Sizce Türkiye'de neler oluyor?

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Siyaset Meydanı kategorisinde ersin578 tarafından oluşturulan Sizce Türkiye'de neler oluyor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,319 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Siyaset Meydanı
Konu Başlığı Sizce Türkiye'de neler oluyor?
Konbuyu başlatan ersin578
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan glsezinrs

ersin578

Yeni üye
Yeni Üye
Katılım
19 Ağu 2011
Mesajlar
65
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
33
12 Eylül referandumu ile AKP'nin insanlara özgürler ve demokrasi alanında yenilikler getireceğine inandınız mı?Ben inanmadım.Çünkü tek zümreye hitap devam ediyor.

Kendisine karşı olanlara yalancı diyen bir parti 9 yıldır insanları sömürerek başörtüsü üzerinden oy toplayan parti değil mi?Çözeceğiz diyorlar çözemüyorlar yalan konuşuyorlar.Eğer zaten güçlü ise çözer.

Hastahane müdüründen alda, okul müdürüne dayak atmalar AKP'de.Geçmişte bir müdürün dayak yediği zaten mecliste konuşuldu.

AKP ve Fethullah Gülen cemaatine karşı olanlara tipine göre
Ya Ergenekoncu
Ya PKK 'cı.

Arkadaşlar bunlar gibi birçok olaylar ve sorular karşımıza çıkıyor.Türkiye'de ne zaman terörü kazıyacağız diyenler varsa onu hep körüklendirmiş ama farkında olmamış.Türkiye'nin birçok sorunu var.Bu sorunları gelin sizlerle uzlaşma sağlayalım çözelim diyenler varsa doğru söylemiyor.Sizin verdiğiniz emekleri bir silip süpüren insanlar olabilir.Sonra bu sorunları bu emekleri bu çalışmaları biz yaptık derler. Anlatacak çok şey var ama hangi birini anlatacaksın.

Affedersiniz insanların iç çamaşırından alda mahrem yerlerine kadar takip edildiğini biliyor musunuz?

Belki size gelen bu saçmalıklar metafizik yöntemler ile oluyor.Türkiye'de çok büyük oyunlar dönüyorda bizim millet ayakta uyuyor.

Arkadaş sen uyumayacaksın.Araştıracaksın.Ben hayatımda böyle bir şeyleri ilk defa buhranlı bir dönem geçirdiğim şu dönemde yaşıyorum.

ŞİMDİ SİZLERİ SİYASİ TARTIŞMALARA DAVET EDİYORUM.ASLINDA BİRÇOK NOKTAYA ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUM.

SAMİMİ VE MEŞRU OLMAK ŞARTIYLA HER FİKRE HÜRMET EDERİZ.
VAR MI ATATÜRK GİBİ ADAM .YOK.YOK.ATATÜRK NE SÖYLEDİYSE YAŞIYORUZ.
 

rainbow64

Meraklı Üye
Yeni Üye
Katılım
6 Şub 2010
Mesajlar
331
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
36
haklı bir eleştiri var ama nedense kendilerini baş tacı edenler de bizleriz.
 

Epilogue

Meraklı Üye
Yeni Üye
Katılım
6 Ara 2009
Mesajlar
279
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Öncelikle bu yazıyı yayımlayan arkadaşımıza teşekkür ederim. Çok doğru tespitler de bulunulmuş bir yazı. Sayın AKP yetkililerinin bu konuda hiçbir günahı yok, çünkü onlar 9 yıl önce gökten zembille inmediler. Onlar bize , o dönemin 3lü koalisyonu ve basınının hediyesidir. Gelelim yazının içeriğine; günümüz Toplumunda kim daha çok demokrasi ve daha çok özgürlük naraları atıyor ise bilinki bunun sonu daha çok dikta rejimidir. Bugün AKP nin yaptığıda hilafiyet rejimidir. Ve şaşırmamak lazım, hilafiyet rejimlerinde itiraz ve başkaldırı yoktur,itaat et ve yetin mantığı vardır. Bunlar da onu yerine getirmekteler; buna birde Toplumumuzun kültür yapısının her geçen gün artmak yerine biraz daha gerilemesini de eklersek kaçınılmaz son ortaya çıkmıştır. Ve bunların neticesinde var olanı yaşamaya dayatılmış bir toplum haline geldik.

Yazının içeriğindeki okul müdürünü dövmeler,din üzerinden siyaset yapmalar,dinlemeler, konularına hiç girmek dahi istemiyorum. Çünkü bu tarz rejimler de bunların hepsi olağan şeylerdir. Her ne zaman ki toplum bilincini ve kültürel seviyemizi Atatürk'ün bize göstermiş olduğu ışık doğrultusunda yükseltebilirsek o zaman bu gibi konuşmaları yapmamıza gerek kalmaz. Bir örnekte ben vermek istiyorum ki ; toplumumuzun şu anki düştüğü durumu daha iyi görebilelim. Özellikle son bir aydır Tv lerde en çok çıkan haber kadına şiddet ama ne yazık ki yetkililer bu konuda her hangi bir düzenleme yapma gereği duymamaktalar. Yazının başında dediğim gibi bunların sebebi hilafiyet mantığından kaynaklanmaktadır.
 

glsezinrs

Kahin
Yeni Üye
Katılım
12 Ara 2010
Mesajlar
1,358
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
62
Türkiye'de neler oluyor?Yanıtlamak için dünya ekonomisine ve bu yöndeki verilere bakmak gerekir.Ortadoğu'yu ABD ve Avrupa dan farklı düşünemeyeceğimiz gibi, Türkiyede olanları - ve olacakları- genel konjonktürden bağımsız irdelemek fazla doyurucu olmaz.Ne olacak bu memleketin hali? geyiğini hep yaıyoruz zaten...
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç

Yeni Mesajlar

Üst