Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Selamlar

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18
beyefendi sizi nusretin eti tokatladığı gibi tokatlarım, seni kendini bilmez sosyete kebapçısı. 2 liraya lahmacun + ayran yiyeceğimize direk 2 lirayı yeriz daha sağlıklı !

Safra kesesi ve böbreklerimde bulunan en büyüğü 5mm olan taşları beyin loblarına fırlata fırlata sana andımızı okuturuz sonra çok üzülür elenebilirsin.Seni küçük genetiğiyle oynanmış organizma!

EfteLya

Yeni Üye
30 Eki 2018
43
0
0
Hepinizi Hoşbuldum Arkadaşlar Teşekkür Ediyorum hepinize Bu Forumda Bir Eftelya Devri Başlıyor Hazırmısınız :ddd

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Hepinizi Hoşbuldum Arkadaşlar Teşekkür Ediyorum hepinize Bu Forumda Bir Eftelya Devri Başlıyor Hazırmısınız :ddd

Hoş geldin. Eftelya devrin de helva sohbetleri yapıp, şarap içecek miyiz? Yalnız dikkat edin isyan çıkabilir. Daha şimdiden [MENTION=4933]esekherif[/MENTION] isyan sinyalleri vermeye başlamış bile! akjhg

Bu arada Eftelya devrinde bizi neler bekliyor?

EfteLya

Yeni Üye
30 Eki 2018
43
0
0
Hoş geldin. Eftelya devrin de helva sohbetleri yapıp, şarap içecek miyiz? Yalnız dikkat edin isyan çıkabilir. Daha şimdiden [MENTION=4933]esekherif[/MENTION] isyan sinyalleri vermeye başlamış bile! akjhg

Bu arada Eftelya devrinde bizi neler bekliyor?

Saol Ay hoşbuldum Öncelikle :)))))
Bunu yaşayıp görelim diyorum lafla peynir gemisi yürümez bilirsin İcraat gerekir saygılarımla :dd

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular