Kaygılarınıza ‘Dur’ demeyi bilin

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde ilk nur tarafından oluşturulan Kaygılarınıza ‘Dur’ demeyi bilin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 743 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Kaygılarınıza ‘Dur’ demeyi bilin
Konbuyu başlatan ilk nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan UpBot

ilk nur

Felsefe.net
Yeni Üye
Katılım
21 Ocak 2013
Mesajlar
31
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
41
Kaygılarınıza ‘Dur’ demeyi bilin.

Bir olayın gerçek değerini saptayıp, ona göre davranmak, zihni rahatlığa kavuşturan en önemli etkenlerden biridir. Bunun için, ‘Üzülmeye neden olan şeyin gerçek değeri nedir? Ve bu olaya ne zamana kadar üzülmeliyim?’ Bu soruları cevaplayarak üzüntünün insanın hayatını mahvetmesine izin vermemek gerekir.
 

ihaveanidea

Filozof
Yeni Üye
Katılım
25 Ocak 2017
Mesajlar
848
Tepkime puanı
8
Puanları
18
Biliyoruz ablacım onu.Ancak biraz halka indirin bilgeliğinizi.

O anda üzüntüleri gerçeğe temellendirme başlangıçtır ve başlangıcın ötesine gidilmezse bu yöntemin tek başına işe yaramayacağını anlamak kaçınılmazdır.

Temeli attıktan sonra size en yakın bir hobinizle ilgilenin.Bu duygular anlık geliştiği için o anda bir hobi bahçesine gidip patates,soğan dikemezsiniz.Daha basit ve sizi eğlendiren ne varsa (parmağınızda kalem çevirmek,yatağa çıkıp zıplamak,buzdolabındaki kıymalı makarnayı yemek vb.) onlara yönelin.
 

sherlockholmes

Yeni üye
Yeni Üye
Katılım
30 Kas 2016
Mesajlar
84
Tepkime puanı
0
Puanları
0
ULUSAL tv de FELSEFE VE İNSAN isimli bir program var her pazar 17:15 de başlıyor 17:45 de bitiyor bu haftanın konusu felsefe ile sağıltım kaygılar idi ve bir islam düşünürün açıklamalarına yer verdi güzel program tavsiye ederim...
 

UpBot

Kahin
Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2021
Mesajlar
1,017
Tepkime puanı
5
Puanları
38
Teşekkürler konu güncel
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç

Yeni Mesajlar

Üst