Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Mars gezgeninde yapay zeka askeri görüntülendi!

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
evet arkadaşlar :) masta daha önce okyanus ve su bulunmuştu, şimdide yapay zeka
askerleri bulundu, şimdi asıl sorıya geçelimmi?
1: marstaki yapay zeka askerini? kim? tasarladı.
2: marsta yapay askerler varsa gerçek askerlerde olabilirmi?
benim araştırmama göre marsın yerkabugunda gerçek marslı ırklar olabilir. ve yerkabuğunun altında piramitler insan etmiş olabilirler .
koloniler halinde marsta yaşıyan canlılar olduğunu düşünüyorum.
bu güçlü teoriye göre marsta milyonlarca yıl önce çok büyük bir bomba atılmış ve bu bomba atmosferi kızıla renge döndürerek oksijenın uzaya dagılarak parcalanmasına
neden? olmuştur. büyük olasılıkla marsta kalan son bireyler yer altında yaşıyor olabilir.
bu resim mars b-1 uydundan alınan gerçek görüntüdür.

Ekli dosyalar

• alien_soldier_spotted_stalking_curiosity_rover_on_mars__231587-2.jpg
    alien_soldier_spotted_stalking_curiosity_rover_on_mars__231587-2.jpg
    32.1 KB ·
    Görüntüleme: 11
Son düzenleme:

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Görüntüler yeni değil 2017 yılına ait ve askeri üs görüntüleri de çıkmıştı ama doğruluğu hakkında bir açıklama yapılmadı.

Ay'da üs kuranlar kimse, Mars'ta kuranlar da onlardır bana göre.

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18
Ne Ay'a ne Mars'a hiç bir yere gidemediler. Gidemeyecekler.

"Biz göğe DOKUNDUK ve onu güçlü bekçilerle ve ateş toplarıyla korunmuş bulduk" Cin: 8

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
Görüntüler yeni değil 2017 yılına ait ve askeri üs görüntüleri de çıkmıştı ama doğruluğu hakkında bir açıklama yapılmadı.

Ay'da üs kuranlar kimse, Mars'ta kuranlar da onlardır bana göre.

güzel bir noktaya değindiniz, ayın karanlık yüzündeki kısmında marslılar üs kurmuşlar şu anda bile orda kolonileri sürekli genişletiyorlar. bu sayede dünyadaki insanlarıda gözlemliyorlar, hatta dünyamıza dronlara benzer uydular ile resimler çekiyorlar,
dikkat ederseniz bazı insanlar gece ufoya benzeyen görüntüler oldugunu iddia etmektedirler . o gördükleri ufo değil prototıip üretim marslı dronlardır.

2017 yılı oldukça yeni bir keşiftir aslında, bu tarz keşifler oldukça zahmetli ve oldukça masraflıdır, nasanın bir gezgeni keşfettiğinde onu gözlemlemek adına gönderdiği uydularda
yeni bir ülke kurulur.

Son düzenleme:
T

Togepi

Ziyaretçi
Ben de bulutları hep değişik nesnelere,canlılara vs. benzetirim. Mesela ; eşek.

Son düzenleme:

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Marsta üs kuranlar Cübbeli Ahmet ve ekibidir. ondan başkaları gitsin istemiyor. (kesin bilgi yayalım)

Son düzenleme:

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
Ben de bulutları hep değişik nesnelere,canlılara vs. benzetirim. Mesela ; eşek.

:D

---------- Mesajlar Birleştirildi at 13:12 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 13:09 ----------

Marsta üs kuranlar Cübbeli Ahmet ve ekibidir. ondan başkaları gitsin istemiyor. (kesin bilgi yayalım)

hahahahahaha :D haklısın aydada ezan sesi duymuşlar :D marstada ilk cami görüntülenmiş. :D

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
güzel bir noktaya değindiniz, ayın karanlık yüzündeki kısmında marslılar üs kurmuşlar şu anda bile orda kolonileri sürekli genişletiyorlar. bu sayede dünyadaki insanlarıda gözlemliyorlar, hatta dünyamıza dronlara benzer uydular ile resimler çekiyorlar, dikkat ederseniz bazı insanlar gece ufoya benzeyen görüntüler oldugunu iddia etmektedirler . o gördükleri ufo değil prototıip üretim marslı dronlardır.

2017 yılı oldukça yeni bir keşiftir aslında, bu tarz keşifler oldukça zahmetli ve oldukça masraflıdır, nasanın bir gezgeni keşfettiğinde onu gözlemlemek adına gönderdiği uydularda yeni bir ülke kurulur.

Nasa ve Mars hakkında o kadar çok iddia var ki, hangisine inanacağımızı bilmiyoruz fakat genelde basında çıkan haberleri yalanlıyor oysaki bu askeri üs konusunda bir açıklama yapmadı. Bekleyip, göreceğiz artık.

Nasa'nın Mars'taki Kanıtları Yok Ettiği İddiaları Yalanladı

Kısa bir süre önce birçok kaynaktan yapılan haberlere göre Nasa'nın, Mars'ta yaşam olduğuna dair kanıtları yok ettiği ifade edilmişti. Nasa hakkında bir süredir yapılan haberlerin asılsız olduğu ve olayın çok eski bir araştırmayla ilgilendirildiği anlaşıldı. Tarihler 1976 yılını gösterdiğinde NASA'nın Viking modülleri, Mars'a inerek bir miktar toprak üzerinde incelemelerde bulunmuştu. İncelenen toprak üzerinde Gaz Kromatograf Kütle Spektrometresi (GCMS) yardımıyla organik moleküller aranmıştır.

İncelemenin ardından sonuçlarda herhangi bir organik bulguya rastlanmamıştı ancak yıllar sonrasında Nasa'nın kaşif robotu Curiosity farklı sonuçlar elde etti. 26 Kasım 2011 tarihinde fırlatılan robot Curiosity, geçtiğimiz günlerde organik moleküllere ait kanıtların hem toprakta, hem de atmosferde dolaştığına dair bulgulara rastladı. Bu bilgiler sonrası bilim adamları, Viking modüllerinin getirdiği toprağı incelemek istediler ve bazı sonuçlar yayınladılar.

Nasa'nın Uzay Aracı Juno, Jüpiter'in Uydularının Birinde Yanardağ Olduğunu Tespit Etti

Tekrar yapılan incelemede, toprağın ısıtılması sırasında organik moleküllerin yakılması nedeniyle Gaz Kromatograf Kütle Spektrometresi ölçümlerinde, yanlış sonuçlar elde edildiği anlaşıldı. Bu bilgileri halk ile paylaşan bilim adamlarının açıklamaları sonrası bazı kişiler, olayı yanlış anlayıp Nasa'nın organik molekülleri imha ettiğini iddia etti.

Aslında durum iddia ettikleri şekilde yaşanmış olsaydı dahi Nasa, yaşam kanıtlarını yok etmiş sayılmayacaktı. Çünkü organik moleküller, tam olarak bir yaşam kanıtı değillerdir ve hatta kuyruklu yıldızlarda bile rastlamak mümkündür. Yani organik molekül bulunan her ortamda yaşam olduğu tezi, başlı başına yanlış bir düşünce ve bu yönde birçok yanlış haber yapıldığına şahit olduk.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Nasa'nın insanlığa doğruları anlattığına nasıl emin olabiliriz ki? Mars'taki askeri üs ve diğer fotoğraflar ile ilgili bir video ekliyorum, dediğim gibi Nasa askeri üs konusunda yalanlamada bulunmadı fakat onaylamadı da...

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular