Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Tanışma köşesi

sophia

Yeni Üye
29 May 2011
4
0
0
43
biz de hoş gördük sophia ... kapsamlı bir künye açıklamana gerek yok- ki, hem ağız dolusu gülen hem de söylemi paylaşım olup dahası niyeti de yitmek olan bir CAN takılı kalmaz her halde : ) :) en azından ben öyle umuyor - hep varolasın diliyorum ;)

hoş geldin

ilk önce beni bu siteye "hoşgördüğünüz" için müteşekkirim ;)
ne yapayım yaşamın tezatları, ruhumun gel-gitlerini doğuruyor. buna istinaden "kapsamlı açıklama" deyip kinayede bulundum. tekrar, ağız dolusu gülümseyerek varlığınızı selamlıyorum :)

Süreyya Önal

Yeni Üye
16 Nis 2010
469
0
0
50
kinayeden anlayan.. ayarını bilen ve fakat kendiyle de dalga geçebilen insan hoştur...'müteşekkir' olmana gerek yok böylesi incelikli bir arkadaşa tekrar hoş geldin der, ben de aynı şekilde selamlarım ..yine de bu dönüşlere bu gel-gitlere fazla takılma derim

sağlıcakla kal :)

ÖmerFaruk

Yeni Üye
6 Haz 2011
1
0
0
34
Hepinize merhaba ve iyi paylaşımlar arkadaşlar.
Adım Ömer bir internet kafe de çalışıyorum.

Oğuz Dönmez

Yeni Üye
29 Haz 2011
1
0
0
45
Herkese selamlar,
Bir süredir hayatımda inanç temelinde sorular, kavramlar, Ibn-i Arabi, Ayan-ı Sabiteler, mitler vb başlıklar var.
Herşeyi yerli yerine oturtabilmek niyetiyle felsefe çalışmaya karar verdim.
Bu sebeple aranızdayım.
Yararlanacağımdan emin olduğum paylaşımlarınızdan fikirlerinizden ötürü şimdiden teşekkür ediyorum.
Görüşmek üzere.

Nelibula

Yeni Üye
28 Haz 2011
11
0
0
33
Merhabalar
Adım Burak Sakarya'da Bilgisayar Programcılığı okuyorum.Psikoloji ve felsefe okuyarak yorum yapmaktan zevk alıyorum.Bilgisayar başında yada yatakta hayatımı sürdürüyorum.Akıllı varlıklar olmamızın çok önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum genel mantığım budur.Profesyonel olarak Nirvana dinliyorum.
burada da saçmalıyorum.

Kargaderili

Yeni Üye
19 Tem 2011
13
0
0
35
Selamlar. Bugün katıldım aranıza. Üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Adım Hande.

Keyifli düş(ün)üşler.

kestanmis

Yeni Üye
21 Tem 2011
110
0
0
33
Herkese merhaba.

Tüketici olmamıza rağmen burada fikir üretebileceğimizi umuyorum...

Nejdet Evren

Yeni Üye
19 Ağu 2008
3,589
179
63
61
üretmek insana dairdir; her üretim bir diğer yönden tüketimdir; üretici tüketimlerde iyi paylaşımlar diliyorum

melodia

Yeni Üye
1 Ağu 2011
6
0
0
33
Ben de tam şimdi geldim.. Çok hızlı küfleniyor beynim, biraz yavaşlatmak istedim.
Adım Ezgi, İTÜ'de okuyorum, nefes alıp su içiyorum falan hepimiz gibi.
Merhaba..

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular