Karius artık dönmez

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Mehmet tarafından oluşturulan Karius artık dönmez başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 483 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Karius artık dönmez
Konbuyu başlatan Mehmet
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mehmet

Mehmet

Yeni üye
Yeni Üye
Katılım
4 Nis 2015
Mesajlar
88
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
Kocaeli
Özellikle Şampiyonlar Ligi’nin finalinde yediği hatalı golden sonra İngiltere’de çok eleştirilen Karius’un, İstanbul’da gördüğü ilgi ve sevgi İngiliz basınına konu oldu. Daily Mail, Alman file bekçisinin bu sevgi nedeniyle kendine geldiğini ve yeniden havasını bulup, öz güven kazandığını vurguladı. Yapılan haber analizde Alman fi le bekçisinin İstanbul’a kiralık gittiği ancak 2 yıllık dönemin ardından Beşiktaş’ın istemesi halinde bir daha Ada’ya dönmeyeceği öne sürüldü.

DOĞRU BİR TERCİH

Bursa karşısında ilk maçına çıkan Karius’un iyi bir performans gösterdiğini ancak yenilen golde hatalı olduğunu, buna rağmen Beşiktaş taraftarının Alman kaleciye hoşgörülü davrandığını belirten gazete, “İngiltere’de istikrarsız bir performansla devam etti. Alisson geldikten sonra da Liverpool’u terk etmek istemesi onun için doğru bir tercihti” yorumu yapıldı.

fanatik
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç

Yeni Mesajlar

Üst