Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

ingilizce forum

29 Mar 2011
126
0
0
49
arkadaşlar ingilizce felsefe bölümü açılabilir mi?

yaklaşık 8 yıldır değişik felsefe forumlarına üyeyim.(yabancı forumlar)

oralarda bir çok amerikalı,ingiliz,kanadalı felsefeci tanıdım..içlerinde akademisyenlik yapanlar var

eğer ingilizce forum açılırsa o arkadaşları davet etmek isterim..

benim ana branşım felsefe değil matematik..ama bana felsefede çok faydaları oldu foruma da olacaktır diye düşünüyorum..

Feylesof TeCe

Yeni Üye
31 Ara 2010
926
1
0
31
Aslında sitenin alt sol köşesinde dil seçeneği var. Dili ingilizce yapınca kontrol panelleri ingilizce oluyor, forum başlıkları yine Türkçe ama yine de siteye gelirlerse zorlanmazlar diye düşünüyorum.

fides

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,694
5
38
arkadaşlar ingilizce felsefe bölümü açılabilir mi?

yaklaşık 8 yıldır değişik felsefe forumlarına üyeyim.(yabancı forumlar)

oralarda bir çok amerikalı,ingiliz,kanadalı felsefeci tanıdım..içlerinde akademisyenlik yapanlar var

eğer ingilizce forum açılırsa o arkadaşları davet etmek isterim..

benim ana branşım felsefe değil matematik..ama bana felsefede çok faydaları oldu foruma da olacaktır diye düşünüyorum..

3 yıl bitirdik felsefe.NET de.Paylaşımlarımız 3yıllık bir süreç içerisinde oluşmuş. Forum dilimiz Türkçe. Bu bir hayli zor. İngizceye pek hakim bir toplum değiliz.
Ama kişisel olarak görüşümü sorarsan senin gibi içerikli yorum yapan üyelerimize hep ihtiyacımız var.Kazandırabilirsen foruma Türkçe yazabilecek arkadaşlarını bekleriz.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular