Birşeyi delice sevmek bir görüşü yada bir akımı onu heryönüyle savunmak ne kadar doğrudur ?
Birşeyi delice sevmek bir görüşü yada bir akımı onu heryönüyle savunmak ne kadar doğrudur ?
Bu bir zorunluluktur!! Bir seye tutku duymak zorundasınız yalnız bu değişmeye ve gelişmeye açık olmamayı gerektirmez!!! Cogu insan vazgecemeyeceklerini iddia ettikleri cogu şeyi bir başka şeyle değiştirir!? Bazan farkında olunur bazan olunmaz ama mutlaka değişir insan. Kimilerinin tutkusu da yalnızca degisimin kendisidir ! Ben bunları pek uygun görmüyorum çünkü insan tutkuyla , baglilikla , inançla güç kazaniyor
Ne kadar saçma ! Gereksiz oldu. Sen birşeyin peşine düşersen etrafında ki leri nasıl farkedersin. Herzaman tek cepheli olmak avantaj sağlamaz ki
Her yönüyle diyorsan (demişsin zaten) tamamen katılıyorum, doğrudur.
doğru olduğuna inandığın müddetçe her yönüyle savunabilirsin..Birşeyi delice sevmek bir görüşü yada bir akımı onu heryönüyle savunmak ne kadar doğrudur ?
tamam sorum şu bir şey siz ne derseniz deyiniz ...ister para ister fikir ister ideoloji veya din ... her yönünü bilmeniz mümkün mü ki siz " her yönüyle savunmak ne kadar doğrudur " diyorsunuz....at gözlüğü takmak farklı bir şeye tutkulu olmak farklı..at gözlüğü değişime , değişmeye kapalı olmaktır ...bir şeye delice bağlı değilsen insan olmak nedir o halde???
tamam sorum şu bir şey siz ne derseniz deyiniz ...ister para ister fikir ister ideoloji veya din ... her yönünü bilmeniz mümkün mü ki siz " her yönüyle savunmak ne kadar doğrudur " diyorsunuz....at gözlüğü takmak farklı bir şeye tutkulu olmak farklı..at gözlüğü değişime , değişmeye kapalı olmaktır ...bir şeye delice bağlı değilsen insan olmak nedir o halde...Herşey senin düşündüğün şey etrafında değil. Ya da şöyle doğruluğunu nerden biliyosun emin olabiliyosun ?