Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

İçinizden Geçeni Söyleyin

apollon

Yeni Üye
17 Eyl 2018
3
0
0
[MENTION=6630]Efsun[/MENTION] şu kadının resmini kaldırsan diyorum avatarından. Ciddi ciddi bakmaya tırsıyorum!

daniella

Yeni Üye
22 Eyl 2018
6
0
0
Burnumun yarısı tıkalı, yarısı açık. Açık yarısından nefes almak; seni sevmekle eş değer bubudodo..

SİTEYE BEKLENİYORSUNUZ EFEM..

Mara

Yeni Üye
18 Ocak 2016
219
2
18
5e doğru uyudum zaten bu saatte kalkmak nedir ya? Uyku düzeni namına hiçbir şey kalmadı.

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Eylül toparlandı gitti işte
Ekim filanda gider bu gidişle
Tarihe gömülen koca koca atlar
Tarihe gömülür o kadar

Turgut UYAR

T

Togepi

Ziyaretçi
Kısık sesle arkadan ; gittin şimdi sen yoksun yanımda. Bir şey istemem, neye yarar hatıralar? diyor Mirkelam. Hayır neden gereksiz dram yarattım ki şimdi ? Kendimi anlamakta zorlandığım dakikalardayım. asdafgs

T

Togepi

Ziyaretçi
En nefret ettiğim insan tipinden biri ;
Dün bok olup, bugün kokanlar. asjdg

ihaveanidea

Yeni Üye
25 Ocak 2017
848
8
18
Bugün muayene randevuma geç kaldığım için hastane merdivenlerini koşar adım çıkıyordum.

Yaşlı bir amcanın yanından hızlı geçmişim kendi kendine sinirlenmiş.

Ben doktorumun odasını ararken bu amca önüme geçmiş "Buradan değil şuradan geçeceksin." diyor.

Amca amacın ne? Karşında yapılı vücutlu bir adam duruyor. Benim muayeneme daha zaman olsaydı seni sağ elimle bir okşasam sol elime gerek kalır mıydı?

Vücut bütünlüğün bu kadar değersiz mi?

Genç neslin kendinin farkına varması lazım.Güvenin kendinize,girişimci olun.

Şu canım ülkemin 40 yaş üstü insanlarının bazılarından hoşlanmıyorum bazılarından iğreniyorum. Bunu da asla saklamıyorum.

Bu devran böyle dönmez,ipleri elinize alın.

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Acımasız çöl, dipsiz kuyu. Ne çölleri yeşertir göz yaşları, ne içinin kuyularını doldurur. Elinde kalan bir avuç, hiçlik, bir avuç sensizlik . Aglayamazsin da. Başını avucunun içine koyar, uyur da uyursun.

Son düzenleme:

Thurgood

Yeni Üye
10 Eki 2012
124
34
28
40
interneti olan bi ada satın alayım da beni seven bi sevgiliyle hayatımın geri kalanını orada geçireyim.

ÜstünKişi

Yeni Üye
21 Ocak 2018
744
114
43
Cengiz Han gibi peşime ordumu takıp dünyayı geze geze işgal etmek istiyorum. Ama lanet olsun ki ne gücüm, ne ordum, ne siyasi becerim, ne de ona benzer bir ortam var.

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Affedin. Ölüm var. Bugün sevdiğini söylemezsen yarın bununla ölmek var. Bugün affettiğini söylemezsen yarın kininle ölmek var. Ve ölüm iyi ki var.

T

Togepi

Ziyaretçi
Burnumun akışına engel olamıyorum. Akıyor da akıyor.

elbiss

Yeni Üye
24 Şub 2017
464
7
18
Bugün yazarken bu müzigi dinledim diyebilirim oldukça huzur verici bir müzikti yapanların eline saglık..

Öyle.

ÜstünKişi

Yeni Üye
21 Ocak 2018
744
114
43
Bugün düz kaldırımda, etrafımda kimse yokken gözlerim kapalı yürümeye çalıştım. On adım yürüyemeden gözlerimi açtım. İçimden de acaba kör olsam ne yapardım diye düşünüyordum.

Mara

Yeni Üye
18 Ocak 2016
219
2
18
Aynaya baktıgımda gordugum hic de bir femme fatale degildi.
Guzel bir vucuda sahip degilseniz parlak bir zeka ise yaramaz.
Oyleyse saglıklı kalmanın bir anlamı yoktur.
- Janis Joplin.

Ölümünün üzerinden bugün itibariyle 48 yıl geçmiş olsa da, sesin halen kulaklarımızda..
Dünya çok değişti, artık çok daha kötü insanlar. Peace tshirtlü, yırtık converselı sarhoş aşık olunacak adamlar da yok artık etrafta.
Belki çok daha iyidir 27'de gitmek, 27 dünya için tam da kıvamındadır belki.
Oralarda daha mutlu olduğuna eminim.​

Lawliet

Yeni Üye
29 Tem 2018
71
1
0
images

Peace \m/

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular