Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Selammmm

Ocean

Yeni Üye
1 Nis 2015
150
2
18
Beyefendi hello kitty pijamalarından sonra hello eşek pijama ve yünlü içlik ürünlerimizle bütün Çorumluların hizmetindeyiz. Gelişine veririm size , gelişine!

beyefendi, ben pijama kullanmıyorum bir duble viski koyuyor ve evde ropdöşambır ile dolaşıyorum. yastığımda [MENTION=6639]kLara[/MENTION] hanımefendinin resmi ile uyuyorum.

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18
beyefendi, ben pijama kullanmıyorum bir duble viski koyuyor ve evde ropdöşambır ile dolaşıyorum. yastığımda [MENTION=6639]kLara[/MENTION] hanımefendinin resmi ile uyuyorum.

Beyefendi amacım zat-i Alinizi taciz etmek değildi. Lakin böyle devam ederseniz sizi iki kez havaya atıp bir kez tutmak zorunda kalacağım.

kLara

Yeni Üye
8 Ağu 2018
63
0
0
Onursal üyeliğimi en onursalımız Ay hanımefendiye devrediyordumki [MENTION=6623]Togepi[/MENTION] beyfendi çaldı ;d
[MENTION=4933]esekherif[/MENTION] sizede selam

T

Togepi

Ziyaretçi
Onursal üyeliğimi en onursalımız Ay hanımefendiye devrediyordumki [MENTION=6623]Togepi[/MENTION] beyfendi çaldı ;d

beyefendi sizin sülalenizdir. asdsdf hanımefendi de pek sayılmam biraz yırtıklık mevcut ama en azından dişiyim. asdasd

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18
[MENTION=6623]Togepi[/MENTION] , beyefendi neden klara hanımın frontal loblarıyla oynuyorsunuz?

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18

[MENTION=6623]Togepi[/MENTION] hanım, bilmem farkında mısınız bilmiyorum ama [MENTION=6639]kLara[/MENTION] hanımefendi sizi hırsızlık yapmakla itham ediyor! Lütfen ranki asıl sahibesi yani "BANA" iade eder misiniz?

Son düzenleme:
T

Togepi

Ziyaretçi
[MENTION=6623]Togepi[/MENTION] , beyefendi neden klara hanımın frontal loblarıyla oynuyorsunuz?
ben kimsenin bir yeriyle oynamam beyefendi.
[MENTION=6623]Togepi[/MENTION] hanım, bilmem farkında mısınız bilmiyorum ama [MENTION=6639]kLara[/MENTION] hanımefendi sizi hırsızlık yapmakla itham ediyor! Lütfen ranki asıl sahibine iade eder misiniz?

ve ben yalnız uzağa doğru ilerledim. yorgun, telaşsız, bulanık.. b

ay kadınlığıma laf söyleyince onu gözüm görmemiş bile. asghfad

T

Togepi

Ziyaretçi
Şu an Klara hanım temsili ;

maxresdefault.jpg

Son düzenleme:

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
[MENTION=6639]kLara[/MENTION] hanimcim, en iyisi ben size gerçeği aciklayim. [MENTION=6623]Togepi[/MENTION] sonradan kadın oldu. :O

T

Togepi

Ziyaretçi
heeehh bir kere de suyunu çıkarmasan olmazdı Ay asdsad [MENTION=6639]kLara[/MENTION]cığım sen hiç o güzel beynini yakma. Ben sana şey yaparım, gösteririm. Fotoğrafımı yani.

Son düzenleme:

kLara

Yeni Üye
8 Ağu 2018
63
0
0
minnoş ve zavallı kızı buldunuz dalga geciyorsunuz cok AYIP :(

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular