Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne isterseniz siz bilirsiniz
-ben bilgi olarak paylaştım-ironi
bazıları balinalar için yardım isterken bazıları basın özgürlüğü-çokseslilik için dileklerde bulunmuş-putin okluyor bunu
-doğum gününü kutlayabilirsiz-geçmiş doğum günü; geçmiş günler kutlanır bizde -hala
geçmiş doğum günün kutlu olsun Putin! - iyi ki doğdun Putin gibi-iyi ki varsın mesela -bunun gibi şeyler
Putin e mektup mu?Hani şu aklına yatan konularda dünyaya kafa tutan adama mı?Suriye iç barışına ,avrasya ekonomisine,ortadoğu başmimarına,sıcak deniz aşığına,defalarca seçilen KGB ajanına mı? ) Okuyor mu?Bizim alışık olduğumuz lisan BİMER lerle Beyaz masalarla biter.Ha birde hiçbir yolsuzluğu için vatandaş olarak kanıtlasan bile bir milletvekilini şikayet edemezmişsin.Onuda iki yıl önce öğrendim.
Acaba diyorum Putin Bey bu açmazlarımıza bir açıklık bilir mi?Yazıp soralım.
“Obama’nın Türkiye’de yaptırdığı darbeyi Putin nasıl Şah-Mat etti”. ABD ve Nato Erdoğan’ın uçağını neden düşüremediler…Darbe nasıl engellendi?
Türk F-16’larının peşinde 7 Rus uçağı ve iki S400 füze sistemi de üzerlerine kilitlenmişti. F-16 pilotlarına ihtar edildi: "Erdoğan'ın uçağına en ufak bir atış yaptığınız takdirde yok edileceksiniz." Bu sebeple, Türk jetleri Erdoğan'ın uçağına ateş edemedi.
15 Temmuz Darbesi’nin Amerikan Ordusu ve NATO tarafından organize edildiğini, planlayıcılarının da CIA, MI6 ve Mossad olduğu ...
Kremlin, Türkiye’nin NATO ve AB ile arasının bozulduğunu biliyordu. Başarısız bir darbenin Türkiye’yi Rusya’ya yakınlaştıracağını hesaplayıp, darbe süresince Türkiye Hükümetine yardım etti.
Rusya, Suriye, İran ve Batı ülkeleri darbe yapılacağını biliyorlardı. Darbe günü Batı dünyası İstanbul ve Ankara’ya canlı yayınla bağlanmış, CNN’in ünlü sunucusu Christiane Amanpour ise darbeden 2 gün evvel tüm kamera ve yayın ekibi ile Türkiye’ye gelmişti, darbe günü canlı yayın yapabilmek için. Putin, danışmanı Alexander Dugin’i, Türkleri darbe konusunda uyarması için, Ankara’ya çok gizli bir şekilde gönderdi.
KGB’nin çok iyi çalıştı ve 15 Temmuz Darbesi ile ilgili bilgileri Rus Başkan Vladimir Putin’e çok önceden iletti. Rusya, Türkiye Hükümetini haberdar etmek için detaylı bilgi topladı ve darbecilerin kullanacakları silahlara karşı bir koruma sistemi oluşturdu.
İncirlik ABD Üssünden 42 helikopterin yok olması ilk anlarda izah edilemedi. Sonradan öğrenildi ki, bu helikopterler Türkiye’yi işgal edecek güçlere katılmışlardı. Bu nedenle Türk hükümeti İncirlik üssünü 2500 polisle kuşatmış, elektriğini kesmiş ve Amerika’ya “Ne yaptığınızı biliyoruz, Askerlerinizi bu yüzden güvenceye aldık.” Mesajını iletti. Bunun üzerine, Obama işgal güçleri armadasını (bir çok ulustan oluşan ordu) durdurdu…