Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Konuşma Kutusu - Chatbox

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
İnsanların günlük yaşamda bir sürü derdi var, ülkenin hali ortada bir de forum üyelerinden bazılarının çocukça kaprisleri ile uğraşmak zorunda mıyız, diye düşünüyorum...

odinhan

Felsefe.net
Uzaklaştırılmış
8 Nis 2015
41
0
0
İnsanların günlük yaşamda bir sürü derdi var, ülkenin hali ortada bir de forum üyelerinden bazılarının çocukça kaprisleri ile uğraşmak zorunda mıyız, diye
düşünüyorum...

burada günlük dertlerini veya ülkenin sorunlarını çözebileceğini umuyordun yani :) vu vuuu

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
burada günlük dertlerini veya ülkenin sorunlarını çözebileceğini umuyordun yani :) vu vuuu

Ekstra soruna gerek yok yeterince sorun var anlamındaydı fakat algılayamadın galiba:)

Dedikodu insanların arkasından gizlice yapılır, niklerinizi yazıp etiketlediğime göre dedikodu değil direkt yüzünüze söylenmiştir.:smile:

Neyse dediğim gibi çocukça kaprislerle uğraşacak zamanım yok kendiniz çalın kendiniz oynayın, iyi eğlenceler...

X

FAdmin
Onursal Üye
25 Kas 2013
693
2
18
Benim anlamadigim haber basliklarini begenmeyenler neden gelip paylasim yapmazlar, seni tutanmi var arkadasim varda ilgini ceken baslik acarsin..

Ulke olmus yangin yeri, neyi konusacagiz.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Dusunce ve bilgui karsitlari bunu iki turlu yaparlar.

Ya olan basliklari sabote ederek, ya da ekrana oynayipsikayet ederek.

Sonucta olmayan dusunce ve bilgi paylasilamaz ki, sadece paylasani ve paylasilani oyler ya da boyle baltalamak ister.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
içersi nasılsa dışarsı da aynıdır ya da yakın yani yukarda ne varsa aşağı o damlar gibi

ülkeni yangın yeri olması?
a- birilerinin üzüldüğü ve endişe ettiği bir ülkesi ve toprakları olduğu ve onun selameti olduğunu -selametini önemsediğini gösterir
neden?
ya da b- durumunun elden gittiğine ve karışıklık ve kaos-cerayan istemediğine delalettir
ay da b- ya da x-yaşam için üzülmektir-endişe etmektir
c-savaşı kimse sevmez
e-savaş orada durmaktadırdaydı
-yaşam çzöümsüzlüğüyle başetmek fikirleri ve kaos cerayanla başetmek fikirleri ve durum stabilietesinin ve hayat akışının bozunumları ve belirsizlikleri ceryanları ile başetme fikirleri-ölüm fikirleri,

-yaşamkonforstabilitesi

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83

Sonucta olmayan dusunce ve bilgi paylasilamaz ki, sadece paylasani ve paylasilani oyler ya da boyle baltalamak ister.

Benim anlamadigim haber basliklarini begenmeyenler neden gelip paylasim yapmazlar, seni tutanmi var arkadasim varda ilgini ceken baslik acarsin..

Ulke olmus yangin yeri, neyi konusacagiz.

Bu sitenin eski üyelerinden bazılarının şikayetleri hiç bitmez @X zamanla alışırsınız:) Mavimor siteyi devrederken bu küçük detayı atlamış sanırım:)

Sitenin aktif üye sayısı çok uzun zamandır çok düşük seviyelerdeydi. Haber başlıkları için alpine'nin de önerdiği gibi bir çözüm bulunabilir belki;

Güncel Haberler / Güncel Konular diye 2 ayrı konu listesi olursa bu sorun çözülecektir tabii teknik olarak mümkün mü bilemiyorum.

asil

Yeni Üye
9 Nis 2015
522
0
0
İnsanların günlük yaşamda bir sürü derdi var, ülkenin hali ortada bir de forum üyelerinden bazılarının çocukça kaprisleri ile uğraşmak zorunda mıyız, diye düşünüyorum...

Evet,buna ben de katılıyorum,ama dönüp kendime parmağımı sallayıp, diyorum ki;

Bre gafil,sana buradaki kah çocuk zihniyetlilerin kaprisleriyle,kah boş kafaların zart isabet,zort ıskalamalarıyla zaman öldürenler"le uğraşma zorunluluğunu sana kim dayatıyor.

Git kardeşim ciddi memleket işleriyle ilgilen ve dünyayı düzelt komutumla kendimi kendime getirdim.Şükürler olsun :) derken baktım ki,ortalığı karıştırıvermişim.

Ee,gel de deme şimdi,Türk'ün aklı ya kaçarken,ya ..... çalışırmış.

Dört duvar arasına sıkışmış kaçma imkanı olmayan ve de Kabızlık illetine tutulanların günahı ne?

ONLAR MASUMLAR DOSTUM MASUMLAR ONLAR...

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Evet,buna ben de katılıyorum,ama dönüp kendime parmağımı sallayıp, diyorum ki;

Bre gafil,sana buradaki kah çocuk zihniyetlilerin kaprisleriyle,kah boş kafaların zart isabet,zort ıskalamalarıyla zaman öldürenler"le uğraşma zorunluluğunu sana kim dayatıyor.

Git kardeşim ciddi memleket işleriyle ilgilen ve dünyayı düzelt komutumla kendimi kendime getirdim.Şükürler olsun :) derken baktım ki,ortalığı karıştırıvermişim.

Ee,gel de deme şimdi,Türk'ün aklı ya kaçarken,ya ..... çalışırmış.

Dört duvar arasına sıkışmış kaçma imkanı olmayan ve de Kabızlık illetine tutulanların günahı ne

ONLAR MASUMLAR DOSTUM MASUMLAR ONLAR...

Ortadaki fark şudur; sen kendi görüşüne göre insanları yargılıyorsun ve beğenmediğin için de varlığından rahatsız oluyorsun ancak benim itirazım ortada problem edilecek bir konu yokken sırf evrensel'i hedef almak için sorun çıkartmaya çalışanlardır...

Mehmet isimli üyeyi kaçırdı işte alpi'nin ne geçti eline?

Haber başlıkları çok diye site formatından çıkmış da, yok cahilmiş de öğrenmeye gelmiş de tüm bunlar komik söylemler. Cahil insan kitap okur, forumda cehalet giderilmez. Burası tartışma platformudur, karşılıklı bilgi alış-verişi yapılabilir ancak kişisel yorumların doğruluğunun teyidini kişinin kendisinin yapması gerekir.

Forumda arama butonu var, konu aranabilir ve kişi hangi konuda görüş belirtmek istiyorsa o başlıktan görüş yazabilir.

Evrensel bu sitede yokken sanki site dolup taşıyordu da o geldi üyeler gitti gibi bir hava verilmiye çalışılıyor ancak bu adaletsiz bir yaklaşımdır çünkü gidenler çok uzun zaman önce gitmişti ve sebebin evrensel olduğunu hiç zannetmiyorum, sebepler başkaydı.

Görüşleri bize uymayan her üye siteden atılsın diye tavır almak, tek kelime ile kapris yapmaktır.

Sonuçta katılım yapmak isteyene engel yok, konu açmayın diyen mi var? Üyelere şu konuda başlık aç yoksa açamazsın denir mi? Mehmet gitti işte, alpi kaçırdığı bu yeni üye ile gurur duysun. Donkişot'un ne yapmaya çalıştığını ise hiç anlamadım yorum yapamıyorum artık...

Son düzenleme:

asil

Yeni Üye
9 Nis 2015
522
0
0
Ortadaki fark şudur; sen kendi görüşüne göre insanları yargılıyorsun ve beğenmediğin için de varlığından rahatsız oluyorsun ancak benim itirazım ortada problem edilecek bir konu yokken sırf evrensel'i hedef almak için sorun çıkartmaya çalışanlardır...

Mehmet isimli üyeyi kaçırdı işte alpi'nin ne geçti eline?

Haber başlıkları çok diye site formatından çıkmış da, yok cahilmiş de öğrenmeye gelmiş de tüm bunlar komik söylemler. Cahil insan kitap okur, forumda cehalet giderilmez. Burası tartışma platformudur, karşılıklı bilgi alış-verişi yapılabilir ancak kişisel yorumların doğruluğunun teyidini kişinin kendisinin yapması gerekir.

Forumda arama butonu var, konu aranabilir ve kişi hangi konuda görüş belirtmek istiyorsa o başlıktan görüş yazabilir.

Evrensel bu sitede yokken sanki site dolup taşıyordu da o geldi üyeler gitti gibi bir hava verilmiye çalışılıyor ancak bu adaletsiz bir yaklaşımdır çünkü gidenler çok uzun zaman önce gitmişti ve sebebin evrensel olduğunu hiç hatırlamıyorum, sebepler başkaydı.

Görüşleri bize uymayan her üye siteden atılsın diye tavır almak, tek kelime ile kapris yapmaktır.

Sonuçta katılım yapmak isteyene engel yok, konu açmayın diyen mi var? Üyelere şu konuda başlık aç yoksa açamazsın denir mi? Mehmet gitti işte, alpi kaçırdığı bu yeni üye ile gurur duysun. Donkişot'un ne yapmaya çalıştığını ise hiç anlamadım yorum yapamıyorum artık...

Ben kimsenin forumdan atılmasına,banlanmasına falan tarafrat değilim,karşı da olamam,neticede bu sitenin sahipleri var o yetki onlara ait,istedikleriniyaparlar.

Cehaletini kitap okuyarak giderme konusuna gelince katılıyorum,doğrudur,ama bu noktadan bakarsak, haberleri de gazetelerden okuyoruz,diyebilir miyim?

Dijital arkadaşım biraz önyargılı,peşin hükümlü bir yapı görüyorum sanki :) birisine taktın mı takıyorsun misali. Donkişot'a ve alpi'ye takıldın kaldın. Oysa ne alpi'nin ne donkişot'un(şimdiki nickiyle de) kendi fikirlerini dayatıcı bir tarzı olduğuna tanık olmadım.

alpi Mehmet'i kaçırdı demişsin; ben öyle düşünmüyorum. evrensel'le o kadar didiştik kaçtı mı?Benimle didişildi kaçtım mı? vs.

Örneğin Mehmet adlı üye açıkçası ilgimi çekti,paylaşımı yokken ülkenin tam en yoğun kaos döneminde geldi ve üstüste haberler paylaşmaya başladı,olabilir,ben tek kelime etmedim (hakkım da yok,ama dikkatimide çekti) ve hatta burada tanınan bir üye olduğunu da düşündüm. O da beni ilgilendirmez dedim.

Mehmet'in gideceği olmasaydı gitmezdi,alpi'nin sözüyle gittiğine ben inanmıyorum,gideceği vardı gitti diyorum.

HANİ,BİRAZ OBJEKTİF VE ADİL BAKALIM DİYORUM YA o yüzden yazdım bunları.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Ben kimsenin forumdan atılmasına,banlanmasına falan tarafrat değilim,karşı da olamam,neticede bu sitenin sahipleri var o yetki onlara ait,istedikleriniyaparlar.

Cehaletini kitap okuyarak giderme konusuna gelince katılıyorum,doğrudur,ama bu noktadan bakarsak, haberleri de gazetelerden okuyoruz,diyebilir miyim?

Dijital arkadaşım biraz önyargılı,peşin hükümlü bir yapı görüyorum sanki :) birisine taktın mı takıyorsun misali. Donkişot'a ve alpi'ye takıldın kaldın. Oysa ne alpi'nin ne donkişot'un(şimdiki nickiyle de) kendi fikirlerini dayatıcı bir tarzı olduğuna tanık olmadım.

alpi Mehmet'i kaçırdı demişsin; ben öyle düşünmüyorum. evrensel'le o kadar didiştik kaçtı mı?Benimle didişildi kaçtım mı? vs.

Örneğin Mehmet adlı üye açıkçası ilgimi çekti,paylaşımı yokken ülkenin tam en yoğun kaos döneminde geldi ve üstüste haberler paylaşmaya başladı,olabilir,ben tek kelime etmedim (hakkım da yok,ama dikkatimide çekti) ve hatta burada tanınan bir üye olduğunu da düşündüm. O da beni ilgilendirmez dedim.

Mehmet'in gideceği olmasaydı gitmezdi,alpi'nin sözüyle gittiğine ben inanmıyorum,gideceği vardı gitti diyorum.

HANİ,BİRAZ OBJEKTİF VE ADİL BAKALIM DİYORUM YA o yüzden yazdım bunları.

Gideceği yoktu vakit bulmuş, foruma katılım sağlamaya çalışmıştı bence fakat fırsat vermedi birisi ki verse şaşardım.

Bazı insanlarla frekans uymuyor maalesef donkişot ile bir derdim yok ama alpi ile asla frekansım tutmaz.

Alpi'ye durduk yere birşeyler yazıp, başlıklarını ya da yorumlarını sabote ettiğimi gördün mü hiç? Sen ise evrensel'e sürekli saldırıyorsun ve hakaret ediyorsun. Ben ise Alpi'nin son açtığı öneri hakkında yorum yaptım sadece ve bu öneriyi anlamsız bulduğumu söyledim. Bu öneriyi kim yapsa anlamsız bulurdum alpi'ye özel değil yani ama kendisinden hazzetmiyorum yalan söyleyecek de değilim.

Son düzenleme:

asil

Yeni Üye
9 Nis 2015
522
0
0
Gideceği yoktu vakit bulmuş, foruma katılım sağlamaya çalışmıştı bence fakat fırsat vermedi birisi ki verse şaşardım.

Bazı insanlarla frekans uymuyor maalesef donkişot ile bir derdim yok ama alpi ile asla frekansım tutmaz.

Alpi'ye durduk yere birşeyler yazıp, başlıklarını ya da yorumlarını sabote ettiğimi gördün mü hiç? Sen ise evrensel'e sürekli saldırıyorsun ve hakaret ediyorsun. Ben ise Alpi'nin son açtığı öneri hakkında yorum yaptım sadece ve bu öneriyi anlamsız bulduğumu söyledim. Bu öneriyi kim yapsa anlamsız bulurdum alpi'ye özel değil yani ama kendisinden haz etmiyorum yalan söyleyecek de değilim.

Teşekkür ederim dijital,teşekkür ederim.

Teşekkür ederim,çok iyisin

Teşekkür ederim süpersin

Teşekkür ederim harikasın

KUTLARIM ÇOK DÜRÜSTSÜN :)))

asil

Yeni Üye
9 Nis 2015
522
0
0
Asil sen kaç yaşındasın 16-17-18-19?

Bilemedin gümgümgüm :))) l5 ONBEŞ

NE O,seni l6 (onaltı)yaşından küçükler, 19 (ondokuz) yaşından büyükler taktir etmez mi, edemez mi?

Bunu mu demek istedin?

Yani ancak ergin ergenler (çocuk yada olgun olmayanlar) mi taktir ve teşekkür eder?

Taktir ve teşekkür bir arada her kula nasip olmas,kıymetini bil dostum :)

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Bilemedin gümgümgüm :))) l5 ONBEŞ

NE O,seni l6 (onaltı)yaşından küçükler, 19 (ondokuz) yaşından büyükler taktir etmez mi, edemez mi?

Bunu mu demek istedin?

Yani ancak ergin ergenler (çocuk yada olgun olmayanlar) mi taktir ve teşekkür eder?

Taktir ve teşekkür bir arada her kula nasip olmas,kıymetini bil dostum :)

:smile:Bu muhteşem bakış açın için ben de seni takdir ediyorum böylece karşılıklı takdirleşmiş olduk. Gülecek halim de yoktu ama güldürdün beni Allah da seni güldürsün.:smile:

odinhan

Felsefe.net
Uzaklaştırılmış
8 Nis 2015
41
0
0

sokrates ki felsefenin babasıdır desek yeridir. bildiğim birşey varsa o da hiçbirşey bilmediğimdir. demiştir. sokrates ironininde babasıdır. bu sözü ile aslında hiçbirşey bilmediğini söylemek istemiyor. ÖĞRENMEYE VE BİLGİYE susamışlığını,tutkusunu ifade ediyor.

ve sen; sanalda gezmekten başka bir işi olmayan a sosyal tip. sanalda yaşamaktan beyin devrelerin yanmış. kimseden zerre birşey öğrendiğin yok. kimsenin fikrine zerre değer verdiğin yok. sonrada utanmadan düşünce ve bilgi karşıtı diyorsun he insanlara. düşünce ve bilgi karşıtı bizzat sensin sefil herif. insanlığa bir iyilik yapmak istiyorsan sus !

X; benim bu siteye küfürden başka katkılarımda var :) başlık açmak çok tercih ettiğim birşey değil ama çoğu başlığa katkım olmuştur.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
sokrates ki felsefenin babasıdır desek yeridir. bildiğim birşey varsa o da hiçbirşey bilmediğimdir. demiştir. sokrates ironininde babasıdır. bu sözü ile aslında hiçbirşey bilmediğini söylemek istemiyor. ÖĞRENMEYE VE BİLGİYE susamışlığını,tutkusunu ifade ediyor.

ve sen; sanalda gezmekten başka bir işi olmayan a sosyal tip. sanalda yaşamaktan beyin devrelerin yanmış. kimseden zerre birşey öğrendiğin yok. kimsenin fikrine zerre değer verdiğin yok. sonrada utanmadan düşünce ve bilgi karşıtı diyorsun he insanlara. insanlığa bir iyilik yapmak istiyorsan sus !

X; benim bu siteye küfürden başka katkılarımda var :) başlık açmak çok tercih ettiğim birşey değil ama çoğu başlığa katkım olmuştur.

Zaten sen Sokratesi algilayabilecek duzeyde bir beyne sahip olsaydin, dusunce ve bilgi paylasimi yapan bir beynin bilgiye her zaman ac oldugunu, bilginin daimi yenilewndigini degistigini cagdaslastigini, bilginin bilmek ile bitmeyecegini, cunku bilmenin sonuinun olmadigi "bildim" diyenin sadece sabit fikirli gerici yobaz ve hic bir seyi bilmeden bildigini zannerttigini, bilmek ile ogrenmek farkini, bilincli bilmenin bilissellik oldugunu, kisaca bilginin ne basinin ne de sonunun olmadigi v.s. algilardin, zaten.

O yuzden susmasi gereken senin gibi bilgisi olmayanlardir.

Sokrates senin gibi beyni durmuslar yuzunden asildi.

Ayricxa sokrates felsefenin ilkpeygamberidir.

Akli gozlemin onune koyan ve gercek denen aklin dogrulamasini gozlemin onune koyan ve insanoglunun karanliok caga gecmesinde de bas rolu oynayan bir sofudur.

odinhan

Felsefe.net
Uzaklaştırılmış
8 Nis 2015
41
0
0
Zaten sen Sokratesi algilayabilecek duzeyde bir beyne sahip olsaydin, dusunce ve bilgi paylasimi yapan bir beynin bilgiye her zaman ac oldugunu, bilginin daimi yenilewndigini degistigini cagdaslastigini, bilginin bilmek ile bitmeyecegini, cunku bilmenin sonuinun olmadigi "bildim" diyenin sadece sabit fikirli gerici yobaz ve hic bir seyi bilmeden bildigini zannerttigini, bilmek ile ogrenmek farkini, bilincli bilmenin bilissellik oldugunu, kisaca bilginin ne basinin ne de sonunun olmadigi v.s. algilardin, zaten.

O yuzden susmasi gereken senin gibi bilgisi olmayanlardir.

Sokrates senin gibi beyni durmuslar yuzunden asildi.

Ayricxa sokrates felsefenin ilkpeygamberidir.

Akli gozlemin onune koyan ve gercek denen aklin dogrulamasini gozlemin onune koyan ve insanoglunun karanliok caga gecmesinde de bas rolu oynayan bir sofudur.

Sokrates hakkında sağdan soldan ezberlediklerini say demedik sana. bak hemen birşeyler biliyorum havasına girdin. nasıl bir hasta olduğunun farkında bile değilsin sanal bilgi ve düşünce düşmanı asalak!

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
boş düşünmelerin düşünmeleri de uçuşur;
düşün/menin-cenin çok uçuşması ya da uzağa uçması-uçuşması (kaplaması) diye bi şey var mı?
-kasvet kaplamışsa her yanı-yeri düşün sadece -sendiğini

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular