Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

K.K.D - Sözler/Im

Coldman

C.technical analyst fancier
FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
22 Ocak 2015, 20:54 · //K.K.D/C
Akşamdan kalma, nefes gibiydi bazı soluklaşmalarım, nefesimi çekerken içime, içim cııız eder, ciğerlerim alevlenmiş gibi yanardı. Ciğerlerimin en güzel nefesiydi seninle birlikte aldığım nefeslerım, Ne yazık ki güzel olan her şey uzun sürmüyor, olsun yine de şükürler olsun. O'nun dışında aldığım bütün nefesler yaktı canımı. Yanan canımdı, cehenneme düşmeden. Cehenneme düşmüş olsaydım bu kadar yanar miydi canım, bu kadar fazla hissedebilir miydim. Emin değilim, muamma. Bilmiyorum, hiç kafamı da yormadım bunun üzerine. Kafamda daha derin düşüncelerden sıra gelmedi belki de. Kafamın içindeki düşüncelerim, başı da sonunda hepsi seninle haşır neşirdi, çok meşguldu. İyi niyetlerimi şimdi, meşgule aldım. İyiliğini istediğin, sürece hep kötü olarak görünürsün, kötülüklerini istemeyecek kadar da iyi olan bir ben. Değer kelimesinin kelime anlamından çok değer verirsen, bil ki ilk başta senin değerin düşer, altınsa gümüş, gümüşse teneke parçasi olursun. İşte bu yüzden, değer vercek olursam da kötü olacağim iyi görünmek için.
K.K.D 26-05-2024

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
24 Ocak 2016, 20:37 · Ankara ·
Zahide gibisi olsun da uğruna ölüm olsun sonunda...

24 Ocak 2014, 15:17 · Ankara/Cehennemindibi·
Kahverengi gözlerime dal !?! Kahve niyetine kırk (40) yıl hatrina doyasiya bakayım sana...

K.K.D/C

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
ben, mum ve kibrittim.
sen ateş,
ben yanacak kadar cesarete sahibtim.
sen yakamayacak kadar ürkek.
bir yanım, mum
bir yanım, kibrit
bir sen yoktun.

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
Aşk, hep masumdu.
İnsanlar nankör.
Kör.
Aşk, hep saftı.
Saftı.
İnsanlar, ahmak./(aptal)
sevmeyi bilmedikleri gibi, sahip çıkmayı da bilmiyordu.
Aşk, paktı.
pak.
İnsanlar kirli.
Beyaz siyahsız gri olamıyorsa, çamuru atmadan da iz birakmaktı aşk..

25.01.2017 - 22.53

K.K.D/C

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
27 Ocak 2016, 21:49 ·
Bir gülüşü vardı,
Çokta güzeldi,
Kelebek gördü,
Tersten uçarak,
Kanatlarını kopardı...
Sanki Erol Taş!..
Kahkaha attı.
Öyle yani...

K.K.D

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
28 Ocak 2014 · Cehennemindibi·
Kelebeğin ömrü birgün diyorlar; birgüne bir ömür sığdırdıyorlar. Ne kalıyorum diyor, nede yaşıyorum .. her saniyesini her kanat ¢irpisini öyle zevkle çarpıyorlar ömür bitiyor kime ne dercesine ...
Hayat sen neyin derdindesin umursanmadığını bilmiyor musun ¿ ..

K.K.D

28 Ocak 2016, 23:39 · Ankara ·
kafam o kadar deli ki;
sert bir kahve bile
ayıktırmaz, bilirim
acılar dizildi mi?
hiç durmadan gelirler,
bu sadece ölüm müdür?
değildir, bu herşeydir.
sert bir kahve ile ayık
sert kahve bile ayıktırmaz bazen..

K.K.D

Yanlızliğa terk edilmiş bir gemi gibiyim liman var, kaptan var!
Murettebat yok.
Bu gemi de demir attı sanki yanlızliğa..

K.K.D

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
30 Ocak 2014, 11:31 ·
Ben sana hakkımı helal ettim. Sırf bir kez daha karsima çıkıp midemi bulandirma diye yüzünü seytan gorsun ...

30 Ocak 2014, 22:21 ·
Hayatta hiç birseyim az olmadi, yüzümdeki gülücüğüm kadar ...

İki güzel yerim var, hangisinde olmak istersen gece uyumadan önceki dualarimda , bir de beddualarim da yerini de sen seç zahmet olmasin.

K.K.D

^^

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
Gönlüme dolan,
Hep gözlerimden aktı.
K.K.D ,
31.01.2017 - 00.36

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
Gönül kapisin da merhametli ol
Merhametsize merhamet edilmez
Sevmeyen sevilmez gidene de dur denmez
Bende kilitler kirildi, istediğin an gidebilirsin

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
Dalıp gitmeli uzaklara dalarken kaybolmali bakışlarında geri dönüşü de olmamalı doyasıya bakmalı uzaklara. . Uzaklar sana çıkıyorsa bakışlar anlamlıdır sensizken colden farksızdır bakılan yerler

K.K.D

Anlatamadiklarimi içime gömdüm
Anlatiklarimi anlamaya caliş
Beni sana anlatmam seni bana anlatmiştim
Gülümseme sebebim ol, beraber gülelim

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
Ben kendime yabancı,
Sen kendine yalancı.

K.K.D

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
10 Şubat 2014, 23:16 ·
Bir ömür ağlasam da bir gün elbet güleceğim, neşter kesiği yaralarim var ... Unutma! yaralarin iyileşir, elbette bir gün dönüp bakarsan geriye izlerini göreceksin yaralar kapanir izleri KALİR..
Kendi Kalemimden Dökülenler

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
“Düştümse sana takılıp, düştüm.”

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
12 Şubat 2014, 20:25 ·
Dunya senin olsun, sen benim ol. Dunyadan ve her güzel şeyden vazgecmeyi göze alabilecek kadar sevmek gözü hiç birşey görmeyecek kadar kimseleri sevmeyin, cok severseniz onu sizden az seven biri sizin elinizden alir isteseniz de istemeseniz de sevin, sevmeyin demek istemiyorum sevin cok sevin cok sevdikçe daha cok sevin herkes sevilmek ister, sevdiğin kadar sevileceksen aldiğin nefesleri bile onun için alip vereceksen kalp atiş rittimlerin de adini sayıklatacaksan sende sevebilirsin. Sevmek bir kişiye bağli kalmaktir. Sevgi öyle birseydir, ne geldiğini ne de gittiğini anlarsin anlamaya başladiğinda coktan herşey olup ve bitmiştir, geri dönüşü olmayan bir cikmaz sokak edasina bürünüp, öyle baka kalirsin gidenin ardina ..

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
gözyaşımızla toprak sulayan insanlarız.
öyle kuru kuru acı cekmeyiz.

15 Şubat 2014, 19:35 ·
Bir gün kaybettiğini aramaya, çıkacaksan canın cehenneme. Cehenneme kadar yolun var, yol gidenindir..

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
Kimseler, kimsecikler bilmese de: insan özler içi içini yerken hem de.. öyle böyle özlemez kelimeler kifayetsiz kalacak kadar özler.. sığmaz kelimelere, cümlere, sözlere şiirlere...

15.02.2017 - 22.14

K.K.D

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
Seni soğuk bulanlar, ısıtamayi beceremeyenlerdi.

18/02/2014

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
Ateş ve barut gibiydik, biz ateş ve su olamadik. ateş barutun yanyana durabileceği kadar kisaydi bizim hikayemiz, ateş ve su olabilseydik birimiz yakar birimizi söndürürdü ..

18/2/14

20 Şubat 2014, 00:53 ·
Efsaneler de ölür, ama unutulmaz; bir gün beni de efsane listenize ekleyeceksiniz şimdiden diyorum ileri de şaşirmayin diye .. K.K.D ..

Bu şehirde yok gözümde;
Her şey samimiyetini kaybetmiş gibi..

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
20 Şubat 2014, 02:28 ·
Aci cekmeyen bir yüreğe sevgi cok gelir, aci çeken yürek her türlü sevgiyi kaldirma güçüne sahiptir. Sevbilmesi için bir yüreğin Aciyla yoğrulmuş olmasi gerekir. Aciyla yoğrulan yürek için bir aci daha tatmasina gerek yoktur. Herşeyin üstesinden de gelebilir, sevilmeye sevmeye bile hazirdir. Hazir olmak da yetmiyor bazen sevmek için, sevilebilmek için sevilecek birinin de olmasi gerekir, Sevgi tek başina bir eylem, karşilikli olunca devrim gibidir. Sevginin tek tarafli olmasiyla birliktelik söz konusu bile değildir, bilinmeze yolculuktur tek tarafli sevmek. Uzaktan uzağa sevmek her yiğidin harci değildir, Sevmek için bir yüreğe sahip olman yetmiyor, ADAMLİK da gerek, sadakatli güvenilir, saygili saygideğer kisacasi temel insanlik vaziyetleridir bunlar; Ve bunlara da her insan sahip değildir, sahip olanlarin da değerini bilmeleri gerekiyor zaman målum herşeyi yok etmeyi cok seviyor, zamana karşi korunup kollanmali. Zaman öyle bir şey ki bir an akil sir ermezken herşeyi sunar hayatına, bir an da bakarsin ki zamanin sana sunduğu firsatlari hep heba etmişsin, Firsati değerlendirememiş, ah vah içine düşmüşsün. Değerini bilmezsen, değerini öğrettir zaman sana. Düş içine düştüm, üstüm başim hep sen ol iştemiştim, olmadi zaman işte ansiz getirip ansizin götürebiliyor ..

Coldman

FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
Kahverengi gözlerinin hatırı da kalmadı,
Doymasam da gözlerine.
Bizi birbirimize düşürmeyen, yıllar utansın.

00.35 | 20.2.17 KKD

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular