Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Şahan Gökbakar - Dünya Dönüyor mu?

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Dönmüyormuş demek.

zıpladığımda hep aynı yere düştüğüm için haklı. Ben şahsen ikna oldum. askjh
bırakın ya, dönmüyorsa dönmesin.

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Allameyi cihan kabul edilen Aristoda dünya dönmüyor demiştir, yüzyıllar boyu otorite kabul edildiği için dünya dönüyor diyenlerin sesi duyulmamıştır.. tee ki ispatlana kadar.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Bu da parodisiz, dümdüz, tertemiz cahilli olanı. :D

Bu videoyu izlemiştim ve bunun gibi daha yüzlercesi var.:) Kendilerini öyle bir inandırmışlar ki ne anlatılsa boş artık.
Araştırmalara göre yanlış bilginin yayılma hızı, doğru bilgiden çok daha kolay ve hızlı oluyormuş, "Düz Dünya" iddiası da böyle bir durum ne yazık ki...

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
dünya dönseydi kuşlar yuvasını bulamazdı.
dünya dönseydi gürültü olurdu.
dünya dönseydi rüzgar olurdu.
ARİSTO.

kendi bulduğu mantıkla böyle düşünmüş .) daha birçok buna benzer tespitlleri vardı hatırlamıyorum. nettede arattırdım bulamadım.

hristiyan ve islam kutsal metinlerinide aristo yanılltı diyorlar. dünya dönüyor diyenlerde varmış ama aristo dönmüyor diyorsa ona güveniriz diyen Tanrılar, maalesef aristo tarafından yanıltılmışlardır :)

insane

Yeni Üye
6 Kas 2018
61
3
8
Uzaktan gelen bir geminin önce dumanı sonra bacası sonra da geminin tamamı görünür.
Eğer dünya düz olsaydı gemi komple görünmez miydi?

Bir ilkokul çocuğu bile böyle açıklıyor bu basit konuyu :)

Kulleteyn

Yeni Üye
26 Kas 2018
18
0
0
Ya insan bir düşünür, cep telefonları, GPS cihazları, hatta bir kısım internet verisi nasıl dünyaya sağlanıyor. Yukarı fırtlatılan uydular gidipte kubbe gibi bir yere mi çarpıyor ? Hayır.

Enteresan insanlar ne diyelim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular