Karayip Korsanları 6 Geliyor! (Johnny Depp Filmde Olacak mı?)

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema Kulübü kategorisinde Xinsert tarafından oluşturulan Karayip Korsanları 6 Geliyor! (Johnny Depp Filmde Olacak mı?) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 716 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema Kulübü
Konu Başlığı Karayip Korsanları 6 Geliyor! (Johnny Depp Filmde Olacak mı?)
Konbuyu başlatan Xinsert
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kLara

Xinsert

X
Yeni Üye
Katılım
30 Tem 2018
Mesajlar
26
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
***11088;
Hollywood'a yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Disney, Karayip Korsanları serisini altıncı filmle devam ettirmek istiyor. Ancak şirketin Johnny Depp'i filme dahil edecek mi henüz bir bilgi yok.

Disney’in sevilen serilerinden Karayip Korsanları, uzun bir aranın ardından geçtiğimiz yıl serinin beşinci filmi olan Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı ile beyaz perdeye dönüş yapmıştı. Film, kötü bir gişe hasılatı elde etmese de Karayip Korsanları serisinin hayranları tarafından pek çok eleştiri almıştı.

Ortaya çıkan bazı dedikodulara göre Disney, Karayip Korsanları serisini devam ettirmekte kararlı. Gelen bilgiler, Disney’in Karayip Korsanları 6 projesinin henüz ilk aşamasında olduğunu ve yeni filmin senaryosu için Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı’nın senaristleri Ted Elliott, Terry Rossio ve Jeff Nathanson ile görüştüğünü söylüyor.

aYgX9Q.jpg


Yeni söylentilere göre Karayip Korsanları 6’da yönetmen koltuğuna 5. filmin yönetmeni olan ve şu sıralar Maleficent 2’yi çeken Joachim Ronning oturacak. Fakat asıl soru; eski eşi Amber Heard’a şiddet uyguladığı gerekçesiyle çalkantılı bir dönem geçiren Johnny Depp’in Karayip Korsanları 6’da Jack Sparrow olarak karşımıza çıkıp çıkmayacağı.

Disney, Galaksinin Koruyucuları 1 ve 2 filmleri ile başarılı işlere imza atan James Gunn’ı, 2008-2011 yılları arasında attığı saldırgan tweetleri nedeni ile Galaksinin Koruyucuları 3’ten kovmuştu. Şirketin, eşine şiddet uygulayan Johnny Depp hakkında nasıl bir karar vereceği büyük bir merak konusu.
 

kLara

Yeni üye
Yeni Üye
Katılım
8 Ağu 2018
Mesajlar
63
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Adam depresyonda idi umarım dahil olur .
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç

Yeni Mesajlar

Üst