
Türkiyede kadın olmak zor! zor! zor!..suçun karşılığı caydırıcı olmadıktan sonra adalet sistemimizin işleyişi ve yapısı değişmedikten vede her kadını ilk bakışta annemizi ve eşimizi gözümüzün önüne getirip ona göre bir çözüm getiremedikten sonra zor..

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular