Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Sadece Bira İçmek İstemişti Şimdi Zengin Olacak

Mara

Yeni Üye
18 Ocak 2016
219
2
18
Amerika’da büyük şirketlere her an hiç beklemedikleri bir alanda tüketici tarafından tazminat davası açılabilir… Amerikan filmlerinde ve edebiyatında satın aldığı ürünle ilgili sorun yaşayanların ilk düşündüğü şey şirketlere dava açmaktır. Bunun son örneği de New York’ta yaşandı. Lachtman Ramnanan isimli 57 yaşındaki bir işçi satın aldığı biranın patlaması sonrasında bu yola başvurma kararı aldı.

rammaman_16_9_1532927337.jpg

New York’un Queens semtinde yaşayan Ramnanan, “Satın aldığım ılık birayı buzdolabına koymak için elime aldım fakat bir anda patladı ve cam parçaları sol gözüme girdi. İki ameliyat oldum ama sol gözüm iyileşmedi. Şu an sadece %20 görüyorum” açıklamasını yaptı. Türkiye’de de satılan markaya dava açacağını açıklayan Ramnanan, “İki ameliyat oldum ve çok acı çekiyorum” dedi.

Ramnanan, avukatlarla görüştüğünü dile getirirken, açılacak tazminat davasının en az 1 milyon dolarlık olacağı tahmin ediliyor.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Biranın saklama koşulları ile de patlama riski var, bu durumda kullanıcı hatası diyebilirler fakat yaralanma olduğu için belki bir miktar öderler.
Üretime bağlı hatalar da olabilir.

Şişe patlamasının nedeni şişe içinde oluşan basınç. Basıncın kaynağı mayanın ürettiği karbondioksit. Karbondioksitin kaynağı koyduğunuz şişeleme şekeri. Yani:

Şeker → CO2 → Basınç → Patlama (aşırı basınç durumunda)

-Alıntı-

X

FAdmin
Onursal Üye
25 Kas 2013
693
2
18
[MENTION=4925]Alper[/MENTION] gor bunlari, adam hem iciyor hem para kazaniyor. Isin asli 1 gozunu 1 milyon dolara degisirmisin?

T

Togepi

Ziyaretçi
Ayy aman aman. Ya gözü çıksaydı? Hoş , 1 milyon dolara 4 tane göz daha taktırırdı en temizinden,altın kaplama.
[MENTION=4933]esekherif[/MENTION] bey ; 1 milyon dolar çok para değil mi?

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18
Ayy aman aman. Ya gözü çıksaydı? Hoş , 1 milyon dolara 4 tane göz daha taktırırdı en temizinden,altın kaplama.
[MENTION=4933]esekherif[/MENTION] bey ; 1 milyon dolar çok para değil mi?

Düşünsene 1 milyon dolara kaç defa saçlarını kazıtırdın. Dur dur sen düşünemezsin şimdi
1 milyon dolarını ben değerleniririm senin.

Alper

fadminfon
Onursal Üye
3 Kas 2014
204
1
16

Mara

Yeni Üye
18 Ocak 2016
219
2
18
Haberi açarken Alper aklıma gelmişti ama ses etmedim, zira artık içmiyorum diye yemliyor beni bozmuyorum :))

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular