Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Herkes kendi taşına sahip çıksn lütfen, bana gelen taşlarla ben taş terapisine başladım.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
yok yok... kimseye taş filan yok da... işin aslı, 'ifade etme çabası' abartılırsa, çoğu şey gibi, tam tersine dönüyor galiba... ( sanki, bu taş da bana geldi, gibi... :) ... )

Derinmavi arada bir chat box'a gelip, bizleri kavramlar konusunda aydınlatsanız diyorum böylece konu dışına çıkmaz forumun bütünlüğünü de bozmayız. Taşlar da yerinde kalır ne dersiniz?:)

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Taşın ağırlığı değil değdiği yer önemlidir yüreğinizden uzak dursun o taşlar :)

istanbul

Yeni Üye
19 Ağu 2010
213
0
0
41
İnsan var herşeyi kişisel alır boğulur bir karış su da. İnsan var her yazdığını kendinden kendine yazar yüzer deryalarda.

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
artık üzülmüyordum dünyada dikili bir taşım yok diye,
ölünce nasıl olsa bir taş dikerler mezarımın üstüne.
lakin ölüm mekan mı sorar,ölüm garibe hediye..
boş bir mezar ve yazısız bir taş dikin;
gidip gelmeyen,aranıp bulunamayanların yerine..Osman'dan esintiler.......hangi Osman..Osman bir deli oğlan..:)

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Dünyayı şiddetle dolduran gücün yarısı,
Ordugahlara ve saraylara harcanan servetin yarısı,
İnsan aklını yanılgıdan kurtarmak için verilseydi,
Cephaneliklere ya da kalelere gerek kalmazdı.

Henry Wadsworth Longfellow

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
güneşe yağmur yağmış ıslanmış..bunu gören dünya kıskanmış..nereden estiyse,

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
"belki yeni bir insan tanımı yapmak gerekiyor : insan, tuhaflaşabilen hayvandır.../..." Birazdahaderinmavi

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
yok canım insan zaten hayvandı,onu tuhaf yapan kendi doğurduğunu altıncı kattan atmasıydı..güncel haberler

birazdahaderinmavi

Yeni Üye
29 Ara 2011
1,442
1
0
60
"belki yeni bir insan tanımı yapmak gerekiyor : insan, tuhaflaşabilen hayvandır.../..." Birazdahaderinmavi

bu tanım, 'şeytan' başlıklı forumun 30. mesajından, bağlamından koparılarak buraya taşınmış ; ama ne diyelim, sn. dijital'in canı sağ olsun... tanım, her türlü eleştiriye açıktır, arkasında duruyorum...

birazdahaderinmavi

Yeni Üye
29 Ara 2011
1,442
1
0
60
arkadaşlar, forumdaşlar ; yurdumuzun ve ulusumuzun adam gibi bir geleceği olup olmayacağı bağlamında, tarihsel bakımdan çok kritik günlerden geçtiğini düşündüğüm için; 8 nisanda silivri'de olmak istiyorum ; çünkü : yalnız çanakkale savaşlarında, on beş ya da kırk beş yaşında olduğuna, geride kendisini bekleyenler olduğuna bakmadan, bile bile kendisini feda ederek ölen, ya da dumlupınar'da, sakarya'da ölümüne dövüşen insanlarımıza değil ; aynı zamanda kişisel bir şey için değil de, ülkesi ve insanları için, ayaklarının altındaki tabureyi kendisi iten, deniz gezmiş'e de ''borçlu'' olduğumu düşünüyorum... o deniz gezmiş, en büyük öğretmenimdir... bir insan için bu dünyadaki en önemli şeyi, boyun eğmemeyi ondan öğrendim çünkü...

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
masum bir çevreci eylem olarak başlayan bu olayda kirlenen havayı değil gezi parkının ağaçları,belgrad ormanı bile temizleyemez...

tamam hükümeti sevmiyorsunuz anladık,en azından çevrenin,kurdun kuşun,güvercinlerin,serçelerin,çiçeklerin böceklerin hakkı için bu eyleme dur demeniz lazım..gidişat hiç iyi değil..hiç tedirgin olmuyor musunuz???küçücük bir kıvılcıma bakar,sonrasında yaşanacak olayların hesabını kimse veremez...

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular