Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Site yönetimine bir soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İnci Birinci

Yeni Üye
24 Haz 2014
636
5
18
Burada bir üyeye hakaret ettiği gerekçesi ile bir üyenin siteye girişi engelleniyor iken, Allah'a inancı nedeniyle , inancını savunduğu için hakarete, aşağılamaya maruz kalan üyelerin mağduriyeti hakkında ne düşünülmektedir.

İnananların en büyük kutsalına Allah'a, nihayet evlatları var, diyecek kadar hakaret edebilen bir üye ne kadar tolere edilebilir?

Bu üyenin yaptığının kesinlikle felsefe, sorgulama veya iyi niyetli paylaşımlar olmadığı açıkça görüldüğü halde, bu durum ne zamana kadar görmezlikten gelinecektir.

Bu durumun devamı halinde inancına saygı olan ve inancına sahip çıkması gereken üyelerin, adminler gereğini yapıncaya kadar siteye girmemeleri mi gerekiyor?

Yanıtı merakla bekliyorum. Bu üyenin yasaklanmaması halinde benim nickimin yasaklanmasını rica ediyorum. Zira küfür etmeye kişiliğim müsait değil, ancak hayatta bu da olanaksız değil. Dilerim buna zorunlu kalmam.

birazdahaderinmavi

Yeni Üye
29 Ara 2011
1,442
1
0
60
kimin, sizi nasıl aşağladığını bilmiyorum... ama küfür, aşağılama ve hakaret gibi tutumlar, yöneldiği insandan çok, yöneltenin kendisini yaralar... o nedenle, çok önemsemeyin... diyeceğim... insanı aşağılayan, aslında kendisini aşağılıyordur...

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
İnananların en büyük kutsalına Allah'a, nihayet evlatları var, diyecek kadar hakaret edebilen bir üye ne kadar tolere edilebilir?

Bilmiyor, araştırmaları yanlış yerden yapmış ya da hiç araştırmamış olduğu için sürekli yanlış cümleler kuruyor ama ona göre yanlış değil çünkü inanmıyor yani kurduğu cümle ne anlama geliyor farkında değil...

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Islâmiyet öncesi kâbe'deki yüzlerce putun* en büyüğüne, yani ay tanrısına verilen isimdir. bu isim pagan araplara antik kenan panteonundan miras kalmıştır. son şeklini islâmiyet'le birlikte araplardan (muhammed'den) almıştır. al-menat, al-uzza ve al-lat olarak anılan üç kızı vardır. muhammed adlı islâm kurucusunun babası da bu ismi taşımaktadır.

Muhammed'in babasinin ismi Abdullah- "Allah'in hizmetcisi/kolesi" anlamina gelir.

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
Muhammed peygamberin babasının adı nedir anlamı nedir..evrensel-insan'a

X

FAdmin
Onursal Üye
25 Kas 2013
693
2
18
Butun sosyal paylasim platformlarinda bkz: facebook, twitter, instagram vs. bu tip milyonlarca kullanici var? Sen bunu bir onlara yaz, hepsini temizlesinler sonra bizim felsefeye bakariz.

90'larda topu elinden alinan kucuk cocuk mizmizlamasi gibi mizmizlayacaginiza burada hakkini vererek teblig yapin. Bunlari yaradan bile muhlet verip tovbe kapisini acik birakmis, gercekten inaniyorsan deger veriyorsan yasakli listene ekleyip inandigin dinin ogretilerini buradakilerle paylas.

Bu tarz konulari tekrar tekrar acmayin lutfen.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni Konular