Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Şanlıurfa'da Yürüyüş ve Basın Açıklamaları Yasaklandı

Mehmet

Yeni Üye
4 Nis 2015
88
0
0
Şanlıurfa Valiliği dün meydana gelen patlamanın ardından olası olayların engellenmesi açısından kent merkezi ve ilçelerde her türlü miting, yürüyüş ve basın açıklamasının iptal edildiğini duyurdu.

YAZILI AÇIKLAMA YAPILDI

Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu kapsamında değerlendirilen etkinliklerin yasaklandığı belirtilerek şöyle denildi:

"Anayasamızda ve kanunlarda öngörülen sınırlandırma ve yasaklama şartlarını doğrudan ve açıkça oluşturduğu değerlendirilen eylemlerin gerçekleştirilmesi durumunda meydana gelebilecek istenmeyen olayların engellenebilmesi, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesine ve 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 17'nci maddesine istinaden diğer illerden katılımlarla birlikte yapılması muhtemel her türlü yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma vb. etkinliklerin ilimiz merkez ve ilçelerinde yapılması yasaklanmıştır. Kamuoyuna duyurulur."

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Sonradan da gelen tepkiler ve baskilar uzerine kaldirildi.

Zaten yasak ne demek?

Ne yani bu katliamlar olacak ve kimse sesini cikarmayacak mi?

Zaten oyle oldugu zaman, bu katliamlar devam ediyor.

Cunku devlet ve hukumet ve de kurumlari faaillerin ustune gitmediginden onlarda meydani bos bulup, her turlu katliama rahatca imza atiyorlar.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Sonradan da gelen tepkiler ve baskilar uzerine kaldirildi.

Zaten yasak ne demek?

Ne yani bu katliamlar olacak ve kimse sesini cikarmayacak mi?

Zaten oyle oldugu zaman, bu katliamlar devam ediyor.

Cunku devlet ve hukumet ve de kurumlari faaillerin ustune gitmediginden onlarda meydani bos bulup, her turlu katliama rahatca imza atiyorlar.

Katliamları yürüyüş yaparak mı durduracağız? Böyle kaotik bir ortamda daha fazla karışıklığa gerek var mıdır?

asil

Yeni Üye
9 Nis 2015
522
0
0
Algı meselesi algı,Allah algıyı yeteneğini kullarına dağıtırken bazıları neredeydi acaba?

Hadi ben çocuktum,arka bahçaede oynuyordum,fırsatı kaçırdım.

Peki sen evrensel,sen nasıl kaçırdın?

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Siz ne onerirdiniz, her zamanki gibi biat etmek/boyun egmek ve susup oturmak mi?

Acilen yeni bir "Terör Eylem Planı" hazırlanması, koalisyon hükümetinin hızla kurulması, güvenlik güçlerinin çalışmalarını aksatacak eylem/gösteri v.s. den uzak durup polisin ülke içindeki uyuyan hücrelerin tespitini kolaylaştırmayı, canlı bombaların bulunması için çalışmaların genişletilmesini ve sınır güvenliğini artırma çalışmalarına hız verilmesini öneriyorum. Sokakta yürümekle terör önlenebilseydi keşke hergün yürürdük o zaman...

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Acilen yeni bir "Terör Eylem Planı" hazırlanması, koalisyon hükümetinin hızla kurulması, güvenlik güçlerinin çalışmalarını aksatacak eylem/gösteri v.s. den uzak durup polisin ülke içindeki uyuyan hücrelerin tespitini kolaylaştırmayı, canlı bombaların bulunması için çalışmaların genişletilmesini ve sınır güvenliğini artırma çalışmalarına hız verilmesini öneriyorum. Sokakta yürümekle terör önlenebilseydi keşke hergün yürürdük o zaman...

Bence senb bu onerini, Mecliste sandalyeleri olan partilere bir ilet.

Bakarsin basta AKP ve de MHP adam olurda, bu oneriyi Kabul eder.

Yalniz unutma!

Politikasini terror cikarina baglamis partilerden pek hayir gelmez.

Cunku onlar terorden beslenirler.

Yani ayristirmaktan, otekilestirmekten, kutuplastirmaktan ve yarattiklari her turlu kaostan beslenirler.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Bence senb bu onerini, Mecliste sandalyeleri olan partilere bir ilet.

Bakarsin basta AKP ve de MHP adam olurda, bu oneriyi Kabul eder.

Yalniz unutma!

Politikasini terror cikarina baglamis partilerden pek hayir gelmez.

Cunku onlar terorden beslenirler.

Yani ayristirmaktan, otekilestirmekten, kutuplastirmaktan ve yarattiklari her turlu kaostan beslenirler.

Arınç açıklama yaptı sınır güvenliği hakkında ki en önemli sorun bu bence sonrasında da uyuyan hücrelerin tespit edilmesi gerekiyor.

Siyasetin çirkin yüzünü hepimiz biliyoruz fakat şu aşamada suçlayıcı konuşmalar yerine koalisyon hükümetini beklemek gerekiyor.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular